Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım hamilelik var❣Bugün sabah yaptım iki dakika sonra böyle oldu regl 3 gün var
Pembe leke geldi ama korktumHayırlı olsun canım hamilelik var❣
Yerleşme kanamasidir umarım canım dinlen bol bol kese oluşumu yoktur zaten daha Allahım hayırlısını nasip etsinPembe leke geldi ama korktum
İnşallah dua edinYerleşme kanamasidir umarım canım dinlen bol bol kese oluşumu yoktur zaten daha Allahım hayırlısını nasip etsin
İnşallah daha önce de böyle olmuştu regl olmıştım bu kadar belli değildi amaoo maşallah kabak gibi çıkmış :)
hayırlı olsun gebesin
Gebelik var ama leke kafa karıştırıcı iki günde bir artışı takip edin. İnşallah sağlıkla ilerler hayırlı olsunPembe leke geldi ama korktum
Şuan leke durdu gelmiyor sabah idrar testi yağarken çok az gelmişti beta hcg de kan tahlili yaptırdım 31 çıktıGebelik var ama leke kafa karıştırıcı iki günde bir artışı takip edin. İnşallah sağlıkla ilerler hayırlı olsun
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBugün sabah yaptım iki dakika sonra böyle oldu regl 3 gün var
Vardı belirtim o yüzden regl olmadan öğrendim bacaklarım ve belim agrıyordu aşırı gögüs hassasiyetim oldu adet belirtisi gögüs agrısı değildi bu gögüs uçları agrıyordu uykum hemen geliyorduAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBelirtileriniz var mıydı, nelerdi varsa?
Ben de aynı belirtileri yaşıyorum ama heveslenmek de istemiyorum..Vardı belirtim o yüzden regl olmadan öğrendim bacaklarım ve belim agrıyordu aşırı gögüs hassasiyetim oldu adet belirtisi gögüs agrısı değildi bu gögüs uçları agrıyordu uykum hemen geliyordu
İnşallah amin canım seninde vardır inşallah güzel haberlerini alırızBen de aynı belirtileri yaşıyorum ama heveslenmek de istemiyorum..
Tekrar hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()
Tekrarladınız mı testi sonuç nedirŞuan leke durdu gelmiyor sabah idrar testi yağarken çok az gelmişti beta hcg de kan tahlili yaptırdım 31 çıktı
Evet gebelik var canımTekrarladınız mı testi sonuç nedir
Hayırlısı olsun kaç olmuş hcg 31 di en son dimiEvet gebelik var canım
Bir gün sonra doktora gitmiştim 49 olmuştu 10 gün sonra gel keseyi öyle görürüz dedi henüz gitmedim 3 gün olduHayırlısı olsun kaç olmuş hcg 31 di en son dimi