Kızlar gebelik testi bi bakar mısınız?

Çevremde ki tüm arkadaşlarıma yükleniyorum hamıle kalsınlar diye istemıyorlar saka gibi tek kaldım ve duygusal anlamda bende mi tuhaflık bılmıyorum ama bı bağ hissetmiyorum arada yumurtalık sancısı olmasa hamıleyim demeyeceğim bırde iştahsızlık var

Ama daha çok yeni bir tuz tanesi büyüklüğünde keseyi gör kalp atışlarını dinle hele birde hareketlerini hisset çok güzel duygulardır eminim

Yani aklıma tek gelen şey plazmanın içerisinde başka proteinlerin de teste tutunup yalancı pozitif gösterebileceği. Bende sağlıkçıyım bu arada idrar testine plazma damlatmak ne kadar doğru bilmiyorum keşke direkt kan verseydiniz bekleyip.

Ama daha çok yeni bir tuz tanesi büyüklüğünde ❤ keseyi gör kalp atışlarını dinle hele birde hareketlerini hisset çok güzel duygulardır eminim
İnşallah ya o zaman bağ hissederim herhalde dıye düşünüyorum suan doğduğunu bile hayal edemiyorum o derece İnşallah senınde olur bu konuşmaları inşallah bebeği olduğu ıcın farkında olmadan yapıyorsundur (içimden geçti )
Bırde hamilelerin duaları kabul olur derler inşallah tez zamanda bebeğin olur güzel haberlerle dönersin

Bısey soracağım hamile birini bulmuşken (bende 6+1 im de)
Bu haftadayken daha başlarda analık duygusu duygusal bağ oldu mu sadece keseyi görünce )

Yapıldığından çok eminim. Ama bende tutmadı mantıken doğru geliyor ama tabi bir hematolog da değilim. Kanda da çıkmadı zaten. Ama bir umut işte daha 3 gün var bakalım belki geç döllenme filandır.

Çok yeni herhalde ondan kalp atışı da duymadım henüz gitmem gerek bu hafta onun ıcın sadece geçen hafta kese göründü
Kalp atışı da duysanız sanırım hareketleri hissetmeden ya da göbek belirginleşmeden insan hamile olduğunu anlayamıyor bir şey hissedemiyor. ben geçen hafta duydum kalbi, duyduğum anda bi duygulandım ağladım falan ama sonra yine bir şey hissetmiyorum

Çok şükür tek değilim planlı gebelık değil sörf bu yüzden bebek den korkuyor ve erteliyordum ya hissetmezsem ya ona istediği analık duygusunu veremezsem ‍♀ Halbukı bebekleri çok sevıyorum çok baktım komşu bebeklerine çok büyüttüm ama işte

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah duan kabul olur. Hayırlısı diyorum artık çok kafaya takmamak gerekiyor yoksa böyle düşüne düşüne saçma sapan şeyler yaparken buluyorsun kendini

Aynen stres yapma hiç olacak illaki bi gün ha bu hafta ha bıdahaki hafta

Siz çok iyi kalpli bir kadınsınız. Bence çokta güzel anne olursunuz. Korkmayın öyle annelik bahsedildiği gibi 1 günde olmuyor. Emek verdiğiniz herşeyi seversiniz zaten

Psikolojık bunalıma soktu resmen beni gülerken bırden gözüm doluyor ağlıyorum yada tam tersi Allahım bugün bı depresifim dün de filme ağlayıp ağlarken gülüyor müzik açıp oynuyordum psikolojim alt üst suan deliriyorum galıba

Bısey soracağım hamile birini bulmuşken (bende 6+1 im de)
Bu haftadayken daha başlarda analık duygusu duygusal bağ oldu mu sadece keseyi görünce )

Ya başta ben hemen inanamadım, kalp atışı yok göbek düz hemen o annelik moduna giremedim şahsen ki ben daha öncesinde de kimyasal gebelik geçirdiğim için aceba sağlıklı ileryecek mi diye düşünüp durmuştum.

Duygusal bağ tam anlamıyla kalp atışı duyduktan sonra oluştu diyebilirim ama herkeste aynı olacak diye birşey yok merak etmeyin 9 ay boyunca alışmaya ve o bağı kurmaya vaktiniz olacaktır. Tebrik ederim

Siz çok iyi kalpli bir kadınsınız. Bence çokta güzel anne olursunuz. Korkmayın öyle annelik bahsedildiği gibi 1 günde olmuyor. Emek verdiğiniz herşeyi seversiniz zaten
İnşallah öyle olurum öyle anneler görüyorum ki çocuklarına kötü davranan Oturup ağlayacağım onları düşündükçe gözlerim doluyor

bence somut bir şeyler gerekiyor analık hissedebilmek için, bide bende bulantı vs olmadı, normal bi yaşantı sürüyorum sadece mide kazınmalarım var o kadar, sanırım bundan dolayı da hissedemedim daha.

İnşallah olur teşekkür ederim cevabınız İçin bunj burda yazmaya cekınıyordum tekim sanıyorum çok şükür kimisi inme iniyor gibi analık duygusu iniyor diyor o yüzden kendımı kötü hissediyorum bende niye olmadı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…