Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resim göremedim ama çok yeni olabilirKızlar bugun ıkı defa erken gebelık testı yaptım ıkısıde sılık cıktı 2 saat sonra kurumaya donunce cızgı kayboldu neden acaba ???
Fotoğraf mı eklemiş ? Bende görünmüyorResim göremedim ama çok yeni olabilir
Bakar mısınız diyince koymuştur diye düşündüm bende de görünmüyorFotoğraf mı eklemiş ? Bende görünmüyor
Eklyorm cnm gozukuyormu bılmyorm amaResim göremedim ama çok yeni olabilir
Benim bu şekilde çıktı sizce var mıKızlar bugun ıkı defa erken gebelık testı yaptım ıkısıde sılık cıktı 2 saat sonra kurumaya donunce cızgı kayboldu neden acaba ???
Benim bu şekilde çıktı sizce var mı ….bu durumda var cnm evet
Bu durumda var canım evetBenim bu şekilde çıktı sizce var mı
Testi tekrarladınz mı yer var gibi görünüyor ama net bir şey söyleyemeyeceğimEklyorm cnm gozukuyormu bılmyorm ama
Birbirine bu kadar yakın mı olması gerekiyor çizgilerin,başka bir test daha yaptınız mı ama zaten kan vericem demişsiniz sonuçlarınızı bekliyoruzBenim bu şekilde çıktı sizce var mı
Merhba cnm bu sabah tekrarladım testi evetTesti tekrarladınz mı yer var gibi görünüyor ama net bir şey söyleyemeyeceğim
..Bu durumda var canım evet
Boyle cıktı bnde anlmdmkıTesti tekrarladınz mı yer var gibi görünüyor ama net bir şey söyleyemeyeceğim
Yapmadım ama bugün kan vericem 4. Regl olmadım daha sulu akıntım devam ediyor karın ağrım da kesildiBirbirine bu kadar yakın mı olması gerekiyor çizgilerin,başka bir test daha yaptınız mı ama zaten kan vericem demişsiniz sonuçlarınızı bekliyoruz![]()
Anlamadım nasıl yer var gibiTesti tekrarladınz mı yer var gibi görünüyor ama net bir şey söyleyemeyeceğim
Bugün benim testim de tuhaf çıktı. Çizgiler birbirine çok yakın. Ne yaptınız siz kan tahlili verdiniz miAnlamadım nasıl yer var gibi
Evet verdim negatif çıktı bugün yine idrar testi yaptım o pozitif ama bende anlamıyorum hala regl olmadımBugün benim testim de tuhaf çıktı. Çizgiler birbirine çok yakın. Ne yaptınız siz kan tahlili verdiniz mi
Doktora sordunuz mu idrarda pozitif olup kanda niye negatif olur acaba diyeEvet verdim negatif çıktı bugün yine idrar testi yaptım o pozitif ama bende anlamıyorum hala regl olmadım
Benim testim de böyle. 1. İlk damlatınca oluşan 2. De 1 2 saat sonrası inanılmaz kafam karıştıEvet verdim negatif çıktı bugün yine idrar testi yaptım o pozitif ama bende anlamıyorum hala regl olmadım