• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar geç oldu ama fikir lütfen (:

Nightingale

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
867
17
0
Şanlıurfa
Kızlar dert değil de öneri. netten kaban alacağım ben iyi bir şey olsun istedim. Isıtsın. Beğendim biri tavşan tüylü, biri %60 yün. Tavşan tüyü olan gerçek midir, bir de iyi ısıtır mı?

Tavşan tüyü mü:26: kaz tüyünden sonra şimdi tavşanları da mı yoluyolar :25: ay yazık onlara ya nasıl acıyodur canları biz ağda yapcaz diye bir ton emla falan sürüyoruz onların tüm vücudu çatır çatır yolunuyor ölüyorlardır tabii ayy içim çok kötü oldu hele ki tavşan çok severim tavşanları evde de besliyorum o nedenle daha da üzüldüm :14: belki kızacaksın ama inş gerçek tavşan tüyü değildir biz ısınalım diye onların canı yanmasın ya:5:

Gerçek olsa alacak mısın cidden onu:53:
Sen ısın diye o hayvan acı çekiyor, ölüyor.
Ya nolur almayın şu hayvan kürklerini.
Azıcık üşüyüver bi'şey olmaz.

Kaz tüyü için kazlar böyle katlediliyor - Objektif Haber -

Kutuplarda yasıyoruz malum üşümemek gerek gercegını almayan ınsanlar kısın dısarı cıkamıo cıkanlarda ya ölüyo yada ömrunun gerı kalan kısmını heykel olarak gecırıo tabı haklısınız bıde bu lınkte yapılısı var o tuyler nasıl elde edılıo o canlar nasıl gıdıo sonuna kadar ızleyın lutfen..

Tam yerine geldin, tavşan tüyü gerçek mi :53::53::53::53::53::53::53:

Bu soruyu sorduğuna inanamıyorum, gerçekse alacaksın yani :53::53::53::53::53:

Yüce Rabbim, bu hayvan kürklerini alanı,satanı,üreteni buna aracı olanları bildiği gibi yapsın, ona havale ediyorum hepinizi :47::47::47:

Kaz tüyü için kazlar böyle katlediliyor - Objektif Haber -

Kutuplarda yasıyoruz malum üşümemek gerek gercegını almayan ınsanlar kısın dısarı cıkamıo cıkanlarda ya ölüyo yada ömrunun gerı kalan kısmını heykel olarak gecırıo tabı haklısınız bıde bu lınkte yapılısı var o tuyler nasıl elde edılıo o canlar nasıl gıdıo sonuna kadar ızleyın lutfen..

Canım video yu iyi ki paylaşmışsın içim parçalandı resmen:(

:20:Yazık ya bilinçsiz olanları bu konuda bilinçlendirmek lazım teşekkür ederim.

tavşan tüyü denince yanlış anlama olmasın. o tavşanların angora tavşanı tüylerini kırpıyorlar. yani koyunları kırpar gibi. bu hayvanı rahatlatıyor hemde canı yanmıyor.
ha dersenizki bu hayvanları kafeslerdemi tutuyorlar. onu bilemem. öyleyse alma gitsin. oda işkence..

tavşan tüyü denince yanlış anlama olmasın. o tavşanların angora tavşanı tüylerini kırpıyorlar. yani koyunları kırpar gibi. bu hayvanı rahatlatıyor hemde canı yanmıyor.
ha dersenizki bu hayvanları kafeslerdemi tutuyorlar. onu bilemem. öyleyse alma gitsin. oda işkence..

Teşekkür ederim açıklama için. Kaz tüyü falan nasıl oluyor bilemiyorum kızlar ama ben de tavşan tüyünün koyun yünü gibi kırparak olduğunu biliyorum. Dün araştırdım, bu konuda bilgili tanıdıklarıma sordum. Diğer kürkleri yaptıkları gibi tavşanları yüzerek değil yoksa böyle bir şeye bende razı olmam tabi ki. Cahillik sözleri falan hoş olmamış. Tepki vermeden bilgilensek keşke.

Canım video yu iyi ki paylaşmışsın içim parçalandı resmen:(

:20:Yazık ya bilinçsiz olanları bu konuda bilinçlendirmek lazım teşekkür ederim.

Bu vıdeoyu izleyipte kendı canı yanıyomus gıbı vıcdanı sızlamayanın ınsanlıgından suphe etmek gerek zaten,o da can bız bıyerımız yansa kesılse nasıl acı cekıyosak onlarda cekıo en basıtı bı bayan agdaya cogumuz dayanamayız hele ozel bolgelere empatı kurup bırı benım canım o kadar yanarken kolumu kafamı tutup evırıp cevırıp zorla yolsa nasıl bı acı cekerım dıye dusunse bu hayvanlara bu yapılmaz alıcısı olmaz alıcısı oldugu surecede daha cok canlar yancak Allah'ım dan tek dılegım bu vıdeodakı ve bunun gıbı olan ınsanları ınsan denırse tabı mıslıyle yaksın canını yaksınkı can yanması nasılmıs gorsunler..

Teşekkür ederim açıklama için. Kaz tüyü falan nasıl oluyor bilemiyorum kızlar ama ben de tavşan tüyünün koyun yünü gibi kırparak olduğunu biliyorum. Dün araştırdım, bu konuda bilgili tanıdıklarıma sordum. Diğer kürkleri yaptıkları gibi tavşanları yüzerek değil yoksa böyle bir şeye bende razı olmam tabi ki. Cahillik sözleri falan hoş olmamış. Tepki vermeden bilgilensek keşke.

ben lınk verdım kaz tuyu nasıl yapılıo ızleyın keske hepsı sızın dedıgınız yontemle yapılıo olsa ama bızler okadar ac gozluyuzkı Allah'ın onlara verdıgı dogal gıysılerını bıle ya yoluo yada havamız daha cok olsun dıye yuzuyoruz (leopar mesela )bırı gelıp bızım derımızı yuzse ne hıssederız acaba!!acıdan baska ..para ıcın bunları yapanlara Allah o acıyı yasatsın İNŞALLAHHHHHHHHHHHH

Bu vıdeoyu izleyipte kendı canı yanıyomus gıbı vıcdanı sızlamayanın ınsanlıgından suphe etmek gerek zaten,o da can bız bıyerımız yansa kesılse nasıl acı cekıyosak onlarda cekıo en basıtı bı bayan agdaya cogumuz dayanamayız hele ozel bolgelere empatı kurup bırı benım canım o kadar yanarken kolumu kafamı tutup evırıp cevırıp zorla yolsa nasıl bı acı cekerım dıye dusunse bu hayvanlara bu yapılmaz alıcısı olmaz alıcısı oldugu surecede daha cok canlar yancak Allah'ım dan tek dılegım bu vıdeodakı ve bunun gıbı olan ınsanları ınsan denırse tabı mıslıyle yaksın canını yaksınkı can yanması nasılmıs gorsunler..

Canım çok güzel yorumlamışsın keşke herkes senin gibi düşüne bilseydi.

Back
X