- 12 Eylül 2023
- 341
- 80
- 13
- 27
- Konu Sahibi tweetymm89
-
Devlet folik asit olarak sadece folibolu ödediği için onu yazıyorlar ama alınması gereken günlük doz 400 mcg yani neredeyse folibolun 10da biri kadar.. bana da aile hekimi yazmıştı ama kadın doğum uzmanı sakın kullanma dedi.Merhaba kizlar 2 kimyasal gebelik yasadim klomen ve catlatma ignesi oldum hamile kalmadim doktorumu degistirdim,
Yeni doktorum bana folbiol 5 mg yazdi faydasini gören oldumu icinizden?
Kiz artik kime inanacagimi bilmiyorum bakalim bu öglen tekrar gel ultrason yapcakDevlet folik asit olarak sadece folibolu ödediği için onu yazıyorlar ama alınması gereken günlük doz 400 mcg yani neredeyse folibolun 10da biri kadar.. bana da aile hekimi yazmıştı ama kadın doğum uzmanı sakın kullanma dedi.
Gebelik düşünen her kadının kullanması gereken folik asit. Benimde 2 kaybım var. Doktorum banana folbiol verdi. 3. Ayım şuan femara kullanıyorumMerhaba kizlar 2 kimyasal gebelik yasadim klomen ve catlatma ignesi oldum hamile kalmadim doktorumu degistirdim,
Yeni doktorum bana folbiol 5 mg yazdi faydasini gören oldumu icinizden?
Hamile kaldin mi peki ?Gebelik düşünen her kadının kullanması gereken folik asit. Benimde 2 kaybım var. Doktorum banana folbiol verdi. 3. Ayım şuan femara kullanıyorum
Evet yaptim,kan pihtisi cikti.İki kimyasaldan sonra genetik test yaptırdınız mı?
Hamile kalmadan önce mi kullanmaya basladin)Benim ki de folbiol şuan hamileyim
Bi sorun yaşamadım çok şükür
Yani bana verdigi suan yüksek dozlu mu ?O çok ağır bir folik asit banada onu verdi bana aşırı ağır geldi ben değişip ücretli olan günlük 400 mgc olan vardı onu aldım
2 kaybimdan sonra kullanmaya devam ediyorum hala faydasını şuan bilemeyiz.Hamile kaldin mi peki ?
Bir faydasi oldumu
Benim ki 5mgYani bana verdigi suan yüksek dozlu mu ?
4 mg
Aslında şöyle oldu . Bende B12 vitamin eksikliği var doktor ilk başta onun için verdi . Daha sonra ben normal şekilde doğal yolla gebe kaldım. Doktorda zaten vitaminlere devam edeceksin dedi . ☺Hamile kalmadan önce mi kullanmaya basladin)
Hayirii olsun canim darisi bize insallah.. :6Aslında şöyle oldu . Bende B12 vitamin eksikliği var doktor ilk başta onun için verdi . Daha sonra ben normal şekilde doğal yolla gebe kaldım. Doktorda zaten vitaminlere devam edeceksin dedi . ☺
Hayirlisi canim..Bana da verdi bende femera kullandım olmadı bu ay beklemedeyim
Inşallah aminHayirii olsun canim darisi bize insallah.. :6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?