kızlar film önerisi olan var mı? :)

minseo

𝑬.🌾🤍
Pro Üye
5 Mart 2013
23.560
44.692
798
kızlar izlediğiniz güzel filmleri paylaşır mısınız?
türü farketmez biraz da içeriğine değinirsek daha güzel olur :)
bekliyorummm...

casablanca izlediğim en güzel filmlerden biridir bence kesin izlemelisin. 1942 yılı yapımı bir film. konusunu ekliyorum.

ikinci dünya savaşında çok direnişli örgütün lideri Victor Lazlow Alman konsantrsayonu kampından kaçarak Casablanca’ya gelir.Amacı Lizbon’a oradanda ABD’ye iltica etmektir.Fakat bütün umutları şans eseri Casablanca’nın en meşhur gece kulübünün sahibi olan Rick’e bağlamıştır.Rick kaçış için gerekli olan pasaportlara sahib olan tek kişidir…

mavi göl(blue lagoon) filmine de bayılmıştım. 1980 yapımı. konusu aşağıdaki gibi

iki küçük çocuk ve geminin kaptanı, bir gemi kazasından sağ çıkan tek kişilerdir ve sağ salim, tropical bir adaya çıkmayı başarırlar. bir sure sonra kaptan ölür ve çocuklar bir başlarına kalırlar. günler günleri kovalar ve yıllar geçer. emmeline (brooke shıelds) ve richard (christopher atkıns) doğanın güzelliği ve egzotik ortam içerisinde kendileri için yaptıkları evde büyürler. yetişkinlikle beraber gelen fiziksel ve duygusal değişimlerle başetmeyi kendi kendilerine öğrenirler. olgunlaşmaya başladıklarında birbirlerine duydukları çocukça sevgi, yerini duygusal ve derin bir aşka bırakır. bir de çocukları olur. acaba yeniden medeniyeti görebilecekler midir

Son düzenleme:
3 İdiots

3 mühendislik öğrencisinin maceralarını anlatıyor.
Öneririm. Şimdiye kadar beğenmeyeni duymadım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım çakı nın gelınıne bakmanı onerırım bıraz komık bıraz korkunc cook begendım tavsıye ederım

teşekkürler bu filmlerden izlemediklerimi izlicem :)

seyrettınızmı bilmiyorum ama

- sıhırbaz , deney (gerilim olan) , akıllı ol (her canım sıkıldıgında seyrederım gulerım :) , söz ve müzik , not defteri , cennet gibi , kukla , akıl oyunları , zindan adası , dövüş klubu aklıma gelen guzel filmler simdilik bunlar :)

Merhaba, eğer içlerinde izlemedikleriniz varsa alttaki filmleri tavsiye ederim.
- Esaretin Bedeli (The Shawshank Redemption)
- Forrest Gump
- Şimdi ya da Asla (The Bucket List)
- Ratatouille
- Kadın Kokusu (Scent of a Woman- iki tane var benim bahsettiğim 1992 yapımı Al Pacino'nun rol aldığı)
- Mary ve Max
- Patch Adams
- Benden Bu Kadar (As Good as It Gets)
- Guguk Kuşu (One Flew Over the Cuckoo's Nest)

bekliyorummm...

bir kaç türde film önerim olucak asla pişman olmıycağın filmler:

forrest gump: bunu dünyadaki herkese öneririm. aslında tür biyografi ama içinde her tür var. hayatımda izlediğim en güzel film diyebilirim. zeka seviyesi 75 olan bir erkeğin hayatını anlatıyo bazı dialogları ömür boyu tebessümle hatırlarsın.oyunculuk muhteşem Tom Hanks farkı ortada.

memento:kısa süreli hafızası hasar görmüş ve yaşadığı olayları belli bi süre sonra unutan bi adam ve yaşadıklarını çözmeye çalışmasının hikayesi. film bütün hikayeyi en sondan en başa doğru anlatır. olayın sonunu bildiğin için herşeyi bildiğini sanırsın fakat ters köşe yapar.çok farklı bi film izlenmesi gerek.

I Am Legend: will smith farkıyla fantastik ve çok sürükleyici bi film. aslında zombi filmi denebilir ama zombi filmlerinden nefret ettiğim halde en sevdiğim filmler arasında tipik değil farklı kesinlikle tavsiye ederim.

The Time Traveler's Wife: zaman yolcusunun karısı. hem romantik hem fantastik izlediğim en farklı filmlerden.karmaşık bi film.standart romantik filmlerden sıkıldıysan tavsiye ederim herkes sevmez belki ama ben çok beğendim.

orphan: sana önerebileceğim tek korku türünde film. bence daha çok gerilim. hayalet filmi değil öncelikle öyle bi havası var kapağının farklı sonları ve gerilimi seversen kesinlikle izlemelisin.

1408: Stephen King kitabından uyarlama. tam bi psikolojik gerilim. izlediğim en ilginç filmlerden biri. büyük bi karmaşanın ortasında buluyosun izlerken kendini. öyle kanlı iç organlı falan bi film değil kesinlikle

imdbnin yada ölmeden önce izlemen gereken 100 film siralamasinda yer alan arkadaşlarimin yazmadiği bir kaç film önereyim. hakkaten izlenmesi gereken filmler.
gerilim korku suc ağırlıklı izlesemde bunlari izlemek lazim hakkaten. ölmeden önce izlencek 1000 film bittiğinde onlardanda yazarim
-baba 1-2-3
-scar face
-psycho (sapik) eski ama Alfred Hitchcock un elleri değmis bi klasik, hatta bunu seyreden bir hayrani ile arasinda gecen anektodu anlatim
adamin biri alfred hitchock a yazmiş kizim eskiden banyoya girmekten korkardi bu filmden sora banyo yapmaktanda korkuyo ne yapmaliyiz die mektup yazmiş
kendiside ozaman kizini kurutemizlemeye yolla die tavsiye vermiş tabi simdilerde o sahne kimseyi korkutmaz ama klasiktir.
-mistic river hikayesiyle asla unutmaycağin iz birakan bi film
-6.his
-testere serileri sonunu görene kadar azla cozulmeyen gerilim filmlerinin atasi bence
-pulp fiction (ucuz roman)
-fight club (döğüs külübü)
-seven
-iyi kötü çirkin
-Inception (başlangıç)
-zindan adası
-kuzların sessizliği
-haniball serisi haniball ve hanibal doğuyor , kizil ejder
-leon
-cinnet
-the pianist
-kelebek etkisi
-wall e cizgi ama super etkileyici bi filmdi
-The Departed
-yeşil yol
-kill bill
bu yeni yeni izledim yazim arada kill for me iki genç kızın karmakarısık olaylari hesaplaşmasi
-dönüş yok 2002
-mezarina tüküreceğim (kadinin gücü dedirten unutmaycağım film) son versiyonu
-yolun solundaki ev
daha aklima gelirse yazarim :) umarim beğenirsin inanin hic biri bos diil

zoraki kral, umudunu kaybetme, benim adım sam Benjamin button.. aklıma gelenler şimdilik bunlar eğer izlemediyseniz izlemenizi tavsiye ederim

kesinlikle Kalbim Sende. kesinlikle amaaaaa. süper film. bayıldım heheheh

bekliyorummm...

Amelie. 3 kere falan ızledım doymadım :) romantık ve cok tatlı :)

yeşil yol amelia schindlerin listesi ve en önemlisi hayat güzeldir ha bir de leon hayatımın filmleri :)

Benim favorilerim;

* zincirsiz
*para avcısı
*ben efsaneyim
*akıl oyunları
*kasımda aşk başkadır
*demir maskeli adam
*ıp men
*milyoner
*yarından sonra
*zamana karşı

liste daha böyle uzaaaar gideerrr

hepsi muhteşemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…