Kızlar gece neyle yatıyorsunuz?

selam bneım adam hayatta benı pıjamayşa yatırmaz 4 senelık evlııym bılemm yanı seksu iç çamasırımı gıyıo adam delı oluyooooooo

benım sureklı degısır.. bazen gecelık bazen pıjama bazen sort uzerı askılı.. :lepi: zaten evım yaz kıs sıcak oldugundan pıjama pek gıyemıyorum bayıyor malesef.. :umursamaz: o yuzden genelı gecelık boxer sort tarzı seyler oluyor.. zemuszemus

yazın askılı ve şort...kışın ise pijama takımı çorap patik bide üstüme hırka(hırkayı uykuya dalınca annem çıkarıyo)) napim çok üşüyommkaydirigubbakcemile2

ayy bende pek çok aldım seksu gecelıkler iç çamasırları felan ama evlendıkten sonra ikamet edecegımız yer tam 99 depremının merkezı olduguna birazda tırsıyorum oyle yatamam ben yine esofmanları çeker oyle yatarım sanırım.

yazın kapriler,pijamalar,bazen gecelik.kışın ancak oda ısısı 30 derece olursa gecelik oda özel çaba gerektiriyor zaten sonrada olan oluyor:jeyyar: kaydirigubbakcemile
ama genelde eşofman takımı,patik,çorap artık Allah ne verdiyse...kaydirigubbakcemile3 Şeniz

kışın uzun yada yarım taytlarım var ayağımda mutlaka yatak çorapları
yazın rengarenk şortlar badiler ipek yada saten gecelikler bazen sadece eşimin eski ama temiz tişörtleriyle zaten bana gecelik gibi oluyorlar :roflol::roflol::roflol:

yazın ınce tırıl tırıl gecelik gecelik gecelik kısın da uzun kollu saten gecelıklerım var onları gıyerım bı de mikili cocuksu seylerım var onları gıyerım

kışın , pijama

yazın ise, kısa gecelikler olur ya ondan giyerim.

mevsim yaz ise ve gece birşeyler olmuşsa hiç uğraşamam free uyurum.

kışın saten geceliklerim yada penye pijama takımım..
yazın kapri, şort ve askılı çeşitleri mevcuttur :))

antalya sıcak oldugu ıcın malum evlıde degılım cıplak yatarım en fazla tanga olur yoksa pıjama gecelık yakar bu sıcakta

kızlar gece yatarken tanganızı çıakrtıp normal pamuklu donlarınızı giyin uzman tavsiyesi.

bende yazın askılı giyyorum altımda doncağızım oluyo.

kışın da uzun kollu ince bi pijama üstü altımda yine sevgili donum. yatamıyorum anacım uzun pijamayla, şortla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…