benım sureklı degısır.. bazen gecelık bazen pıjama bazen sort uzerı askılı.. :lepi: zaten evım yaz kıs sıcak oldugundan pıjama pek gıyemıyorum bayıyor malesef.. :umursamaz: o yuzden genelı gecelık boxer sort tarzı seyler oluyor.. zemuszemus
yazın askılı ve şort...kışın ise pijama takımı çorap patik bide üstüme hırka(hırkayı uykuya dalınca annem çıkarıyo)) napim çok üşüyommkaydirigubbakcemile2
ayy bende pek çok aldım seksu gecelıkler iç çamasırları felan ama evlendıkten sonra ikamet edecegımız yer tam 99 depremının merkezı olduguna birazda tırsıyorum oyle yatamam ben yine esofmanları çeker oyle yatarım sanırım.
yazın kapriler,pijamalar,bazen gecelik.kışın ancak oda ısısı 30 derece olursa gecelik oda özel çaba gerektiriyor zaten sonrada olan oluyor:jeyyar: kaydirigubbakcemile
ama genelde eşofman takımı,patik,çorap artık Allah ne verdiyse...kaydirigubbakcemile3 Şeniz
kışın uzun yada yarım taytlarım var ayağımda mutlaka yatak çorapları
yazın rengarenk şortlar badiler ipek yada saten gecelikler bazen sadece eşimin eski ama temiz tişörtleriyle zaten bana gecelik gibi oluyorlar :roflol::roflol::roflol:
yazın ınce tırıl tırıl gecelik gecelik gecelik kısın da uzun kollu saten gecelıklerım var onları gıyerım bı de mikili cocuksu seylerım var onları gıyerım