Yeni yaptım ve direk attım buraya hemen cıktıKacinci dakikada cıktı bu cizgiler
Hamilesiniz o zaman. Bence bir de kanda baktirinYeni yaptım ve direk attım buraya hemen cıktı
Gece gidip kan vericem eşime söylemedim henüzHamilesiniz o zaman. Bence bir de kanda baktirin
Yaaa gerçekten miVar var
5 dk içinde çıktıysa hamilesiniz ama her ihtimale karşı yine de kan verinGece gidip kan vericem eşime söylemedim henüz
Evet evet direk çıktı yapıp lavaboya koydum 1 dk içinde cıktı direk5 dk içinde çıktıysa hamilesiniz ama her ihtimale karşı yine de kan verin
Ayy çok heyecanlıyım tüylerim diken diken şuan inanamıyorum hala Allah herkese nasip etsin inşallahAyy hayirli olsun canim gebesin ❤ rabbim kucagina sag salim almani nasip etsin insallah bizde yasariz bu duygulari
Lutfen kan sonucunu da bi an evvel bildir ayy cok heycanli gercekten.Ayy çok heyecanlıyım tüylerim diken diken şuan inanamıyorum hala Allah herkese nasip etsin inşallah
Canim kan testini de yaptır bize de haber ver biz de sevinelimAyy çok heyecanlıyım tüylerim diken diken şuan inanamıyorum hala Allah herkese nasip etsin inşallah
Inşallah vardır da dua etmek en güzel şey inşallah olmuşturLutfen kan sonucunu da bi an evvel bildir ayy cok heycanli gercekten.bizede dua et gebelerin duasi tutarmis
Hadi ne duruyorsun hastaneye gitseneeInşallah vardır da dua etmek en güzel şey inşallah olmuştur
Ay gece gidicez sanırım hemen çıkar dimi sonuçCanim kan testini de yaptır bize de haber ver biz de sevinelim
1 saat sonra felan gidicez çok heyecanlıyım şuanHadi ne duruyorsun hastaneye gitsenee
Bence 90 kusurlu cikacak beta icime oyle doguyor1 saat sonra felan gidicez çok heyecanlıyım şuan
Ay inşallah çok istiyordukkhamilesin tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?