Kızlar gebelik testi bi bakar mısınız?

Hayır ya bunun için asla kendinizi suçlamayın, ki bunu bu şekilde kafaya takıyorsanız zaten iyi bir anne olacağınızın göstergesi bence. Dediğim gibi kalbini duyun, içinizde o minik kıpırtıları hissedin yavaş yavaş annelik duygusu oluşacaktır

bence somut bir şeyler gerekiyor analık hissedebilmek için, bide bende bulantı vs olmadı, normal bi yaşantı sürüyorum sadece mide kazınmalarım var o kadar, sanırım bundan dolayı da hissedemedim daha.
Bende de yok çok nadir iştahım yok bıseye zorlarsam yemeye o zaman mıde bulantısı ve bogurme gelıyor onun dışında sadece ara sıra yumurtalık agrısı var ve bu sabah bırazcık ters yatmışım sanırım ekstra agrı hissederek uyandım sımdı normal arada ufak ufak agrı var başka belirti yok (göğüs hassasiyeti bırde)

İnşallah esımde öyle diyor ben istemıyordum sırf bu yüzden sen çok düşünüyorsun asıl yaparım diyenler yapamıyor diyor inşallah oyledır çok seveceğim hayal etsem severim de işte kaygılarım var ya yeteri kadar iyi olamazsam diye

Olur mu öyle içinizi dökün tabi konu gebelik ve tecrübem yok. İnşallah sizden tecrübe edinirim. İçinizden geldiği gibi yazın lütfen

Kızlar 2 gün geçti adet olmadım sabah idrarıyla test yaptım sonuç pozitif çok mutluyum kan vermeye gidicem fotoğrafı atıyorum

Eklentiler

• IMG_20200925_095730.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 64
Ahaha Ben de hemşireyim kendimden çok kan aldim ya durum o kadar vahim değil Ama bu yöntemi ilk defa görüyorum inş hayırlı haberleri alırsınız bi an önce

İnşallah öyle olurum öyle anneler görüyorum ki çocuklarına kötü davranan Oturup ağlayacağım onları düşündükçe gözlerim doluyor
Yapmayin kiyamiyosunuz zaten benim kizim var şimdi ikinci hamileyim inş iyi ilerler bi duygusallık oluyor doğduğunda bi neye ugradigini sasiriyo insn önemli olan sonraki neler paylastiginiz hala yeterince yapabiliyor muyum diye sorgularım kendimi dünyanın en güzel duygusu nasip etsin herkese inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…