• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gebelik mi bakar mısınız

tuuucee66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2025
22
11
3
25
Kızlar selam 6 gün önce yumurtlama günümdü değerlendirdik ondan sonraki günler boş geçti ama. Adete 9 gün var ama göğüslerimin yan taraflarında dokununca agrı oluyor 1 gündür kasıklarımda hafif ağrılar var belim bi tık ağrıyor duramadım ben yine bir test yaptım bu sabah hafif silik cıktı ama geçen diğer aylarda testlerim silik cıktı kanda nişey cıkmadı artık cok yoruldum bu girdaptan gerçekten mantar olarak bitiğim ve çık yalnızım.

Eklentiler

• 1000014194.webp
    1000014194.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar selam 6 gün önce yumurtlama günümdü değerlendirdik ondan sonraki günler boş geçti ama. Adete 9 gün var ama göğüslerimin yan taraflarında dokununca agrı oluyor 1 gündür kasıklarımda hafif ağrılar var belim bi tık ağrıyor duramadım ben yine bir test yaptım bu sabah hafif silik cıktı ama geçen diğer aylarda testlerim silik cıktı kanda nişey cıkmadı artık cok yoruldum bu girdaptan gerçekten mantar olarak bitiğim ve çık yalnızım.
Silik çizgi yok. Bu kadar erkenden gebelik öğrenemezsiniz. Kendinizi dinlemeyi bırakın. En erken adetten bir kac gun once öğrenebilirsiniz. Boyle düşüne düşüne tabiki bitersiniz. Bos yere kendinizi yipratiyorsunuz. Kendinizi başka şeylerle oyalayın.

Yumurtlamadan 6 gün sonra kanda bile gebelik belli olmaz. Döllenme olduysa yerleşme henüz olmamıştır. Regle en erken 2 gün kala yani yumurtlamadan 12 sonra test yapman lazım. Çok erken test yapmışsın.

Back
X