Doğuma Hazırlık KIZLAR gebelikte 7-8.aydan sonra cinsiyette yanılma yaşayan var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
KIZLAR gebelikte 7-8.aydan sonra cinsiyette yanılma yaşayan var mı?

cidden merak içindeyim ...
Google amcaya sordum ama son yıllarda pek bir şey yok
eskiden daha fazlaymış yanılma

Benim üst komşum herşeyini pembe almıştı
Eve bir geldi oğlanmış bunu doğuma yakın söylemişlerdi yada aynı gün mü öğrenmişlerdi acaba ?öyle birşey var yani..

Benim üst komşum herşeyini pembe almıştı
Eve bir geldi oğlanmış bunu doğuma yakın söylemişlerdi yada aynı gün mü öğrenmişlerdi acaba ?öyle birşey var yani..
aynı doktora göründüğü için mi böyle bir yanıla oldu acaba
yoksa farklı dr lar da hep kız mı dediler

bilgin var mı canım

KIZLAR gebelikte 7-8.aydan sonra cinsiyette yanılma yaşayan var mı?

cidden merak içindeyim ...
Google amcaya sordum ama son yıllarda pek bir şey yok
eskiden daha fazlaymış yanılma
Çok çok azdır bu. 1000 taneden 1 tane belki. Normade 4 aydan itibaren cinsiyet belli oluyorsa kalan 5 ayda dr bunu göremiyorsa haybeye doktorluk yapıyordur. Sanırım kız dediler sana bir umut erkek bekliyorsun.

benim ilk çocuğum olacak inşallah....
ama nasıl desem hislerle hareket etmek sağlıklı değil ama

çok şükür "çocuğumu" çok seviyorum...

Benim kuzenime 8. aya kadar kız olcak dediler ama sonuç erkek oldu :) 2004 yılında...

benim ilk çocuğum olacak inşallah....
ama nasıl desem hislerle hareket etmek sağlıklı değil ama

çok şükür "çocuğumu" çok seviyorum...

Ne demek istediğinizi anlamadım. Önce sorup sonradan çocuğumu diye belirtme gereği duyduğunuza göre ne istiyordunuz da ne oldu?
Normal olan üstte yazdığınız son cümle ama çelişiyorsunuz sanki.
Ayrıca bu çok çok düşük bir ihtimal. Benim çevremde hiç yok.

Sanmam ya.
12. Haftada bile görenler oluyor cinsiyeti.
O kadar belirgin bir şeyde yanılma zor görünüyor.

Benim kuzen Amerika'da yaşıyor, orda bir kere ultrasona giriyorsun öyle her ay ultrasonla bakmıyorlar. Sanırım 4 aylıkken filan kız demiş dr, sonra da ultrasona girmedi bir daha. Her şey pembe kız diye odayı cicili bicili yaptılar, doğuma biz de gittik haydaaaa bebek doğdu erkek....Bir an panikle karıştı mı acaba filan olmuştuk ama yok, erkekmiş işte. Bütün sülale şok olmuştuk, medeni memleket Amerika diye bayağı dalga geçmiştik

1 nisanda arkadaşım öğrendi 25. haftada kız bekliyorlardı
erkekmiş meğer

yaaa olmasın öyle bişey odasını giysilerini herşeyini ona göre hazırlıyosun :))) ben hiç oğlan kız olsun demedim. oğlan benimki ismini koyduk herseyini aldık oğlum dye seviyorum :)) kız çıkarsa oğlumu getirin bana dye ağlarımmmm =))))))

üstte yazan yoruma cevaben çocuğum diye üstelik tırnak içinde yazmıştım
söz meclisten dışarı öküz altında buzağı aramaya gerek de yok hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…