kizlar fikrinize ve bilgilerinize ihtiyacim var 
ben almanyada yasiyorum ve yabanci dil kolejine gidiyorum ana dili gibi almanca ingilizce konsuyorum ve italyanca ögreniyorum 2 yil sonra mezun olucam agostos 2009da ins. sözlenicem sevgilimle :asigim: ve evlendigimizde istanbulda yasamayi düsünüyoruz almanyada kesinlikle istemiyorum biktim burdan
ama annem diyoki kizim 2 yili bitirdikten sonra bide 3 yil meslek egitimi yap istanbulda tecrübesiz seni kimse almaz ise fln diyo ama benim okulumun bitmesi zaten 2 yil bide 3 yil meslek yaparsam 5 yil sonra anca evlenebiliriz :1no2: benim hic bir tecrübem olmadan mezun oldugumda orda is bulabilirmiyim 3 tane yabanci dilim var ama hic is tecrübem yok :1no2:
ben aslinda calismamda annem kendi ayaklarimin üstünde durmami cok istiyo ama 5 yil göze alamam cok uzunsenağlama

ben almanyada yasiyorum ve yabanci dil kolejine gidiyorum ana dili gibi almanca ingilizce konsuyorum ve italyanca ögreniyorum 2 yil sonra mezun olucam agostos 2009da ins. sözlenicem sevgilimle :asigim: ve evlendigimizde istanbulda yasamayi düsünüyoruz almanyada kesinlikle istemiyorum biktim burdan

ben aslinda calismamda annem kendi ayaklarimin üstünde durmami cok istiyo ama 5 yil göze alamam cok uzunsenağlama