Kizlar gebeymisim 6 cm likde kisttim varmis? Kotumu?

qulum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
539
29
48
32
Bursa
Slm kizlar cok mutluyum 2.klomen tedavisinin sonucunda hamileymisim... Bugun ultrasyonda doktor bakti kucuk kese var gebesin sen ddi bide 6cm lik kist var dedi kan tahlili yapti ... Yrn snclarm cikcak ama korkuyorum kist zarar verrmi.?

canım öncelikle hayırlı olsun.. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.. ben henüz tecrübe sahibi değilim ama benim arkadaşım daha hamile kalmadan kistlerinin olduğunu öğrenmişti hatta doktor ona hamile kalamayacağını bile söylemişti.. ama Allahın işi işte kistlere rağmen arkadaşım hamile kaldı ve çok şükür sağ salim bebeğini dünyaya getirdi.. inşallah sende de bi sorun çıkmaz bebeğini sağ salim kucağına alırsın..

Canim benim gebelikten once hic kistim falan olmazdi.gebeyken yanlis hatirlamiyorsam 8-9haftalikken bi kistim olmustu.dr bazen agri yapabilir ama bikac haftaya gecer demisti.daha sonraki kontrole gittigimizde gecmisti bile.dr bana kistin folikul kisti oldugunu soylemisti.belki baskakistlerde vardir ama bilmiyorum.

Saolun arkadAslar . Doktor 10gun snr gel dedi kac hftalik ona bakalim dedi. Ama sarilik var dedi.

Slm kizlar cok mutluyum 2.klomen tedavisinin sonucunda hamileymisim... Bugun ultrasyonda doktor bakti kucuk kese var gebesin sen ddi bide 6cm lik kist var dedi kan tahlili yapti ... Yrn snclarm cikcak ama korkuyorum kist zarar verrmi.?

Kist den dgl kitleden kork cnm kist bi zaman snra geciyo gecmesi icin sogan suyu diyolar

Kist den dgl kitleden kork cnm kist bi zaman snra geciyo gecmesi icin sogan suyu diyolar

Sogan suyu suanda hamile oldugum icin icemem bide 1 cm kuculmus 8 cikmisti suanda 7 cm ve 6+6 yiz . Agrim oluyo doktor kist yapr ddi. Brz buyuk oldugu icn ddi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…