- 22 Ekim 2025
- 64
- 40
- 3
- 30
Hayırlı olsun sizinki debenimki de o kadar silikti ki flaş falan tutmuştum ahshahh ertesi sabah kanda 29 ile öğrendim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun sizinki debenimki de o kadar silikti ki flaş falan tutmuştum ahshahh ertesi sabah kanda 29 ile öğrendim
İnşallah yarını bekliyorum sonuç içinÇok teşekkür ederim ay seninki de var gibi duruyor inşAllah kan sonucunda pozitif olur haberini bekliyorum![]()
İnşallah benimde öyle olurbenimki de o kadar silikti ki flaş falan tutmuştum ahshahh ertesi sabah kanda 29 ile öğrendim
Çizgi o kadar net çıkınca tahmin etmiştim yüksek çıkacağını, benim de öyleydi saniyesinde çift çizgi çıkmıştı :) hayırlı olsun, Temmuz annelerine bekleriz :) Allah isteyen diğer arkadaşlara da en güzelini nasip etsinAllah razı olsun sonucum çıktı beta hcg 626 görünüyor![]()
Güzel haberlerle gelİnşallah yarını bekliyorum sonuç için
Benim ovülasyon testime bakar mısınızGüzel haberlerle gel![]()
Ben de şok oldum çizgiyi görünce bugün regl olmam gerekiyordu içimden bir ses kalk test yap dediÇizgi o kadar net çıkınca tahmin etmiştim yüksek çıkacağını, benim de öyleydi saniyesinde çift çizgi çıkmıştı :) hayırlı olsun, Temmuz annelerine bekleriz :) Allah isteyen diğer arkadaşlara da en güzelini nasip etsin![]()
İnşallahhGüzel haberlerle gel![]()
Belirtilerin nelerdi canımKızlar merhaba, bugün regl günüm ve dayanamadım sabah uyanır uyanmaz gebelik testi yaptım. Yorumlar mısınız ?![]()
Maşallah çok sevindim canım Rabbim güzellikle huzur içinde büyütmeyi nasip etsinAllah razı olsun sonucum çıktı beta hcg 626 görünüyor![]()
Ben de çok batma çekme oldu özellikle sol kasığımda bir de göğüs hassasiyeti çok yaşıyordum ve hala yaşıyorum yani kişiden kişiye göre değişiyorBelirtilerin nelerdi canım
Amin Allah razı olsun dileyen herkesin en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olsunMaşallah çok sevindim canım Rabbim güzellikle huzur içinde büyütmeyi nasip etsin![]()
![]()
Bizlerde aynı durumda belirti takip ediyoruz bakalım akıntı yaşadın mıBen de çok batma çekme oldu özellikle sol kasığımda bir de göğüs hassasiyeti çok yaşıyordum ve hala yaşıyorum yani kişiden kişiye göre değişiyor
Evet canım akıntım vardı ara ara beyaz ara ara şeffaftıBizlerde aynı durumda belirti takip ediyoruz bakalım akıntı yaşadın mı
Sizin var kesin hayırlı olsun inşallah tamamını erdirsin sizce benim varmıKızlar merhaba, bugün regl günüm ve dayanamadım sabah uyanır uyanmaz gebelik testi yaptım. Yorumlar mısınız ?![]()
Sizin var kesin hayırlı olsun inşallah tamamını erdirsin sizce benim varmı
Ümit oldu bu yorumun benimde öyle belirtilerimiz de benziyor bakalim inşallah ayın 11ini bekliyorumEvet canım akıntım vardı ara ara beyaz ara ara şeffaftı
Hamilelerin duası kabul olur derler ismine dua eder misin 2yildir çabalıyoruz kaç kere tedavi gördüm artık tüp Bebek için hazırlık yapıyoruz 2ay daha olmazsa ocakta başlayacağım Rabbim Nuray kulun çok ağlıyor sen görüyorsun zaten ama mucizesini nasip et diyeSizin var kesin hayırlı olsun inşallah tamamını erdirsin sizce benim varmı