• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakabilir misiniz Acillll ❗️❗️

Hamilelerin duası kabul olur derler ismine dua eder misin 2yildir çabalıyoruz kaç kere tedavi gördüm artık tüp Bebek için hazırlık yapıyoruz 2ay daha olmazsa ocakta başlayacağım Rabbim Nuray kulun çok ağlıyor sen görüyorsun zaten ama mucizesini nasip et diye🥹😢
Çok etkilendim okurken , dualarımda olacaksın Rabbim tez zamanda ağlayan yüreğini yüzünü güldürsün inşAllah tüp bebeğe gerek kalmadan nasip olur 🌸 Allah hayırlısını en doğru zamanda sana nasip etsin bekletiyorsa bir planı ve hayrı vardır mutlaka 🙏🏻 Dualarımdasın

Çok etkilendim okurken , dualarımda olacaksın Rabbim tez zamanda ağlayan yüreğini yüzünü güldürsün inşAllah tüp bebeğe gerek kalmadan nasip olur 🌸 Allah hayırlısını en doğru zamanda sana nasip etsin bekletiyorsa bir planı ve hayrı vardır mutlaka 🙏🏻 Dualarımdasın
Allah'ım sen Razı olsun sende benim duamda olacaksın hayırlı kolay bı doğum için sonrası içinde hayırlı güzel ahlaklı bir çocuk yetistirmen için 🤲🤲🥹

Güzel haberlerle gel 🌸
Böylee çıktııı
IMG_1153.webp

Back
X