• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar galiba ben kafayı yedim

lavinyaaya

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2025
102
54
13
27
Daha büyük dertleri olanlar var evet benimde öyle keza ama şu an oturup neden sevdiğim bir adam yok diye ağlıyorum 😂
NE bilim insan duygu düşünce sevgisini paylaşmak istiyor.kendimide seviyorum.uzun süreli yalnızlıklar üzücüymüş biraz bunu da ben istedim elbet 💔

Siz yine de ağlamayın tabi gözyaşınıza yazık ama bunu dert edinmeniz buna üzülmeniz çok normal bence🫠 insaniz günün sonunda. Herkes sevmek sevilmek ister 😊 sonra da ilişkideki problemler için agliyoruz ama onu unutmayın 😂

Kız kalk aç bı müzik oyna biraz, ne ağlıyorsun erkek köküne kıran mi girdi 😂

Düzgün biri olmayacaksa hiç olmasın bence sonra üzülürsün konu açarsın unutamıyorum diye 😅

Daha büyük dertleri olanlar var evet benimde öyle keza ama şu an oturup neden sevdiğim bir adam yok diye ağlıyorum 😂
NE bilim insan duygu düşünce sevgisini paylaşmak istiyor.kendimide seviyorum.uzun süreli yalnızlıklar üzücüymüş biraz bunu da ben istedim elbet 💔

Ben de iki gün önce, yıllar önce yaşadığım bir muhite gidip, benim burda ne güzel anılarım geçti, hey gidi gençliğim diye sokak sokak sesimi salıp ağladım. Sonra arabaya binip makyajımı düzeltip markete kereviz sapı almaya gittim.
İstediğim vakit boylu boyunca delirip, sonra tık o moddan çıkarım.
Kimse benim Pms’mi sorgulamasın:KK8::KK8::KK8:

Sevdiğin adam olunca da oturup ağlıyorsun ne dert bitiyo ne tasa ne sülalesi bitiyo ne başka şeyi 🤣🤣 en azından tek bir nedenden ağlıyon 😛 ironi yapıyorum tabii.
Zamanı vardır belki daha , güzel bir zamanda güzel bir eş nasip olsun😍

Siz yine de ağlamayın tabi gözyaşınıza yazık ama bunu dert edinmeniz buna üzülmeniz çok normal bence🫠 insaniz günün sonunda. Herkes sevmek sevilmek ister 😊 sonra da ilişkideki problemler için agliyoruz ama onu unutmayın 😂
Evet sonrasını düşünüp toparlanma oluyor

Ben de iki gün önce, yıllar önce yaşadığım bir muhite gidip, benim burda ne güzel anılarım geçti, hey gidi gençliğim diye sokak sokak sesimi salıp ağladım. Sonra arabaya binip makyajımı düzeltip markete kereviz sapı almaya gittim.
İstediğim vakit boylu boyunca delirip, sonra tık o moddan çıkarım.
Kimse benim Pms’mi sorgulamasın:KK8::KK8::KK8:
Geçmişte yaşanılan şeyler bazen gerçekten benide duygusallastiriyor buna ne emekler verdim hissi oluyor bu modu sanırım herkes yaşıyor ama saklıyor

Aman doğarken tek dogduk ölürken tek ölcez
Sanki sevgılısı olan herkes çok mu mutlu 🤣bdv nin yarısı mutsuz yarısıda mutsuz olduğundan habersiz konularda haksız mıyım acaba die soruyor 🤣 Mutlu olanlar zaten konu açmıyor 🤣

Sevdiğin adam olunca da oturup ağlıyorsun ne dert bitiyo ne tasa ne sülalesi bitiyo ne başka şeyi 🤣🤣 en azından tek bir nedenden ağlıyon 😛 ironi yapıyorum tabii.
Zamanı vardır belki daha , güzel bir zamanda güzel bir eş nasip olsun😍
İyisin olsunda ben beklemeye razıyım:))

Geçmişte yaşanılan şeyler bazen gerçekten benide duygusallastiriyor buna ne emekler verdim hissi oluyor bu modu sanırım herkes yaşıyor ama saklıyor

Öyle evet, aslında ben o günleri çok özlediğim için ağladım.
Çocuğum hiçbir zaman tekrar iki yaşında olmayacak, yirmili yaşlarıma dönemeyeceğim artık.
O dönemden o sokaklara saçılan parçalarımı toplamaya gittim.
O muhitteki anım olan neredeyse her yeri yürüdüm, kazların yanına gidip iyice bi ağladım, sonra kazın birinin ayağı sakat diye bi de ona ağladım.
Ağlamaklar geldiyse kimse tutamaz.
Konuşa konuşa ağladım, millet kulağımda kulaklık var biriyle konuşup ağlıyorum sandı ama ben kendimle konuşuyodum🤣🤣🤣

Öyle evet, aslında ben o günleri çok özlediğim için ağladım.
Çocuğum hiçbir zaman tekrar iki yaşında olmayacak, yirmili yaşlarıma dönemeyeceğim artık.
O dönemden o sokaklara saçılan parçalarımı toplamaya gittim.
O muhitteki anım olan neredeyse her yeri yürüdüm, kazların yanına gidip iyice bi ağladım, sonra kazın birinin ayağı sakat diye bi de ona ağladım.
Ağlamaklar geldiyse kimse tutamaz.
Konuşa konuşa ağladım, millet kulağımda kulaklık var biriyle konuşup ağlıyorum sandı ama ben kendimle konuşuyodum🤣🤣🤣
😂O duyguyu dolu dolu yaşamak çok mühim aslında bunu psikolog olmadan da yorumlayabiliriz eksiğimiz bu duyguları tam yasamamak

Back
X