Kızlar gece neyle yatıyorsunuz?

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
pijama mı,eşofman mı,gecelik mi,yada eşinizin istediği tarzda mı?
ananem ben nişanlıyken bana bir kaç tane gecelik vermişti sandığından uzun evliliğin sırrı yatağa ev haliyle girmemek.en azından gecelik giyin demişti.
ama ben rahat olayım diye yazın şort badiyle,kışında eşofmanla yatıyorum.sizler?

Gecelik giymeyi çok seviyorum ben..:asigim:
İlla ki saten gecelik şart değil. Zaten saten üşütür beni. Saten diye bir kız vardı burada o geldi aklıma..:roflol:
Neyse; konumuza dönersek, kış için, çok güzel uzun kollu pamuklu geceliklerim var.Yazın da zaten askılı geceliklerim var.:1rolleyes:
Ancak pazar günleri 1,2 saatliğine görümcemler uğrayacak olursa hemen eşofman giyiyorumşutarafagitti

bn ev haliyle bile giriyom bazen.ama daha özen göstermek lazım..
ama gecelik giyemem toplanıyo o,nasıl giyerler anlamam..

Yazlık geceliklerim evet kısa oldukları için biraz toplanıyor.yerimseniben
Ama kışın giydiklerim toplanmıyor.
Bir de alışkanlık meselesi bu. Ben bekarken de hep gecelik giyerdim.

Ben de gecelik giymeyi çok seviyorum yaz kış saten giyerim ben evin içinde de eşofman ya da pijamayla dolaşırımmm...
Çok soğuk günlerde pamuklu pijamalarınla uyurum ama :)

yaz kış pijama giyemem bensengözlerimebaksanab
hiç bişey giymemeyi tercih ederim:roflol:

temmuzda evlendik biz ilk zamanlar biraz giydim sonra daral geldi.
giyinenlere özeniyorum vallahi..
:icecream:

Ilk baslarda cesit cesit gecelik giyiyodum ama artikin pijamalarimla giryom yataga, en rahati pijama :icecream:

hamile olunca iyice şişince eşofman pijama mecburen normalde severdim böyle güzel geceliklerle filan uyumayı

sergu anum pek bi sapuq gordum sizitatlicadiarzu
sen cibildak mi yatayon yoksam ayipsizsırnaşık şey

fikrin neyse zikrinde odur datlu kafa , ne hemen yannış anladınkine :mymeka:
ben bişi derken öölee günlük kıyafetimle yatıyom sabah kalk giyin çıkar kim uğraşacak aman hiç uğraşamam öylecene yatarım sabaha kolaylık oluyo demek istemiştim jeyyar
(nası kıvırdım ama)sırnaşık şey:icecream:

Yersen :icecream: :icecream: sırnaşık şey

valla helal olsun sana kız iyi kıvırdınyerimseniben

vallahi o gunki ruh halime bagli,ev kalöriferli olmasina ragmen gecelikle usurum hele bide satense,yani kisin gecelik pek giymem,picama falan su altli ustlu takilmardan giyerim genelde rahat oluyolar beeeeeeee:icecream:a.s.

kişin çok üşüyorsam güzel pijamalarim var ayicik kedicik vs desenli onlari giyiyorum. Fazla soğuk değilse şort ve askılı bir badi
yazin askili gecelikler ama uzun olmicak uzun olunca daral geliyor bana yada cok cici takımlar var altli üstlü şortdan kisa felan oluyor ya onlardan giyiyorum.
Normal ev kiyafetleriylen yatmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…