Kızlar fikrinizi söyleyin lütfen.

Kurumus-Maskara

Leo 🧿 🦁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
5.475
5.349
198
Selam kızlar.

Konum biraz saçma ama size sormak istedim çünkü bu basit konuda bile karar veremedim.
Asıl mesleğim makyozluk ama suan kendi meslegimde is bulamadım,onun için evde sıkılmayım diye bir markette kasiyer olarak işe girdim. Ama çok huzursuzum,mutsuzum öyle ki son 5 gündür doğru düzgün uyuyamadim. Başlayalı 1 hafta oldu bu arada. Bırakmak istiyorum ama bir yandan da kendime yediremiyorum. Maddi sıkıntımız yok çok şükür. Dediğim gibi daha çok sıkılmamak için girdim ama mutsuzum.
Siz olsadiniz ne yapardiniz? Bu arada yurtdışında yaşıyorum.

Şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleme:
Selam kızlar.

Konum biraz saçma ama size sormak istedim çünkü bu basit konuda bile karar veremedim.
Asıl mesleğim makyozluk ama suan kendi meslegimde is bulamadım,onun için evde sıkılmayım diye bir markette kasiyer olarak işe girdim. Ama çok huzursuzum,mutsuzum öyle ki son 5 gündür doğru düzgün uyuyamadim. Başlayalı 1 hafta oldu bu arada. Bırakmak istiyorum ama bir yandan da kendime yediremiyorum. Maddi sıkıntımız yok çok şükür. Dediğim gibi daha çok sıkılmamak için girdim ama mutsuzum.
Siz olsadiniz ne yapardiniz?

Şimdiden teşekkürler :)

maddi sıkıntınız yoksa kendi mesleğinizi daha da geliştirmek adına workshoplara katılabilir, başka alanlarda da(örneğin sahne makyajı vs) kendinizi geliştirebilir, kendinize portfolyolar oluşturarak bir web sitesi, instagram hesabı açıp kendi tanıtımınızı yapıp butik işler yapabilirsiniz.
şu an bu butik işlerde sabit maaşlı işlerden daha çok para olduğu gibi görünürlük de daha fazla.

maddi sıkıntınız yoksa kendi mesleğinizi daha da geliştirmek adına workshoplara katılabilir, başka alanlarda da(örneğin sahne makyajı vs) kendinizi geliştirebilir, kendinize portfolyolar oluşturarak bir web sitesi, instagram hesabı açıp kendi tanıtımınızı yapıp butik işler yapabilirsiniz.
şu an bu butik işlerde sabit maaşlı işlerden daha çok para olduğu gibi görünürlük de daha fazla.
Aslında instagram hesabı da açmıştım kendi fotolarımı da koymuştum ama hiç geri dönüş almadım. Belki biraz daha fazla ilgilenmem gerekecekz

Açın hesabınızı düğün makyajı yapılır vs deyin. Örnek koyun, zamanla ilerler. YouTube kanalı açın vs. Market sıkıcı ciddem
Buradaki kuaförlerde pek makyoz olmaz hatta hic görmedim. Sayfamda var hatta resimlerimde var belki daha fazla üstüne düşmeliyim

Iyi makyaj yaparım aslında. Yurtdışında yaşıyorum ve bazi insanlar ruj sürmesini bile bilmezler
kimlere makyaj yapmayi amacliyosun? Turk bayanlari ise, bu iste cok ama cok basarili olmalisin ki bi yerlere gelebilesin. avrupa'da asiri iyi makyaj yapan mua'ler var. kaldi ki artik kadinlar kendilerine cok iyi makyaj yapabiliyorlar, yani o ruj suremeyenler kimmis, merak ettim ahaha.

kimlere makyaj yapmayi amacliyosun? Turk bayanlari ise, bu iste cok ama cok basarili olmalisin ki bi yerlere gelebilesin. avrupa'da asiri iyi makyaj yapan mua'ler var. kaldi ki artik kadinlar kendilerine cok iyi makyaj yapabiliyorlar, yani o ruj suremeyenler kimmis, merak ettim ahaha.
Kendime güveniyorum makyaj konusunda. Avrupa da değilim,Kanada'dayim ve gerçekten çok iyi ruj süren yok. Ayrica o instagramdan gördüğünüz mualar kimseye gidip makyaj yapmıyor youtube icin yapip para kazaniyorlar

Genellikle araçlar ve türkler yaptırıyor Arap telefonu diye bir deyim vardır. Birinden baslayin broşür hazırlayın kendi müşterinizi bulun okul önleri deki annelere okul çıkışı verin

Kesinlikle orada makyaj kurslari vb bir şeyler vardır.Once oralardan bir belge alın.Tamam güzel makyaj yapabilirsiniz de elinizde bir şey bulunsun bulunduğunuz ülkeye dair.Oralardan işte çıkar zaten.Siz kendinizi ispatlarsanız illa ki bir yer için tavsiye ederler sizi.
Burada olsanız ben sizden sanırım özel ders alırdım.O derece kiviramadim şu makyaj isini:işsiz:

Back
X