Gebeliğe Hazırlık kızlar gebe almak için denemelere başladık sorularım var yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mayakrms

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2021
42
19
8
32
Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim 1 aydır çocuk sahibi olmak için denemelere başladık hatta ovülasyon testide de kullanıyorum dün pik günümdü değerlendirdik. Ama merak ettiğim bir şey var.. İlişkiden sonra sırtıma yastık koyup hemen hemen 1 saat ayaklarım havada bekliyorum ama ayağa kalktıktan sonra içimdeki meniler geri akıyor normal mi yoksa hepsinin içerde kalması mı gerekiyor yardım edin lütfen...

Merhaba. Iki yildir cocuk istegim vae benimde iki yildirda durum anlattiginiz gibi fazla olan meni disari cikar zaten ona engel olunmuyor sevgiler

Meraba canım onu bende çok merak ediyordum çünkü korunmayı bıraktığımızdan itibaren olan iliskilerimizde hep dışarı aktı sanki ne var ne yok içerde kalmıyor gibiydi ayağa kalmama da gerek yoktu yanı iliski bitiminden sonra eşim içimden çıkar çıkmaz akıyordu araştırınca aslında tedirgin olacak bir durum olmadığını anladım.

Eklentiler

• 29D22CBA-BE75-4250-8626-4C9408F8EF18.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 56
  • 7664AA1C-BF85-4869-9E3E-1E14C2C74C47.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 54
Menin 95 faizi zaten gereksiz sividan ibaret. Onlar içinde kalmamali da. Merak etme spermin disari cikmasiyla bir kaç dakjka içinde spermler rahme yol almişdir bile. 1 saat ayak dikmeye de getek yok. 10 dakika.yeterli bile.

Tüm bildiklerini ovülasyonları vs unut en azından 4-5 ay. Rutin seviş. Tarih bakma. Sevişmeler çocuk odaklı olmasın bu ilişkiyi de yıpratıyor psikolojiyi de. Çocuk için en önemli şey psikoloji. Bi salın gitsin olmuyorsa o zaman bakarsın tarih yastık ovülasyon

O çıkacak zaten içinizde kalmasının anlamı yok ki. Gerekli olan gidiyor merak etmeyin. Ayaklarınızı 1 saat dikmenize de hiç gerek yok. Ben hiç yatmadım.

ay çok teşekkür ederim aklımı çok kurcalıyordu tam net birşey de görememiştim yardımınız için çok sağolun

zaten tekrar ovülasyon testi almayı düşünmüyorum dediğiniz gibi çok stres yapıyor insanda.S adece adetimde gecikmeler oluyor o yüzden ne zaman yumurtluyorum merak ettiğimden aldım denedim. Bundan sonra ki aylarda akışına bırakacağım

Bende 1.5 yıldır çocuk düşünüyordum .Bundan 3-4 ay öncesine kadar amuda bile kalktığım olmuştu sırf dışarı akmasın diyeşimdi aklıma gelince gülüyorum o hallerime
Ama geçen ay hiç bir uğraş göstermememize rağmen hamile olduğumu öğrendik.Yani demem o ki nasibi ne zamansa o zaman geliyor.Biz istediğimiz zaman değil, o ne zaman isterse o zaman geliyor Allah en kısa sürede isteyen herkese nasip etsin

Katılıyorum. Ovülasyon testi de kullanmadım hiç. İnsanı gereksiz strese sokmaktan başka işe yaramıyor. Eğer eşinizi ayda bir falan görmüyorsanız düzenli ilişkiyle illa denk gelir zaten. Spermler 3-5 gün yaşıyor içerde.

en önemli noktayı söylüyorum kafana takma, stres yapma çocuk olsun diye ilişki yaşama geri kalan herşey fasa fiso ilşkiden sonra 10 dk uzanman yeterli, spermler o kadar hızlıkı 1-2 dk içinde rahme ulaşıyor zaten

Aaaa ne güzel hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Bende hep hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diyorum bu ay ovülasyon testim var diYe dikkatli davrandIm takip ettim ama diğer aylarda yapmayacağım hem yeni denemeye başladık stres yapmaya gerek yok sanırım bu kadar

gerçekten bugünü değerlendirmemiz gerekli deyince daha çok stres yapıyor bir daha yapmayacağım akışına bırakacağım
en güzeli emin olun akışına bırakın Rabbim kucağınız boş bırakmasın en kısa sürede nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…