- 19 Mart 2019
- 566
- 666
- 18
- 33
Ben gittiğimde 2 saatte cikmistiAy gece gidicez sanırım hemen çıkar dimi sonuç
15 gün once yerleşme kanaması gibi bişey yaşadım o küsürler çıkar sanırımBence 90 kusurlu cikacak beta icime oyle doguyor
Çok sabırsızlanırım yaaBen gittiğimde 2 saatte cikmisti
Ayy 2 gunde bir 2 kat artsinda lazm degil kac cikarsa ciksin15 gün once yerleşme kanaması gibi bişey yaşadım o küsürler çıkar sanırım
Mecbur bekliceksin balim. 2 saat sonra inşallah güzel haberler alirizÇok sabırsızlanırım yaa
Evet evet hayırlısıyla sağlıklı olalım daAyy 2 gunde bir 2 kat artsinda lazm degil kac cikarsa ciksin
Ay hadi inşallah vericem 1 saat sonra felan gidicemmVar gibi çizgi görünüyor
Tebrikler kan verin hemen
Ayy titriyorum heyecandan gerçektenBasbaya gesgebesin resmen 3. Yü yapma git kan ver diyor ❣
Inşallah inşallah dua edin banaMecbur bekliceksin balim. 2 saat sonra inşallah güzel haberler aliriz
Canım benim seni oyle anlıyorum ki bende mayıa ayında tedavi olup çatlatma ignesi olmuştum aradan 15 gun gecti test yaptım silik cizgi vardı o anı ablatamam hayatımın en en en mutlu karmaşık duygular içinde oldugum kahkaha atarak hıçkıra hıçkıra agladıgım bi andı. Tabi ignenin etkisi ile çıkmış pozitif lik sonrası hüsran ama. Allah bütün anne olmayı isteyene nasip etsin inşallah. Bende bekliyorum hala 2 senedir istiyorum. İnşallah cok guzel cok saglıklı bir hamilelik gecirip kucagına alırsın.Ayy titriyorum heyecandan gerçekten
Dualarım seninle balim. Inşallah bebisin de seninledirInşallah inşallah dua edin bana
Yaa inşallah sizin de hayirli haberlerinizi aliriz çok isterim gerçekten Allah isteyen herkese nasip etsinCanım benim seni oyle anlıyorum ki bende mayıa ayında tedavi olup çatlatma ignesi olmuştum aradan 15 gun gecti test yaptım silik cizgi vardı o anı ablatamam hayatımın en en en mutlu karmaşık duygular içinde oldugum kahkaha atarak hıçkıra hıçkıra agladıgım bi andı. Tabi ignenin etkisi ile çıkmış pozitif lik sonrası hüsran ama. Allah bütün anne olmayı isteyene nasip etsin inşallah. Bende bekliyorum hala 2 senedir istiyorum. İnşallah cok guzel cok saglıklı bir hamilelik gecirip kucagına alırsın.
Insalllahhhh çok teşekkür ederimmDualarım seninle balim. Inşallah bebisin de seninledir
Ayyyyy titriyorum halaGerçekten
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın :)Ayyyyy titriyorum hala
Canim sonuc ne gittinmi hastaneyeAyy titriyorum heyecandan gerçekten
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın :)
Ayyy sonucu şimdi aldım kızlar hamileyimmmmCanim sonuc ne gittinmi hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?