Ben şu an küçük bir şehire sözleşmeli yurt memuru olarak atandım.şu an kalacak yerim olmadığından yurtta ücretsiz kalıyorum.ama hem çalıştığım yer hem kaldığım yer aynı olunca sanırım psikolojik olarak rahatlayamıyorum. eve çıkmak istiyorum( hatta arkadaşlarıma söyledim hep beraber ev arkadaşı arıyoruz) ama ben ev arkadaşı yerine çok yakın olan kuzenimi yanıma aldırmayı düşünüyorum.çünkü tanımadığın bir insanla eve çıkmak da büyük bi risk..kuzenimin işi yok.herhangi bir geliri de yok. maddi yönden ailesinden de bir şey alamıyor. ben ondan zaten manevi olarak yardım bekliyorum.kardeş gibiydik memlekette zaten..maaşım yaklaşık 2000 lira... burda ev kiraları 500 den başlıyor.elektrik su yemek derken sanırım 1000 lira uçup gidecek..Allah aşkına bana bi akıl verin her şeye rağmen eve çıkayım mı. yoksa para biriktirmek için bi nefes alacağım balkonu bile olmayan giriş katındaki odamda yaşlanayım mı.yurt merkeze de uzak. ben evi merkezden tutmak istiyorum..ama daha sonra pişman olmak istemiyorum.kuzenimle aramızda sorun da olsun istemiyorum..sizce zamanla bunun altından kalkabilir miyim..bana bi akıl verin..