kizlar gebelik testi sonucumu bilmiyorum 6813 ne demek ?

fatosh_87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2010
11
0
86
İstanbul
dün test yaptirdim ve sonuc 6813 cikti.sonuca internettn baktim ama bisey anlamadim yardimci olur musunuz.doktor muhtemelen 4 haftaliktir dedi ama bu rakam ne oluyo ?

belkide ikizdir cnm belkide erken yumrtladın bnm bi arkadasımında 5.haftasımda 5000 küsür cıkmıstı simdi bebişi 2 hafta önden gidiyo

ultrasyonla bakmadımı doktorun?son adet tarihin nedir? ona göre birşey diyebilirim ancak.ultrasonda baktırman cok önemli.

canını sıkmak istemem ama herhangi bi kanama başlangıcı olursa acil doktora git.hiç vakit kaybetme lekelenmede bile git.

dün test yaptirdim ve sonuc 6813 cikti.sonuca internettn baktim ama bisey anlamadim yardimci olur musunuz.doktor muhtemelen 4 haftaliktir dedi ama bu rakam ne oluyo ?

Bu rakama göre hamilesiniz ve bu rakama göre bebeğinizi usg de görebilirsinizaklinialirimsmile
Tebrik ederim dilerim sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniza.s.

değer kan değerin oldukçada yüksek ikiz olabilir erken yumurtlamış olabilirsin ama arkadaşların dediği gibi bi ultrasonda bakması gerekirdi doktorunun. kaç gün geçti adetin? benim 2 gün geçtiğinde 1200 lerde çıkmıştı ve keseyi bariz görmüştük. doktorunla bir konuş derim canım.

Öcelikle tebrik ederim ve darısı bizim başımıza.Benim test negatif çıktı ama elimdeki sonuçta yazan aynen şu
5,0 - 50,0 1 hafta
1000,0 - 5000,0 4-5 hafta

böyle değerler artarak gidiyor.senin değerin 6813 yani 4-5 haftalık dilime girdiğine göre
4 yada 5 haftalık hamişsin.Allah kucağına almayı nasip etsin

canım benim bebeklerim ikizdi ve test sonuçları aynen seninki gibi diger hamilelere göre yüksekti korkma bişey olmaz işallah dr nediyo ultrasonda muaneetmedimi ihmal etme ben rahat davrandım ve bebişlerin birinin kalbi durdu çoklu gebelikse daha özenli davranırsın sana tavsiyem iyi bi dr başvur

benimki 6bin küsürdu...alttan muayeneyle çok küçük bi keseyi zor gördü.normal bence.üstelik ikiz değildi benim..

ultrasyonla bakmadımı doktorun?son adet tarihin nedir? ona göre birşey diyebilirim ancak.ultrasonda baktırman cok önemli.

vajinal ultrasonla bakti zaten.muhtemelen 4 haftalik dedi.çok zor gördü bebeği.bi de kan testi yap dedi.yaptirdik ama sonucu yarin alabilirsiniz dedi.ertesi gun de gidemedik.internetten baktik bu yaziyodu.son adet tarihim 8 ocak.bugün 1 hafta oluyo adetim geceli

ertesi gun gelin sonucu alin dediler gidemedik. ya kizlar doktora da surekli gidemiyorum nereye gitsem haberleri oluyo kayinvalidemle karsilikli oturuyoruz..biraz gicigim da ona..haberi olmasin istiyorum.erkenden duymasin.gecen gun gittik midemde sorun var onun icin gittigimi söyledim mecburen.herseyi soruyo herseye karisiyo uyuz bi kadin.bebegim biraz daha buyusun istiyorum.haberi olmasin istiyorum.

Back
X