Kızlar gebelik var mı

blkbs

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2022
223
61
13
Bugün sabah yaptım iki dakika sonra böyle oldu regl 3 gün var

Eklentiler

• E8D240AC-36CD-4969-8C82-9EBA0A3DE81E.webp
    E8D240AC-36CD-4969-8C82-9EBA0A3DE81E.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 55
oo maşallah kabak gibi çıkmış :)
hayırlı olsun gebesin

Gebelik var ama leke kafa karıştırıcı iki günde bir artışı takip edin. İnşallah sağlıkla ilerler hayırlı olsun
Şuan leke durdu gelmiyor sabah idrar testi yağarken çok az gelmişti beta hcg de kan tahlili yaptırdım 31 çıktı

Bugün sabah yaptım iki dakika sonra böyle oldu regl 3 gün var
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌼 Belirtileriniz var mıydı, nelerdi varsa?

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌼 Belirtileriniz var mıydı, nelerdi varsa?
Vardı belirtim o yüzden regl olmadan öğrendim bacaklarım ve belim agrıyordu aşırı gögüs hassasiyetim oldu adet belirtisi gögüs agrısı değildi bu gögüs uçları agrıyordu uykum hemen geliyordu

Vardı belirtim o yüzden regl olmadan öğrendim bacaklarım ve belim agrıyordu aşırı gögüs hassasiyetim oldu adet belirtisi gögüs agrısı değildi bu gögüs uçları agrıyordu uykum hemen geliyordu
Ben de aynı belirtileri yaşıyorum ama heveslenmek de istemiyorum..
Tekrar hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌼

Hayırlı olsun inşallah.. darısı başımıza. Ben de yumurtalama günlerini değerlendirdim. Yumurtalama zamanımda çok miktarda jel gibi sütlü kahve akıntım oldu durdu. Bir kaç gün sonra aynı renk akıntı yine geldi ama az miktardaydı. Onun dışında bazen süt kesiği bazen normal akıntım var. Adetime 8 gün var. Belirti yaşamıyorum. Hayırlısı artık..

Back
X