Kızlar gece neyle yatıyorsunuz?

arkadaşlar eşiniz neyle yatıyorki
benimki kalın pijamalarıyla yatıyor zaten ben gecelik giysemde o kendi pijamasından beni hissedemezki yanlışmı düşünüyorum acaba
abartmıyorum ben kızmasam kazakla filan yatacak

Haklısın valla, benimkide pijamayla yatar, o kalın şeylerle beni nasıl hissetsin diilmi ama sırnaşık şey

kışın ayıcıklı,çiçekli, kedicikli vs. picamalarımla yatıyorumm, yazın da yine bu model gecelik ve şort askılı takımlarımla yatıyorumm...asla çıplak veya iç çamaşırıyla veya günlük giysiyle yatmammm
Evlenince nolurum bilememm

BEN EVLENELİ 7 YIL OLDU .BUZAMANDAN BERİ NASIL RAHAT EDRSEM ÖYLE YATARIM BAZEN EŞOFMANLA BAZEN TANGAYLA BAZENDE SATEN GECELİKLE VS.AMA İNSAN NASIL RAHAT EDERSE BENCE ÖYLE YATMALIŞeniz

allah ne verdiyse ben genelde tangayla yatmayı seviyorum ama işin sonu bonyoda bitiyor :roflol: amagenelde eşim geceliğim ve penguenimiz oyuncak tabiii üçümüz yatarızzz

:roflol::roflol:
Alemsin Gözek ya. Katılıyorum ama tangayla yattınmı sonu hakketen banyoda bitiyor.:utangac::utangac:
Bizde her gece eşim,ben ve egoş ( egoş muhabbet kuşumuz oluyo o komidinin üstünde yatıyo tabii) yatarız. :1ninca::1ninca:
Ayrılmaz üçlüyüz bizde:roflol::roflol:

ılahı hatunlarrr guldurdunuz benııı..
herkes ayrı bı komedıııı:roflol:

hıc dusunmemıstımmmm...
bende dıyorum kıı nıye bızım kı 10 gunde veya haftada 1 oluyo dıye kendı kendıme soruyodummm..(anladınız sız onu)
megerrr bu pıs polarla ponponlu pıjamaların yuzundenmısss bu aksamdan ıtıbarennn polarlı ponponlu gecelıklerı atıyorummm uleeyyyyynnnn:kızgın:

ılahı hatunlarrr guldurdunuz benııı..
herkes ayrı bı komedıııı:roflol:

hıc dusunmemıstımmmm...
bende dıyorum kıı nıye bızım kı 10 gunde veya haftada 1 oluyo dıye kendı kendıme soruyodummm..(anladınız sız onu)
megerrr bu pıs polarla ponponlu pıjamaların yuzundenmısss bu aksamdan ıtıbarennn polarlı ponponlu gecelıklerı atıyorummm uleeyyyyynnnn:kızgın:

At canım at. :roflol::roflol:
Takıl tangaya hayatını yaşa:1ninca::roflol:

Yaz mevsiminde evlendik, yatarken güzel gecelik falan giyiyordum ama işimiz biterse yada uyumaya yakın çıkarıp askılı badi ve külotla uyuyordum. Şimdi kış, kombilide olsa ev soğuk havalarda eşofman yada pijama giyiyorum. Eğer kendimi göstermek istersem yine uyumadan evvel güzel çamaşırlarımdan yada geceliklerimden giyip iş bittikden sonra eşofman yada pijamamı giyip uyuyorum :)

ben yazın çıplak kışınsa pijamayla yatıyorum ama yaz kış farketmiyo istedikten sonra soyunursun ne giydiğinin önemi yok bence

bence sevimli şeyler giyilebilir istanbulda olanlar cevahirde oysho diye bir yer var hem çekici hem sempatik şeyler var orada

bir arkadaşım vardı kışın bile gece yatarken her şeyini çıkarırdı bir alt iç çamaşırı kalırdı. çok garipserdim yaz kış böyleymiş.

benim evim soğuk eşofmanla yatarım hatta bide üstümde hırka gecelikle pijamayla yatack olsam kesin zature olurum

Valla ben cok usuyen bir insan oldugum icin kisin ince saten gecelik falan giyemem donarim.Normal pembe pembe cicili bicili pijama takimlari giyiyorum.

Yazinda askili badi ve sortla yatiyorum.Eger aska gelirsem cok nadirde olsa saten gecelikte giydigim oluyo.

Back
X