• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar freely marka gebelik testi silik çizgi ACİL bakarmısınız

Selam, cinsiyetiniz belli oldumu :) bizim oldu kız geliyor
Selammm damlacığım ne kadar cok sevindim maşallah sağlıkla gelsin prensesssss masallah masallah,

Dr beniimkini 3 hafta once tahmin etti ama söylemedi kesinleştimeden soylemek istemiyorum dedi bizde zorlamadık. haftaya belli olacak insallah yazarım burdan :) kaç haftalıksın suan?

Selammm damlacığım ne kadar cok sevindim maşallah sağlıkla gelsin prensesssss masallah masallah,

Dr beniimkini 3 hafta once tahmin etti ama söylemedi kesinleştimeden soylemek istemiyorum dedi bizde zorlamadık. haftaya belli olacak insallah yazarım burdan :) kaç haftalıksın suan?
Amiiinn, yaaa ben yarın tam 15.haftalık oluyorum. Sizde tez vakitte ögrenin insallahh bekliyorum haberlerinizi :)

Amiiinn, yaaa ben yarın tam 15.haftalık oluyorum. Sizde tez vakitte ögrenin insallahh bekliyorum haberlerinizi :)
Bende şuan 13+6 dayim cuma hafta atlıyorum haftaya 14 bisiyde öğreniriz sanirim ;) bende kiz hissediyorum. Bakalim ne olacak ;) hayirlsa saglikla guzellikle kolaylikla gelsinler de kiz erkek fark etmiyor tabi ama insan bi merak ediyor ;) bazen karnımı seviyorum sadece bebis diyorum ;) cinsiyeti belli olsa oğlum kızım diye severiz :)

Isim telaşı basladi mi ?

Back
X