Kızlar gece neyle yatıyorsunuz?

ben deprem korkusundan pijamayla yatıyorum.

deprem olduğu zaman bir komşumuzun üzerine eşi sokak paspasını örtmüştü..
ayyyy Allah esirgesin yarabbim....
o sebeple bende hep temkinli yatarım.. önemli olan zaten uyumadan önce ne giydiğin..jeyyar

Vallaha yeni evliyken daha dogrusu cocuk yokken bende öyle cicili bicili giyinirdim ama simdi hiccc ugrasamam bütün gün benim iki zilliyle canim cikiyor birde herife sekiz gözükecem diye ugrasamam.tatlicadiarzu

Giyiyom esortmanlarimi devirip yatiyom vallaha:icecream:

Ben yazın şort ve askılı bady ile kışın da havanın durmuna bağlı .Gerçi kışın da evim şükür sıcak yine şort ve askılılarla yatıyorum.

ben bekarkende hep picama giyerdim simdi de giyiyorum ama biraz daha süslü püslü simdikiler tabi :) yazinda sort ve askililardan giyiyorum.gecelk giymeye hic alisamadim.

Valla arkadaşlar şu günlerde yani eksi soğuklarda tanga, şort, atlet ve hiçbişi giymeden yatabilen arkadaşları tebrik ediyorum önceliknen:1shok:

Valla ben namusumnan yatıyorum. Bu soğukta oyun oynayamam valla :dilcikar:

ulan ne yanık karılarsınız:mymeka:
tanga manga:1shok:
sizin yerinize ben dondum valla tatlicadiarzu

adam gibi polar pijamalarımla yatıyorum:dilcikar:
başımda bere
bi kaç çift corap falan tatlicadiarzu

ulan ne yanık karılarsınız:mymeka:
tanga manga:1shok:
sizin yerinize ben dondum valla tatlicadiarzu

adam gibi polar pijamalarımla yatıyorum:dilcikar:
başımda bere
bi kaç çift corap falan tatlicadiarzu

tek başına yatınca o değin oluyo bacım senin...
sıcaktan pijamamı giyiliyo...
ayy ben bir gece giydi şööle pempe çizgili pijama, ertesi gece uyarıyı yedim...
gıcık oldum bunlara diye...
offfffffffffffffffffffffff

Kalın polar pijamalarımla yatarım yazın ise şortlu takım giymeyi seviyorum.Ama iç çamaşırlarımla yatmam Allah korusun bir şey olur malum deprem vs üstümümü giyicem kendimimi evden dışarı atıcam neme lazım giyinik yatmak bence en iyisi

havana tüpürem gülsem çenganesi :mymeka:

valla bende pijamacilardanim ,onemli olan uyumadan onceki duruma gore giyinmek demijeyyar:asigim:,gecelik giyemem giysemde tepeme toplaniyo,kocisimde kisin oyle acik sacik giyipte usutmeme kiyamaz zaten oda usuyo zaten:roflol::roflol:acep bizim atesimiz mi yok kine laelaelaelaelaedesemde yalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan:1shok:

ya kıslar allasen deprem su baskını felan korkmuyomusunus nasıl tanga giyip yada çıplak yatıyosunuz..
ben depremden sonra her daim eşofmanla yatıyorum..

Ev kıyafetiyle yatağa mı girilir kızlarrrr??? duymamış olayım, hiç sevmem..

Saten pijamalarım ve geceliklerim çok var şutarafagitti.Onları giyerim, zaten evim çok iyi ısınır benim. şutarafagitti, sıkı sıkı giyinmeme gerenk kalmıyor, fazla da üşümem, karda bile botlarım içinde ince çorap vardır..jeyyar

Polar molar sıkar beni, boğulurum ben, normalde de polar birşey giyemem zatenşakkıdı, neyse.

Yazın da, mini askılı gecelik süper oluyor..Öyle işte..:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…