Sabah sabah güzel haber teşekkür ederimEvet canım yeni tutunuyor hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
Ne kadarlık o bellimi acabaEvet canım yeni tutunuyor hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
Canım son regl tarihin ne zamandı? Su an 2.haftası yeni bitmiş 3 haftalık maxSabah sabah güzel haber teşekkür ederim
En son 1 şubatta oldum Şubatın 27 sinde tekrar olmam gerekiyordu olmadı evde 3 defa gebelik testi yaptım negatif sonuç alıyordum 5. Günün geçikme sinde soluğu sağlık ocağında aldımCanım son regl tarihin ne zamandı? Su an 2.haftası yeni bitmiş 3 haftalık max
Geç döllenme olmuş o zaman canım benim yeni tutunuyor dediğim gibi, her gün bir yumurta, min iki ceviz, kuru incir ve bol su tüketmeye ihmal etme. Folik asit kullanmıyorsan hemen başlamanı öneririm hayırlı olsun tekrarEn son 1 şubatta oldum Şubatın 27 sinde tekrar olmam gerekiyordu olmadı evde 3 defa gebelik testi yaptım negatif sonuç alıyordum 5. Günün geçikme sinde soluğu sağlık ocağında aldım
Bana da dua et bu ay pozitifi göreyimEn son 1 şubatta oldum Şubatın 27 sinde tekrar olmam gerekiyordu olmadı evde 3 defa gebelik testi yaptım negatif sonuç alıyordum 5. Günün geçikme sinde soluğu sağlık ocağında aldım
Yarına randevu buldum gitsem ilaç yazarlarmı yada erkenmi daha bundan önce Bi düşüğüm olmuştu hiç ihmal etmek istemiyorumGeç döllenme olmuş o zaman canım benim yeni tutunuyor dediğim gibi, her gün bir yumurta, min iki ceviz, kuru incir ve bol su tüketmeye ihmal etme. Folik asit kullanmıyorsan hemen başlamanı öneririm hayırlı olsun tekrar
Su an yeni başlayan bir gebeliğin var iki günde bir kan verip takip edicem min %60 artış olması sağlıklı oldugu anlamına geliyor diyip seni gönderirler bi de folik verirler. Benim de bir düşüğüm var ama bana folik asiti bıraktırmadı doktorum hala kullanıyorumYarına randevu buldum gitsem ilaç yazarlarmı yada erkenmi daha bundan önce Bi düşüğüm olmuştu hiç ihmal etmek istemiyorum
Yine de git doktora sen bence uygun folik asiti verirlerYarına randevu buldum gitsem ilaç yazarlarmı yada erkenmi daha bundan önce Bi düşüğüm olmuştu hiç ihmal etmek istemiyorum
Muayene etmeyecektir kan tahlili ister. Kan tahlili gormeden ilac vermez bence.Yarına randevu buldum gitsem ilaç yazarlarmı yada erkenmi daha bundan önce Bi düşüğüm olmuştu hiç ihmal etmek istemiyorum
Rabbim hayırlısıyla pozitif görmeyi nasip etsin isteyen herkese gerçekten çok hassas Bi konuBana da dua et bu ay pozitifi göreyim
Geç döllenmedir canım benim her zaman olması gerektiği zaman yumurtlama görmüyor vücudumuz. Zaten tecrübeliymişsin sen yediğine içtiğine dikkat et strese de girme. Kan verip takip ettir folik asit başla bi an once de Allah bebeğini de seni de sağlıkla kolaylıkla birbirinize kavuştursun mübarek ramazan ayının hürmetineMuayene etmeyecektir kan tahlili ister. Kan tahlili gormeden ilac vermez bence.
5 gunluk gecikmeye göre beta dusuk çıkmış. Umarim gec dollenmedir. Sabırla bekleyin
Sağlık ocağında ki kan testi dışında tekrardan mı isterlerMuayene etmeyecektir kan tahlili ister. Kan tahlili gormeden ilac vermez bence.
5 gunluk gecikmeye göre beta dusuk çıkmış. Umarim gec dollenmedir. Sabırla bekleyin
Sen ne zaman düşük yaşadın ne kadarlıktı, kaç ay sonra hamile kaldın pekiRabbim hayırlısıyla pozitif görmeyi nasip etsin isteyen herkese gerçekten çok hassas Bi konu
Evet 2 günde bir aynı hastanede yaptırman iyi olur her hastanenin laboratuvarı farklı değerlendiriyor çünkü. Yarın ortalama 28 civarı falan olması lazım değerininSağlık ocağında ki kan testi dışında tekrardan mı isterler
İlk düşüğim oldu ve çok endişeliyim tekrarlarmı diye rabbim cümlemize hayırlı kapılar açsın aminGeç döllenmedir canım benim her zaman olması gerektiği zaman yumurtlama görmüyor vücudumuz. Zaten tecrübeliymişsin sen yediğine içtiğine dikkat et strese de girme. Kan verip takip ettir folik asit başla bi an once de Allah bebeğini de seni de sağlıkla kolaylıkla birbirinize kavuştursun mübarek ramazan ayının hürmetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?