Kızlar gece neyle yatıyorsunuz?

ben yaz kis farketmez sort bida askili atletle yada ipekli gecelikler le yatiyorum aslinda bende gecelikle yatmayi sevmiyorum esim zorluyor gecelikle yatmami :1:

Ruh halime göre bazen pijama bazen de gecelik.. hmm bide eşimle kavga edip uyuyosam mutlaka gecelik giyerim :)

Esofman atlet yada tısort ama evlenince özel gün dısı değişir tabi hergün hergün esofman olmaz kii :52:

yazın genelde mini gecelikle yatarım. ama eşim "gece her yerin açılıyor üşütüceksin" diyor yaa :)) kışın da uzun tayt atlet giyerim dar şeyler seksi dursun diye. ama eşim tayt da sevmiyo. itici geliyomuş ona. pazen pijama giyecem artık sanırım.

eşime sorarım. one isterse öyle yatarım))

:))) aklıma geldi. balayına gideceğiz. valiz hazırlıyoruz. eşime geceliklerimden hangilerini alayım dedim. sonuçta
1gün olmıuş evleneli yeni yani:)) "amann bana ne soruyon ne alırsan al" demişti.

1günlük evliyken bunu dedi şimdi her gece sorsam ne giyem diye ne der acaba :))

:))) aklıma geldi. balayına gideceğiz. valiz hazırlıyoruz. eşime geceliklerimden hangilerini alayım dedim. sonuçta
1gün olmıuş evleneli yeni yani:)) "amann bana ne soruyon ne alırsan al" demişti.

evliliğin ilk günleri geceliğe ihtiyaç oluyor muki))

ilk zamanlar ne giysen seksi gelir zaten :27: o yüzden takmamıştır :27:

Bütün yorumlar çok hoş valla gecelikle yatanlara gıpta ettim doğrusu ben evliliğin ilk zamanlarında bi iki giydim de uyandığımda kafama çıkıyordu bir şekilde :KK45:Şimdi de eşimin xxl tişörtleriyle kocaman şortlarla falan yatıyorum çok da rahatım bir durum olursa ayrıntılara gerek kalmıyor zaten o koskoca pijama da çıkıp gidiyor gecelik de :oops:

Açıkçası yatakta bende bol tişört ve şort tercih ediyorum..

Back
X