Kızlar fikrinizi söyleyin lütfen.

Selam kızlar.

Konum biraz saçma ama size sormak istedim çünkü bu basit konuda bile karar veremedim.
Asıl mesleğim makyozluk ama suan kendi meslegimde is bulamadım,onun için evde sıkılmayım diye bir markette kasiyer olarak işe girdim. Ama çok huzursuzum,mutsuzum öyle ki son 5 gündür doğru düzgün uyuyamadim. Başlayalı 1 hafta oldu bu arada. Bırakmak istiyorum ama bir yandan da kendime yediremiyorum. Maddi sıkıntımız yok çok şükür. Dediğim gibi daha çok sıkılmamak için girdim ama mutsuzum.
Siz olsadiniz ne yapardiniz? Bu arada yurtdışında yaşıyorum.

Şimdiden teşekkürler :)
Maddi sıkintim yoksa baska alanlarda egitim alabilecegim bir sekilde degerlendirirdm zamanimi veya ise girmek icin acele etmez dogru isi bulana kadar beklerdim.

Nickinden hiç hoşlanmadım , bir rimel bağımlısı olarak :)

Bence mesleğin güzel , kasiyerlik sıkıcı..illa kendi yerini açmana gerek yok .önce bir başkasının yanında çalış, sonra müşteri toplayınca da kendi yerini ac ..

Kasiyerlik size bisey katacak bir is degil. Maddi durum iyiyse evde bos durmamak icin kasiyer olana kadar bir kursa gidin bir aktivite edinin.
Ben de calismiyorum. Spor salonuna gidiyorum uzun zamandir ve simdide okçuluk kursuna gitmeyi planliyorum. Ekstra ev hobilerim de var.
Para getirmiyorsan bos duruyorsun diye bir anlayis var niyeyse.

Bende yurtdışında yaşayan biri olarak şunu söyleyebilirim sosyal medya çok önemli sizin mesleğinizi yapmakta olan kadınlar için. Ve kulaktan kulağa o kadar çabuk yayılıyor ki işinizi güzel yaparsanız. Kendimden örnek verecek olursam düğünüm için ayarladığım kuaför beni 1 hafta kalasıya ekmişti alel acele bir arkadaşın tavsiyesiyle eve gelen bir kuaför arkadaşı yaptı saçımı.. Dügün fotolarımı kim görse soruyor o kızı şimdi :KK45:

Kesinlikle orada makyaj kurslari vb bir şeyler vardır.Once oralardan bir belge alın.Tamam güzel makyaj yapabilirsiniz de elinizde bir şey bulunsun bulunduğunuz ülkeye dair.Oralardan işte çıkar zaten.Siz kendinizi ispatlarsanız illa ki bir yer için tavsiye ederler sizi.
Burada olsanız ben sizden sanırım özel ders alırdım.O derece kiviramadim şu makyaj isini:işsiz:
Hhhaha seve seve verirdim valla :)

Kasiyerlik size bisey katacak bir is degil. Maddi durum iyiyse evde bos durmamak icin kasiyer olana kadar bir kursa gidin bir aktivite edinin.
Ben de calismiyorum. Spor salonuna gidiyorum uzun zamandir ve simdide okçuluk kursuna gitmeyi planliyorum. Ekstra ev hobilerim de var.
Para getirmiyorsan bos duruyorsun diye bir anlayis var niyeyse.
Çok haklısın aslında. Ben bide evliyim ev işi yemek falan derken,eşim de asla çalış demez. Her kararı bana bırakır. Su aralar bebek içinde uğraşıyoruz birazda kafam dağılsın dedim is yapmaktan asla gocunmam ama suanki kasiyerlik işi ve ortami beni huzursuz etti niye anlamadım. İsi birakip birakmamak arasinda gel gitlerim var

Bende yurtdışında yaşayan biri olarak şunu söyleyebilirim sosyal medya çok önemli sizin mesleğinizi yapmakta olan kadınlar için. Ve kulaktan kulağa o kadar çabuk yayılıyor ki işinizi güzel yaparsanız. Kendimden örnek verecek olursam düğünüm için ayarladığım kuaför beni 1 hafta kalasıya ekmişti alel acele bir arkadaşın tavsiyesiyle eve gelen bir kuaför arkadaşı yaptı saçımı.. Dügün fotolarımı kim görse soruyor o kızı şimdi :KK45:
Evet çok önemli haklısınız. İnstagram açtım uğraştımda ama hiç geri dönüş almadım buda benim canımı sıktı

Kesinlikle orada makyaj kurslari vb bir şeyler vardır.Once oralardan bir belge alın.Tamam güzel makyaj yapabilirsiniz de elinizde bir şey bulunsun bulunduğunuz ülkeye dair.Oralardan işte çıkar zaten.Siz kendinizi ispatlarsanız illa ki bir yer için tavsiye ederler sizi.
Burada olsanız ben sizden sanırım özel ders alırdım.O derece kiviramadim şu makyaj isini:işsiz:
Bu arada ben bir yıllık makyaj kurslari aldim hamile kaldim 2. Yıl gidemedim. Şöyle ki hayal kırıklığına uğradım sadece makyaj üzerine sanirken altinda çok bam başka şeyler çıktı. Matematik,kimya,müşteri hizmetleri ve suanda aklima gelmeyen bir sürü baska dersler. Simdi tek başına bir makyaj kursu alsam belgesi için nerdn baksan 5-6 bin dolar. Ki bu isi hic belge olmadan yapan insanlarsa var

Çok haklısın aslında. Ben bide evliyim ev işi yemek falan derken,eşim de asla çalış demez. Her kararı bana bırakır. Su aralar bebek içinde uğraşıyoruz birazda kafam dağılsın dedim is yapmaktan asla gocunmam ama suanki kasiyerlik işi ve ortami beni huzursuz etti niye anlamadım. İsi birakip birakmamak arasinda gel gitlerim var

Ben de evliyim. Hatta okculugu esimle birlikte yapariz diye dusunuyorum. Dert para degilse eger yaparken size hicbisey kazandirnayacak islere bosuna o kadar saatlerinizi veriyorsunuz. Bari emeginize degsin yaptiginiz. Kendi mesleginizin uzerine ekleyecek gelistirecek seyler veya baska mutlu olmanizi saglayacak seyler yapin.

Sabahtan aksama oturup milletin torbalarini kasadan gecirmek yerine cidden sabahtan aksama hicbissey yapmadan bos oturmayi tercih ederdim.

Not: Millet o meslekten para kazaniyor diye duyar kasacaklar gelmesin hic. Paraya ihtiyac varsa is secilmez ama konu sahibi para dert degil dedi diye fikrimi belirttim.

Bu arada ben bir yıllık makyaj kurslari aldim hamile kaldim 2. Yıl gidemedim. Şöyle ki hayal kırıklığına uğradım sadece makyaj üzerine sanirken altinda çok bam başka şeyler çıktı. Matematik,kimya,müşteri hizmetleri ve suanda aklima gelmeyen bir sürü baska dersler. Simdi tek başına bir makyaj kursu alsam belgesi için nerdn baksan 5-6 bin dolar. Ki bu isi hic belge olmadan yapan insanlarsa var
Doğrudur benim pek bilgim yok bu kurslar hakkında.O zaman kendinizi etrafa tanıtmaya bakın siz.Bir bakmişiniz keşfedilmişsiniz:nazar:

Aslında instagram hesabı da açmıştım kendi fotolarımı da koymuştum ama hiç geri dönüş almadım. Belki biraz daha fazla ilgilenmem gerekecekz

kendi fotolarından dönüş alamazsın. bir kaç kişiye ücretsiz yapıp onların tanıtımını yapacaksın, onlar da kendi sayfalarında senin tanıtımını yapacaklar böyle böyle büyür. benim doğum/çocuk fotoğrafı çeken bir arkadaşım var bu işten para kazanması/adını duyurması 2 senesini aldı bu süre zarfında çoğu işi de ya ücretsiz yaptı ya da maliyetine.. daha yeni yeni para kazanabiliyor. biraz sebat etmek üzerine düşmek lazım.

Back
X