Kızlar gece neyle yatıyorsunuz?

valla bende kalın pijama takımıyla yatıyorum üzerimizde kalın yorgan ama yine de çok üşüyom benim ev biraz soğuk oluyor satenle yatarım yatmasına da sabah ilk doktorda açarım gözlerimi herhal.

yazın saten giyiliyor da kışın olmuyor ya.kışın altlı üstlü pijama takımı en güzeli
ben de gecelikle yatamayanlardanım.hep toplanıyor

Pazen dondan şaşmam arkadaş.
Sıcacık tutuyo.
Üst tarafa da çamaşır suyu sıçramış olur genelde eşofman üstü giyiyorum.

o anki ruh halime bagli neyle uyuycagim..ama ben biraz kokosum yani satenler filan severim...ama bazende giyerim tavsanli pijamalarimi öyle uyurum..

ben hamileyim agrilarim ara ara geliyo .korkumdan esortmanla yatiyorum subatin basinda kizim olucak insallah:emir_bebek:

şu anda en sıcak tutan pijamam hangisiyse onla yatıyorm. valla 12 yıllık evlilikten sonra insan çuvalla bile yatmaya başlıyor :D

Pazen dondan şaşmam arkadaş.
Sıcacık tutuyo.
Üst tarafa da çamaşır suyu sıçramış olur genelde eşofman üstü giyiyorum.

harikasın ya çok güldüm hepimizin doğal halini yansıtmışsın bayıldım sana arkadaş:1hug:

Bana daral gelir valla bişi giyemem atlet boxer çok bile gelir yaz kış hele bu hamilelikte tenim bile fazla geliyo bana :))

giyiyom esofmanlari yatiyom,
üsüdügüm zaman üzerine birde hirka geciririm,
ayagima da corap,yorgani da cekerim kafama kadar ohhh.

valla ben çorap patik,kalın piajama giymeden yatamıyorum,
bir de derlerki hamileyken sıcak basar,töbee yalannnnnn
bekliyorum bekliyorum hala gelmedi bu basıcak sıcak:))))

valla ben çorap patik,kalın piajama giymeden yatamıyorum,
bir de derlerki hamileyken sıcak basar,töbee yalannnnnn
bekliyorum bekliyorum hala gelmedi bu basıcak sıcak:))))

patik çorap falan nasıl giyiorsunuz kızlar ya. ben rahat edemem asla...
Yazın askılı şort takımını kışınsa ne bulursam onu giyerim bu genelde atlet ve eşofman altı oluyor....

Ten teması önemli değil mi arkadaşlar ya... kocciş sabah gözlerini açtığında yada uyandığında pijamalara polarlara mı değsin... Kıymam ben ona :asigim:

Ben üstüme bir de tiftik yelek giyiyorum uyanmadan elini melini atınca saç zannediyo al sana temas :D

arkadaşlar eşiniz neyle yatıyorki
benimki kalın pijamalarıyla yatıyor zaten ben gecelik giysemde o kendi pijamasından beni hissedemezki yanlışmı düşünüyorum acaba
abartmıyorum ben kızmasam kazakla filan yatacak

pijama mı,eşofman mı,gecelik mi,yada eşinizin istediği tarzda mı?
ananem ben nişanlıyken bana bir kaç tane gecelik vermişti sandığından uzun evliliğin sırrı yatağa ev haliyle girmemek.en azından gecelik giyin demişti.
ama ben rahat olayım diye yazın şort badiyle,kışında eşofmanla yatıyorum.sizler?
:kahve:

meraklı, meraklıııılaelaelaelaelae
ben şort tişörtle yatarım yaz kış

Back
X