Kizlar Gebelik kanda sonradan belli olur mu

Seda colak

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2021
1
0
1
26
Kizlar bnm reglm 5 gün geçmişti kan testi yaptırdım ve sonuç 0.01 çıktı ama şuan 9. Gün ve hayla gelmedi doktorum adet getirici iğne yazdı sizce iğneci vurmadan önce birdaha kan testi yaptırıyım mi başına böyle bsy gelen oldu mu

Kizlar bnm reglm 5 gün geçmişti kan testi yaptırdım ve sonuç 0.01 çıktı ama şuan 9. Gün ve hayla gelmedi doktorum adet getirici iğne yazdı sizce iğneci vurmadan önce birdaha kan testi yaptırıyım mi başına böyle bsy gelen oldu mu
Bende bu sorunun cevabını merak.ediyorum test yaptırdınız mi?

merhaba 29 kasımda iğne oldum. Bugün iğne ile beraber 11. Günüm dün dayanamayıp akşam 7 de kan verdim 3.80 çıktı. Bugün tekrar kan veresim var dayanamıyorum sizce yükselir mi? 2" gündür kaset testlerim negatif geliyor sabah ilk idrarla silik çizgi yok

Geç döllenme olabilir. Herkes kesin 2 adetin ortasında yumurtası çatlar diye biişey yok. Adete yakın çatlama olduysa kanda çıkmaz.

Back
X