- 21 Kasım 2017
- 146
- 159
- 33
- 34
- Konu Sahibi EsraLgnEsra
-
Hissedersin inşallah devamı kolay tutmuş yaÖyle deme analık iç güdüsel yaparsın (ben daha analık hissetmiyorum öyle oluyormus )
Çok yeni herhalde ondan kalp atışı da duymadım henüz gitmem gerek bu hafta onun ıcın sadece geçen hafta kese göründüHissedersin inşallah devamı kolay tutmuş ya ❤
Ama daha çok yeni bir tuz tanesi büyüklüğündeÇevremde ki tüm arkadaşlarıma yükleniyorum hamıle kalsınlar diye istemıyorlar saka gibi tek kaldım ve duygusal anlamda bende mi tuhaflık bılmıyorum ama bı bağ hissetmiyorum arada yumurtalık sancısı olmasa hamıleyim demeyeceğim bırde iştahsızlık var
İnşallah ya o zaman bağ hissederim herhalde dıye düşünüyorum suan doğduğunu bile hayal edemiyorum o dereceAma daha çok yeni bir tuz tanesi büyüklüğünde ❤ keseyi gör kalp atışlarını dinle hele birde hareketlerini hissetçok güzel duygulardır eminim
Bısey soracağım hamile birini bulmuşken (bende 6+1 im de)Yani aklıma tek gelen şey plazmanın içerisinde başka proteinlerin de teste tutunup yalancı pozitif gösterebileceği. Bende sağlıkçıyım bu arada idrar testine plazma damlatmak ne kadar doğru bilmiyorum keşke direkt kan verseydiniz bekleyip.
Yapıldığından çok eminim. Ama bende tutmadı mantıken doğru geliyor ama tabi bir hematolog da değilim. Kanda da çıkmadı zaten. Ama bir umut işte daha 3 gün var bakalım belki geç döllenme filandır.Yani aklıma tek gelen şey plazmanın içerisinde başka proteinlerin de teste tutunup yalancı pozitif gösterebileceği. Bende sağlıkçıyım bu arada idrar testine plazma damlatmak ne kadar doğru bilmiyorum keşke direkt kan verseydiniz bekleyip.
Kalp atışı da duysanız sanırım hareketleri hissetmeden ya da göbek belirginleşmeden insan hamile olduğunu anlayamıyor bir şey hissedemiyor. ben geçen hafta duydum kalbi, duyduğum anda bi duygulandım ağladım falan ama sonra yine bir şey hissetmiyorumÇok yeni herhalde ondan kalp atışı da duymadım henüz gitmem gerek bu hafta onun ıcın sadece geçen hafta kese göründü
Yapıldığından çok eminim. Ama bende tutmadı mantıken doğru geliyor ama tabi bir hematolog da değilim. Kanda da çıkmadı zaten. Ama bir umut işte daha 3 gün var bakalım belki geç döllenme filandır.
Çok şükür tek değilim planlı gebelık değil sörf bu yüzden bebek den korkuyor ve erteliyordum ya hissetmezsem ya ona istediği analık duygusunu veremezsemKalp atışı da duysanız sanırım hareketleri hissetmeden ya da göbek belirginleşmeden insan hamile olduğunu anlayamıyor bir şey hissedemiyor. ben geçen hafta duydum kalbi, duyduğum anda bi duygulandım ağladım falan ama sonra yine bir şey hissetmiyorum
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah duan kabul olur. Hayırlısı diyorum artık çok kafaya takmamak gerekiyor yoksa böyle düşüne düşüne saçma sapan şeyler yaparken buluyorsun kendiniİnşallah ya o zaman bağ hissederim herhalde dıye düşünüyorum suan doğduğunu bile hayal edemiyorum o dereceİnşallah senınde olur bu konuşmaları inşallah bebeği olduğu ıcın farkında olmadan yapıyorsundur (içimden geçti )
Bırde hamilelerin duaları kabul olur derler inşallah tez zamanda bebeğin olur güzel haberlerle dönersin
Aynen stres yapma hiç olacak illaki bi gün ha bu hafta ha bıdahaki haftaGüzel dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah duan kabul olur. Hayırlısı diyorum artık çok kafaya takmamak gerekiyor yoksa böyle düşüne düşüne saçma sapan şeyler yaparken buluyorsun kendini
Siz çok iyi kalpli bir kadınsınız. Bence çokta güzel anne olursunuz. Korkmayın öyle annelik bahsedildiği gibi 1 günde olmuyor. Emek verdiğiniz herşeyi seversiniz zatenÇok şükür tek değilim planlı gebelık değil sörf bu yüzden bebek den korkuyor ve erteliyordum ya hissetmezsem ya ona istediği analık duygusunu veremezsemHalbukı bebekleri çok sevıyorum çok baktım komşu bebeklerine çok büyüttüm ama işte
Bısey soracağım hamile birini bulmuşken (bende 6+1 im de)
Bu haftadayken daha başlarda analık duygusu duygusal bağ oldu mu sadece keseyi görünce )
İnşallah öyle olurum öyle anneler görüyorum ki çocuklarına kötü davrananSiz çok iyi kalpli bir kadınsınız. Bence çokta güzel anne olursunuz. Korkmayın öyle annelik bahsedildiği gibi 1 günde olmuyor. Emek verdiğiniz herşeyi seversiniz zaten
bence somut bir şeyler gerekiyor analık hissedebilmek için, bide bende bulantı vs olmadı, normal bi yaşantı sürüyorumÇok şükür tek değilim planlı gebelık değil sörf bu yüzden bebek den korkuyor ve erteliyordum ya hissetmezsem ya ona istediği analık duygusunu veremezsemHalbukı bebekleri çok sevıyorum çok baktım komşu bebeklerine çok büyüttüm ama işte
İnşallah olur teşekkür ederim cevabınız İçinYa başta ben hemen inanamadım, kalp atışı yok göbek düz hemen o annelik moduna giremedim şahsen ki ben daha öncesinde de kimyasal gebelik geçirdiğim için aceba sağlıklı ileryecek mi diye düşünüp durmuştum.
Duygusal bağ tam anlamıyla kalp atışı duyduktan sonra oluştu diyebilirim ama herkeste aynı olacak diye birşey yok merak etmeyin 9 ay boyunca alışmaya ve o bağı kurmaya vaktiniz olacaktır. Tebrik ederim
Predictor resmen hayatımın hareketini çekti banaBen de geçen ay yaşadım. Koştum kana negatifti. HattaLaRisaCca predictor ile yaşadı bunu. Regl 1 hafta gecikmeden yapmam test yeminliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?