- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi EsraLgnEsra
-
İnşallah olur teşekkür ederim cevabınız İçinbunj burda yazmaya cekınıyordum tekim sanıyorum çok şükür kimisi inme iniyor gibi analık duygusu iniyor diyor o yüzden kendımı kötü hissediyorum bende niye olmadı diye
Bende de yok çok nadir iştahım yok bıseye zorlarsam yemeye o zaman mıde bulantısı ve bogurme gelıyor onun dışında sadece ara sıra yumurtalık agrısı var ve bu sabah bırazcık ters yatmışım sanırım ekstra agrı hissederek uyandım sımdı normal arada ufak ufak agrı var başka belirti yok (göğüs hassasiyeti bırde)bence somut bir şeyler gerekiyor analık hissedebilmek için, bide bende bulantı vs olmadı, normal bi yaşantı sürüyorumsadece mide kazınmalarım var o kadar, sanırım bundan dolayı da hissedemedim daha.
İnşallah esımde öyle diyor ben istemıyordum sırf bu yüzden sen çok düşünüyorsun asıl yaparım diyenler yapamıyor diyor inşallah oyledır çok seveceğim hayal etsem severim de işte kaygılarım var ya yeteri kadar iyi olamazsam diyeHayır ya bunun için asla kendinizi suçlamayın, ki bunu bu şekilde kafaya takıyorsanız zaten iyi bir anne olacağınızın göstergesi bence. Dediğim gibi kalbini duyun, içinizde o minik kıpırtıları hissedin yavaş yavaş annelik duygusu oluşacaktır
Şrfsz testPredictor resmen hayatımın hareketini çekti bana
Yok sayfanızı bos doldurmayayım inş güzel haberınızı banada haber verırsınız çok mutlu olurumOlur mu öyleiçinizi dökün tabi konu gebelik ve tecrübem yok. İnşallah sizden tecrübe edinirim. İçinizden geldiği gibi yazın lütfen❤
Gözün aydınnnn canımmmm sağlıkla kucağına al inşallah darısı da en çokKızlar 2 gün geçti adet olmadım sabah idrarıyla test yaptım sonuç pozitifçok mutluyum kan vermeye gidicem fotoğrafı atıyorum
Ay acaba kanda kaç çıkacak 5 gün kala negatifti
Teşekkür ederim kan testi de yaptırdım 141 çıktı. Hayırlısı olsun inşallah hala inanamıyorum
Darısı başınıza inşallah sizin için dua edicem. Burda
AhahaŞimdi iyice delirmiş vaziyette olduğumuz içi efenim kendimden kan aldımsonra kanı dinlenmeye bıraktım. 3 saat sonra plazması üste çıkıyor o plazmayı damlattım teste. Arkadaşta işe yaramıştı onu bile beceremedim bee bide ana olucam
Hadi hayirli olsun kaç gün geciktiTeşekkür ederim kan testi de yaptırdım 141 çıktı. Hayırlısı olsun inşallah hala inanamıyorum
Aldım bileAhahaBen de hemşireyim kendimden çok kan aldim ya durum o kadar vahim değil Ama bu yöntemi ilk defa görüyorum inş hayırlı haberleri alırsınız bi an önce
Dün olmam gerekiyordu. Bugünü de sayarsak 2 gün geciktiHadi hayirli olsun kaç gün gecikti
Yapmayin kiyamiyosunuz zaten benim kizim var şimdi ikinci hamileyim inş iyi ilerler bi duygusallık oluyor doğduğunda bi neye ugradigini sasiriyo insn önemli olan sonraki neler paylastiginiz hala yeterince yapabiliyor muyum diye sorgularım kendimiİnşallah öyle olurum öyle anneler görüyorum ki çocuklarına kötü davrananOturup ağlayacağım onları düşündükçe gözlerim doluyor
Tebrik ederimDün olmam gerekiyordu. Bugünü de sayarsak 2 gün gecikti
Teşekkür ederim. Bende sizi tebrik ederimTebrik ederim ☺ Ben de üç gün geçince öğrenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?