kızlar gebelık kılom sızce cok mu fazla?

maviorkide34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2017
53
59
38
Kızlar ben 30 haftalık hamıleyım.56 kılo hamıle kaldım, sımdı 68 kıloyum, yanı 12 kılo aldım.Dun doktor kontrolum vardı.Doktor cok kılo almıssın, normalde tum aldıgın kılo 12 kılo falan olmalıydı dedı.Cok canım sıkıldı, ben kendımı ıyı hıssedıyorum oysakı, bence fazla degıl, sımdı ne yapayım, hergun yuruyuse falan mı baslasam acaba kılo almamak ıcın?Doktor karbonhıdrat tatlı falan cok yeme dedı ama zaten bısey yedıgım yok, alıyorum ıste normal yememe ragmen.Daha neyı kısayım.Aranızda benım gıbı bunyesı olan var mı?

Yürüyüşe çık canım kendini yormadan hem doğuma da faydası olur

Bende 68 ile hamile kaldim dr banada yeme sisko olcan bu gobek ne fln dedi oyle abarti bi gobekte yoktu yani. Smdi gobegmde cikti ama psikolojmi bozdu hala kg almadm 68.5 oldum banada dr oyle diyo takma kafana bebegin saglkli olsun dogmdan snra verirsin canm. Dr lar cok biliyo

Ben 18 kg almıştım bebeğim de gayet sağlıklıydı,doğumum da rahat geçti,kiloları da 1 senede verdim,hiç kafana takma böyle şeyleri,bebiş sağlıklı olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…