Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşime sorarım. one isterse öyle yatarım))
:))) aklıma geldi. balayına gideceğiz. valiz hazırlıyoruz. eşime geceliklerimden hangilerini alayım dedim. sonuçta
1gün olmıuş evleneli yeni yani:)) "amann bana ne soruyon ne alırsan al" demişti.
1günlük evliyken bunu dedi şimdi her gece sorsam ne giyem diye ne der acaba :))
:))) aklıma geldi. balayına gideceğiz. valiz hazırlıyoruz. eşime geceliklerimden hangilerini alayım dedim. sonuçta
1gün olmıuş evleneli yeni yani:)) "amann bana ne soruyon ne alırsan al" demişti.
1günlük evliyken bunu dedi şimdi her gece sorsam ne giyem diye ne der acaba :))
İnce çorapla nasıl yatıyorsunuz, sıkmıyor mu? Ben eve gelir gelmez çorapları çıkarırım. bir de ince naylonlu çorap![]()
Kızlar güzel saten geceliği olan varsa satmak istemi saten pijamada olurRuh halime göre bazen pijama bazen de gecelik.. hmm bide eşimle kavga edip uyuyosam mutlaka gecelik giyerim :)
Niye üstüne alındınki ? Konuyu h2oh2o gece neyle yatıyorsun diye açmamış ,genel konusmus gayet normak kız kızayız . Sewmiyorsan böyle konulara yazma saygı duyKime ne benim ne giydigimden. Bu konu hala neden kapatilmamis anlamadim. Mahrem konular bunlar...