Merhaba arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum ve 2 cocuk annesiyim oglum 2.5 kizimda 1,yasinda ust uste olduklarindan haliyle kilom fazla 79 kiloyum ve 1.70 boyundayim.Izine kaynanamin yanina gittik bu yaz ve dediklerine cok kirildim. Oturuyoruz bi gun dediki sen yemisin yemisin sicmamisin terbiyesiz kadin bu soylene bilecek laf midir okadar kizdimki anlatamam kendisi zaten yuzsusn teki utanmaz ve patavaksizin teki.bir kerede gezneye gittik kaynanam ben cocuklar ve kizi bide kizin cocuklari,bi kac seyi ben odedim paralari yok diye kizi demis ki annesine xxx odemisi ayip oldu uzulmus gorumcem,kaynanamda demiski oda oglumun parasini harciyo niye uzuluyonki demis eve geldi kaynanam anlatti bizat dediklerini.Ben harcicam tabi ben dost hayati mi yasiyom nedemek bu adilik degilmi bu?sinirden olmek uzereyim bu ne rezalet ve bunun gibi bir suru sey iste,biz eve tatli.aliyoz.mesela az ye diyo kizina gelince ye,ye kizim sen ne yedin diyo halbuki benden kilolu pesinde dolaniyo ye diye bana bir kere,ye demedi ben misafir gitmisim.allah icin gorumcem cok iyi iki kardesi daha var esimin cok iyiler ama annesi rezilin teki.okadar gucume gittiki bu yaptigi biz oraya gezneye gittik hep beraber suraya buraya gotursun oglum bizi diyo esimde annesiyle anlasamiyo pek hep kiziyo onun konusma tarzina tabi bu dediklerini orda demedim buraya gelince kavga,ettik esimle senin.annen soyle boyle yapti dedi diye cunki dusundukce,cildiriyorum laflarina ooo daha neleri var anlatsam sasarsiniz iyiki uzaktayim bu cirkefden
Arkadaskar siz napardiniz ya bu yapilanlara ben sahsen daha suratina bammicam nede yanina varirim
Arkadaskar siz napardiniz ya bu yapilanlara ben sahsen daha suratina bammicam nede yanina varirim