- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
benim çok yakın bir tanıdığım 5 oğlu var kız kardeşinin altıncıya hamileydi..ciddi bir ameliyat geçirmesi gerekti söylenenleri aynen aktarıyorum:kadının karnı komple açılmış bağırsaklar çıkarılmış bebek doktorların eline alınmış ordaki tümör temizlenmiş ve bebek yerine konulmuş organlar yerleştirilmiş ve kapatılmış o kadar ciddi bir ameliyat başarıylada geçmiş kadına bebeğinin erkek olduğunu söylemişler çünkü doktorlar ameliyat anında bebeği ellerine almışlar ..kadın bebeği istemedi ilk sonra Allahtan korktu oğulları bolcaydı..ve bu kadar uzun anlatımdan sonra maviler hemşirelere teslim edildi ameliyathaneye gidildi önden bir bebek çıktı mavi örtüde hemşireler kıs kıs gülüyormuşKIZLAR gebelikte 7-8.aydan sonra cinsiyette yanılma yaşayan var mı?
cidden merak içindeyim ...
Google amcaya sordum ama son yıllarda pek bir şey yok
eskiden daha fazlaymış yanılma
kızlar lütfen farklı niyetler aramayalımVar oyle birsey ama
Fark eder mi?
küçük bir tahmin yapabilir miyim bebeğiniz kız mı?
Prk inandırıcı gelmedi bu hikayrbenim çok yakın bir tanıdığım 5 oğlu var kız kardeşinin altıncıya hamileydi..ciddi bir ameliyat geçirmesi gerekti söylenenleri aynen aktarıyorum:kadının karnı komple açılmış bağırsaklar çıkarılmış bebek doktorların eline alınmış ordaki tümör temizlenmiş ve bebek yerine konulmuş organlar yerleştirilmiş ve kapatılmış o kadar ciddi bir ameliyat başarıylada geçmiş kadına bebeğinin erkek olduğunu söylemişler çünkü doktorlar ameliyat anında bebeği ellerine almışlar ..kadın bebeği istemedi ilk sonra Allahtan korktu oğulları bolcaydı..ve bu kadar uzun anlatımdan sonra maviler hemşirelere teslim edildi ameliyathaneye gidildi önden bir bebek çıktı mavi örtüde hemşireler kıs kıs gülüyormuş
odaya çıkınca bebeğin altını bir açıyorlar hobaaaaa al sana KIZ
Erkek dediğinde pipiyi gösterdi mi yoksa sadece erkek diyip gecti miÖncelikle rabbim sağlıklı hayırlı doğum versin.Ben oğlumu 33Haftada başka bir ile tayin olunca öğrenmiştim...33 haftakızım diye severken şok...2009 da oldu bu...2014 Doğumlu kızımada 16 veya 20 haftalikti o zamana kadar kesin erkek dedi doktorumuz oda kızmış...Şükürler olsun bir kızım bir oğlum var şimdi....
Bu ne ya ciddi misin şaka mı bu erkek kıza nasıl dönerbenim çok yakın bir tanıdığım 5 oğlu var kız kardeşinin altıncıya hamileydi..ciddi bir ameliyat geçirmesi gerekti söylenenleri aynen aktarıyorum:kadının karnı komple açılmış bağırsaklar çıkarılmış bebek doktorların eline alınmış ordaki tümör temizlenmiş ve bebek yerine konulmuş organlar yerleştirilmiş ve kapatılmış o kadar ciddi bir ameliyat başarıylada geçmiş kadına bebeğinin erkek olduğunu söylemişler çünkü doktorlar ameliyat anında bebeği ellerine almışlar ..kadın bebeği istemedi ilk sonra Allahtan korktu oğulları bolcaydı..ve bu kadar uzun anlatımdan sonra maviler hemşirelere teslim edildi ameliyathaneye gidildi önden bir bebek çıktı mavi örtüde hemşireler kıs kıs gülüyormuş
odaya çıkınca bebeğin altını bir açıyorlar hobaaaaa al sana KIZ
valla konyada annemin oturduğu apartmanda beşinci kat komşumuz şimdi taşındılar gerçi ama onun kız kardeşi...olay doğru ha bana mubalağ yaparak anlatmış olabilirler ama kadın bu ameliyatı olduğunda 15-16 haftalık gebeydi..kızı şimdi 2 yaşında.Prk inandırıcı gelmedi bu hikayr
ya Allahın işi ya da doktorlar o hengamede yanlış gördüler bilemem kadın çok dua etti amaBu ne ya ciddi misin şaka mı bu erkek kıza nasıl döner
Cinsiyete demiyorm amelyata diyorm hamileyken ameliyat olunur muya Allahın işi ya da doktorlar o hengamede yanlış gördüler bilemem kadın çok dua etti ama
benim onbir yıl önce başıma geldi. doktor 7. aya kadar kız dedi.7. ayda erkek olduğunu anladı. ikinci oğlumda onbirinci haftada erkek olduğunu öğrendim.KIZLAR gebelikte 7-8.aydan sonra cinsiyette yanılma yaşayan var mı?
cidden merak içindeyim ...
Google amcaya sordum ama son yıllarda pek bir şey yok
eskiden daha fazlaymış yanılma
Bizim bi arkadaşa 14. Hafta kız demiş 17.hafta erkek demiş 6. Ayda koz demiş ve kız olmuş . Benim bi kaybim oldu 15. Haftalık 11 haftada erkek dedi ikinci dr12. Hafta erkek dedi 3. Dr yuzdeyüz erkek dedi. Kürdajdan sonra erkek oldu bunda ise 12. Haftada 16.haftada da erkek dedi ama ben kız hissediyorum kız isdediğim için kız hissediyor olabilirimbence sadece yanılma olacağından değil, mesela doktor yanıldı kız dedi, aile hep kız bebek diye planlar kurdu ..
"sürekli aynı doktor takip etmiyorsa " diğer doktor bebeğin erkek olduğunu görür,
"-ama nasıl olsa aile bunu biliyor- diye düşünüp söylemez, aile de; "- nasıl olsa kız, biz biliyoruz" diye sormaz tekrar...
böylece iletişim kopukluğundan dolayı " aaa cinsiyet değişi " olur......
Gerekli ve acil bir durumsa olunuyor tabii...Cinsiyete demiyorm amelyata diyorm hamileyken ameliyat olunur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?