Kasımın 7 sinde düştü 2 buçuk aylıktı 4 ay sonra tekrar düşündükSen ne zaman düşük yaşadın ne kadarlıktı, kaç ay sonra hamile kaldın peki
Evet 2 gune bir toplam 3 kere kan verin.(5-7-9) Duzenli artisi gormeniz gerekir. Cunku kimyasal gebeliklerde de betada artis oluyor ama cok artmiyor ve sonradan dususe gecebiliyor. Ya olusan yeni bir gebelik var ya da soyledigim bu tarz bir durum var. Gecikmene gore beta dusuk çıkmış ama gec dollenme olmuş olabilir. Umarim geç dollenmedir.Sağlık ocağında ki kan testi dışında tekrardan mı isterler
Yarın hastaneye gittiğimde gerekirse tekrardan kan vermem gerektiğini doktor söyler doğrumuBı Evet 2 gune bir toplam 3 kere kan verin.(5-7-9) Duzenli artisi gormeniz gerekir. Cunku kimyasal gebeliklerde de betada artis oluyor ama cok artmiyor ve sonradan dususe gecebiliyor. Ya olusan yeni bir gebelik var ya da soyledigim bu tarz bir durum var. Gecikmene gore beta dusuk çıkmış ama gec dollenme olmuş olabilir. Umarim geç dollenmedir.
Tavsiyeleriniz güzel dilekleriniz için rabbim razı olsunGeç döllenmedir canım benim her zaman olması gerektiği zaman yumurtlama görmüyor vücudumuz. Zaten tecrübeliymişsin sen yediğine içtiğine dikkat et strese de girme. Kan verip takip ettir folik asit başla bi an once de Allah bebeğini de seni de sağlıkla kolaylıkla birbirinize kavuştursun mübarek ramazan ayının hürmetine
Kaç aylık sınızSu an yeni başlayan bir gebeliğin var iki günde bir kan verip takip edicem min %60 artış olması sağlıklı oldugu anlamına geliyor diyip seni gönderirler bi de folik verirler. Benim de bir düşüğüm var ama bana folik asiti bıraktırmadı doktorum hala kullanıyorum
Ben de kasım 15te düşürdüm 9 haftalıktıKasımın 7 sinde düştü 2 buçuk aylıktı 4 ay sonra tekrar düşündük
Bi hafta var aramızda çok kötü Bi dönemdi rabbim kimseye bidaha yaşatmasın inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda tekrarda pozitifi görürsünBen de kasım 15te düşürdüm 9 haftalıktı
Kaç aylık sınız
Amin inşallah bakalım vakti ne zamansa ya da Allahın hakkımızda hayırlı eğlendiği neyse o olsunBi hafta var aramızda çok kötü Bi dönemdi rabbim kimseye bidaha yaşatmasın inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda tekrarda pozitifi görürsün
Amin canım teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler içinAmin inşallah bakalım vakti ne zamansa ya da Allahın hakkımızda hayırlı eğlendiği neyse o olsun
Canım bende seninle aynıyım 1 şubatta adet oldum 27 şubatta tekrar olmadım 4 gün gecikmem vardı 20 çıktı kan degerim 2 gün arayla kan vermem gerekti sonra 58.3 çıktı bugün tekrar verdim 243 çıktı hamileyim Cumartesi tekrar vericem inşallah seninkide güzel artar çok yeni dedi doktorEn son 1 şubatta oldum Şubatın 27 sinde tekrar olmam gerekiyordu olmadı evde 3 defa gebelik testi yaptım negatif sonuç alıyordum 5. Günün geçikme sinde soluğu sağlık ocağında aldım
Dün gittim bende tekrardan kan verdim hastanedeCanım bende seninle aynıyım 1 şubatta adet oldum 27 şubatta tekrar olmadım 4 gün gecikmem vardı 20 çıktı kan degerim 2 gün arayla kan vermem gerekti sonra 58.3 çıktı bugün tekrar verdim 243 çıktı hamileyim Cumartesi tekrar vericem inşallah seninkide güzel artar çok yeni dedi doktor
Hamilesin canım tebriklerDün gittim bende tekrardan kan verdim hastanede Eki Görüntüle 3555623 sonuç böyle çıkmış 2 tahlil sonucu arasındaki fark nasıl iyimi yoksa
Selam canım testi hangi gün verdin 2 günde 2 kat artması lazım ya 9 dan 61e kaç gün varMerhaba canım tekrardan kan verdim sonuç böyle çıkmış pazartesi tekrar gidicem nası acaba Eki Görüntüle 3555627
7sinde vermişsin sanırım mesajlarda gördüm, ikiz olmasın kız bi anda güzel artmış maşallahMerhaba canım tekrardan kan verdim sonuç böyle çıkmış pazartesi tekrar gidicem nası acaba Eki Görüntüle 3555627
Selam canım ilk tahlilim salı günüydü düşük çıkmış dediniz cuma günü hastaneden tekrardan kan verdim 61.5 çıktı bugün pazartesi tekrardan verdim yarına bakalım artık hayırlısı ultrasonda görünmedi doktor ya yenidir yada dış gebelik olabilir dediSelam canım testi hangi gün verdin 2 günde 2 kat artması lazım ya 9 dan 61e kaç gün var
Yok hayatım yenidir sayıya takılma önemli olan iki günde min %60 artmış olması. Kese gözükmesi de 2000 üstüne cıkınca görüncek doktorlar keseyi görene kadar hep olumsuz konusuyo sen ona takılma hayatımSelam canım ilk tahlilim salı günüydü düşük çıkmış dediniz cuma günü hastaneden tekrardan kan verdim 61.5 çıktı bugün pazartesi tekrardan verdim yarına bakalım artık hayırlısı ultrasonda görünmedi doktor ya yenidir yada dış gebelik olabilir dedi
Umarım öyledir yaa netten araştırıyorum dış gebelik belirtileri nelerdir diye söylediği hiç Bi belirti yok ama işte psikolojik olarak kendimi karışık his ediyorumYok hayatım yenidir sayıya takılma önemli olan iki günde min %60 artmış olması. Kese gözükmesi de 2000 üstüne cıkınca görüncek doktorlar keseyi görene kadar hep olumsuz konusuyo sen ona takılma hayatım
Canım hiç aklına dış gebelik falan getirme, değerin gayet güzel artmış olumsuz şeyler düşünüp kendini de bebeğini de strese sokma.Doktorlar o olumsuz ikinci ihtimali her zaman söylerler sen beslenme dikkat et güzel bak bebisine haftaya bir daha kan verdiğinde muhtemelen 3 haneli rakamlar goreceksinUmarım öyledir yaa netten araştırıyorum dış gebelik belirtileri nelerdir diye söylediği hiç Bi belirti yok ama işte psikolojik olarak kendimi karışık his ediyorum
İnşallah canım ya bide oruç tutuyorum bu bebeğin gelişimi etkilermi bilemiyorum diğer gebeliklrrimde tutuyordum sıkıntı yaşamadım bu daha yeni bide tutunca kendimi kötü his etmiyorum tutmayı da çok istiyorum kafamda deli soru işaretleriCanım hiç aklına dış gebelik falan getirme, değerin gayet güzel artmış olumsuz şeyler düşünüp kendini de bebeğini de strese sokma.Doktorlar o olumsuz ikinci ihtimali her zaman söylerler sen beslenme dikkat et güzel bak bebisine haftaya bir daha kan verdiğinde muhtemelen 3 haneli rakamlar goreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?