dün test yaptirdim ve sonuc 6813 cikti.sonuca internettn baktim ama bisey anlamadim yardimci olur musunuz.doktor muhtemelen 4 haftaliktir dedi ama bu rakam ne oluyo ?
dün test yaptirdim ve sonuc 6813 cikti.sonuca internettn baktim ama bisey anlamadim yardimci olur musunuz.doktor muhtemelen 4 haftaliktir dedi ama bu rakam ne oluyo ?
Bu rakama göre hamilesiniz ve bu rakama göre bebeğinizi usg de görebilirsinizaklinialirimsmile
Tebrik ederim dilerim sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniza.s.
değer kan değerin oldukçada yüksek ikiz olabilir erken yumurtlamış olabilirsin ama arkadaşların dediği gibi bi ultrasonda bakması gerekirdi doktorunun. kaç gün geçti adetin? benim 2 gün geçtiğinde 1200 lerde çıkmıştı ve keseyi bariz görmüştük. doktorunla bir konuş derim canım.
Öcelikle tebrik ederim ve darısı bizim başımıza.Benim test negatif çıktı ama elimdeki sonuçta yazan aynen şu
5,0 - 50,0 1 hafta
1000,0 - 5000,0 4-5 hafta
böyle değerler artarak gidiyor.senin değerin 6813 yani 4-5 haftalık dilime girdiğine göre
4 yada 5 haftalık hamişsin.Allah kucağına almayı nasip etsin
canım benim bebeklerim ikizdi ve test sonuçları aynen seninki gibi diger hamilelere göre yüksekti korkma bişey olmaz işallah dr nediyo ultrasonda muaneetmedimi ihmal etme ben rahat davrandım ve bebişlerin birinin kalbi durdu çoklu gebelikse daha özenli davranırsın sana tavsiyem iyi bi dr başvur
vajinal ultrasonla bakti zaten.muhtemelen 4 haftalik dedi.çok zor gördü bebeği.bi de kan testi yap dedi.yaptirdik ama sonucu yarin alabilirsiniz dedi.ertesi gun de gidemedik.internetten baktik bu yaziyodu.son adet tarihim 8 ocak.bugün 1 hafta oluyo adetim geceli
ertesi gun gelin sonucu alin dediler gidemedik. ya kizlar doktora da surekli gidemiyorum nereye gitsem haberleri oluyo kayinvalidemle karsilikli oturuyoruz..biraz gicigim da ona..haberi olmasin istiyorum.erkenden duymasin.gecen gun gittik midemde sorun var onun icin gittigimi söyledim mecburen.herseyi soruyo herseye karisiyo uyuz bi kadin.bebegim biraz daha buyusun istiyorum.haberi olmasin istiyorum.