• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar gelde sinir olma?

fulis1985

....
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
72
8
18
Merhaba arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum ve 2 cocuk annesiyim oglum 2.5 kizimda 1,yasinda ust uste olduklarindan haliyle kilom fazla 79 kiloyum ve 1.70 boyundayim.Izine kaynanamin yanina gittik bu yaz ve dediklerine cok kirildim. Oturuyoruz bi gun dediki sen yemisin yemisin sicmamisin terbiyesiz kadin bu soylene bilecek laf midir okadar kizdimki anlatamam kendisi zaten yuzsusn teki utanmaz ve patavaksizin teki.bir kerede gezneye gittik kaynanam ben cocuklar ve kizi bide kizin cocuklari,bi kac seyi ben odedim paralari yok diye kizi demis ki annesine xxx odemisi ayip oldu uzulmus gorumcem,kaynanamda demiski oda oglumun parasini harciyo niye uzuluyonki demis eve geldi kaynanam anlatti bizat dediklerini.Ben harcicam tabi ben dost hayati mi yasiyom nedemek bu adilik degilmi bu?sinirden olmek uzereyim bu ne rezalet ve bunun gibi bir suru sey iste,biz eve tatli.aliyoz.mesela az ye diyo kizina gelince ye,ye kizim sen ne yedin diyo halbuki benden kilolu pesinde dolaniyo ye diye bana bir kere,ye demedi ben misafir gitmisim.allah icin gorumcem cok iyi iki kardesi daha var esimin cok iyiler ama annesi rezilin teki.okadar gucume gittiki bu yaptigi biz oraya gezneye gittik hep beraber suraya buraya gotursun oglum bizi diyo esimde annesiyle anlasamiyo pek hep kiziyo onun konusma tarzina tabi bu dediklerini orda demedim buraya gelince kavga,ettik esimle senin.annen soyle boyle yapti dedi diye cunki dusundukce,cildiriyorum laflarina ooo daha neleri var anlatsam sasarsiniz iyiki uzaktayim bu cirkefden
Arkadaskar siz napardiniz ya bu yapilanlara ben sahsen daha suratina bammicam nede yanina varirim

Kilonuzu cocuk dogurmakla bagdaştirmayin yuzlerce kadinin yaptigi gibi savunma heralde bilmiyorum neyse beni ilgilendirmez arkadan sayacaginiza yuzune tatli sert sekilde soyleyebilirdiniz.. rahatsizliklarinizi iyi geceleer

Iyiki uzaksiniz cekilmez bir kaynana türü. Aslında haketmedikce büyüklere bunu demem ama şarkı da iyi demiş kaynananin adini kuyruklu yılan koydum diye.

Arka
Kilonuzu cocuk dogurmakla bagdaştirmayin yuzlerce kadinin yaptigi gibi savunma heralde bilmiyorum neyse beni ilgilendirmez arkadan sayacaginiza yuzune tatli sert sekilde soyleyebilirdiniz.. rahatsizliklarinizi iyi geceleer
Zaten deme sebebim keyfi icin alinmadi kilo oyuzden belirtim ve yuzune karsi da dedim arkasindan konusmuyorum cunki yenilecek yutulacak,laflar degil

Hi
Iyiki uzaksiniz cekilmez bir kaynana türü. Aslında haketmedikce büyüklere bunu demem ama şarkı da iyi demiş kaynananin adini kuyruklu yılan koydum diye.
hic sorm a arkadasim iyiki uzaktayim yoksa coktan buyuk kavga cikmisti insanda azicik edep olur bukadarinada pes

Hi
hic sorm a arkadasim iyiki uzaktayim yoksa coktan buyuk kavga cikmisti insanda azicik edep olur bukadarinada pes

Amann boşver zaten eşinde iyi anlasmiyormus.ya her şeye rağmen onu savunsaydi.
Ayrıca esine de sürekli annesinin yaptıklarını anlatıp şikayet edip bunaltma.
Ne derse desin umrunuzda olmasin.esinle cocugunla mutlu ol gerisi önemli değil

Onunla muhatap olmaniza gerek yok. Zaten soyledigiyle seviyesini gostermis durumda.:KK12:Yalniz s*cm*mak gibi bir opsiyon varsa bende deneyeyim. Disarda wc ye gitmeyi pek sevmem de. :KK53:

Belli ki patavatsız o zmn ilgilenmeyin.Söylesin söylesin dursun ne önemi var.Ayrıca kilonuz fazla değil yaşlı bir kadının lafına bu kadar takılmayın ne olur bir de ne kadar zaman geçmiş üstünden boşverin gitsin...

Arka
Zaten deme sebebim keyfi icin alinmadi kilo oyuzden belirtim ve yuzune karsi da dedim arkasindan konusmuyorum cunki yenilecek yutulacak,laflar degil
Benimde deme sebebim keyfi ALINIYOR oyuzden cocukla bagdastirmayin dedim her bebisi olan 10-20 kilo almiyo dikkat ediyor hamileyim diye abanmiyor hadi sislikti vs neyse dogurduktan sonra atilir bunlar alindiysa fazla cok cabuk verilir ama genelde "dogurdum" un arkasina gizlenilip rahat takiliyolar biraz arastirirsaniz dogru yerlerden demek istedigimi anlarsiniz kusurabakmayin cok yazdim ama evlenip dogurup 40kilodan 60a cikip oylede kalip dogurdum diyip oturuyolar adamda begenmese suc garibim bisiyde diyemez zaten neyse yuzune rahatsizliginizi belli ettiginiz haldd anlamiyorsa daha az gorusun yada size yaklastigi gibi yaklasin ki gorsun ;)

Sizin çocuğunuz yok sanırım ama çocuk doğurmak tabikide kilo aldiriyor bu yüzden bagdastiracak tabiki de en azı 12 kilodur genellikle uzaktan konuşmak kolay iyi geceler

Bir de 25 kilo verdim demişsiniz ya tebrik ederim nasıl gitti o kilolar anlatır mısınız az da olsa ya da bana özelden yazar mısınız ?

Amann boşver zaten eşinde iyi anlasmiyormus.ya her şeye rağmen onu savunsaydi.
Ayrıca esine de sürekli annesinin yaptıklarını anlatıp şikayet edip bunaltma.
Ne derse desin umrunuzda olmasin.esinle cocugunla mutlu ol gerisi önemli değil
Ya zaten cogunu demedim esime ama esimde dedi buyuk terbiyesizlik etmis diye ne dedini bilmiyor ama insan uzuluyo kalp kirmaya ne gerek varki.aklima geldikce sinirim tavan yapiyo

Benimde deme sebebim keyfi ALINIYOR oyuzden cocukla bagdastirmayin dedim her bebisi olan 10-20 kilo almiyo dikkat ediyor hamileyim diye abanmiyor hadi sislikti vs neyse dogurduktan sonra atilir bunlar alindiysa fazla cok cabuk verilir ama genelde "dogurdum" un arkasina gizlenilip rahat takiliyolar biraz arastirirsaniz dogru yerlerden demek istedigimi anlarsiniz kusurabakmayin cok yazdim ama evlenip dogurup 40kilodan 60a cikip oylede kalip dogurdum diyip oturuyolar adamda begenmese suc garibim bisiyde diyemez zaten neyse yuzune rahatsizliginizi belli ettiginiz haldd anlamiyorsa daha az gorusun yada size yaklastigi gibi yaklasin ki

Belli ki patavatsız o zmn ilgilenmeyin.Söylesin söylesin dursun ne önemi var.Ayrıca kilonuz fazla değil yaşlı bir kadının lafına bu kadar takılmayın ne olur bir de ne kadar zaman geçmiş üstünden boşverin gitsin...
Aradan 1 ay gecti bu olayin kendiside 50 yasinda ama ne bilim soylenilecek sey vardir bide soylenmicek zaten ilk ustunde durmadim ama birikti birikti boyle birden patladi iste

Bir de 25 kilo verdim demişsiniz ya tebrik ederim nasıl gitti o kilolar anlatır mısınız az da olsa ya da bana özelden yazar mısınız ?
Abur cubur yemiyorum bide hala emziriyorum galiba en buyuk zayiflamamda etken bu bide cocuklarin pesinde kosturmaktan haliyle gitti kilolat bazilari taniyamiyo beni :)

Baştan aşağı bu konuda bilgin yok belli çocuk dogurdum manken gibiyim dersiniz inşallah siz.hamilelikte hiç kilo almamak imkansız ya böyle atıp tutanları anlamıyorum kadına yuklenmissin keyfi durum olamaz yemesende alırsın kiloyu büyük konuşmayın ve zayıflama dağa çok alır genelde 30 kilo alan var yemiyorlardi emin ol hamilelik bu ne olacağın bellimi olur

Ben
Benimde deme sebebim keyfi ALINIYOR oyuzden cocukla bagdastirmayin dedim her bebisi olan 10-20 kilo almiyo dikkat ediyor hamileyim diye abanmiyor hadi sislikti vs neyse dogurduktan sonra atilir bunlar alindiysa fazla cok cabuk verilir ama genelde "dogurdum" un arkasina gizlenilip rahat takiliyolar biraz arastirirsaniz dogru yerlerden demek istedigimi anlarsiniz kusurabakmayin cok yazdim ama evlenip dogurup 40kilodan 60a cikip oylede kalip dogurdum diyip oturuyolar adamda begenmese suc garibim bisiyde diyemez zaten neyse yuzune rahatsizliginizi belli ettiginiz haldd anlamiyorsa daha az gorusun yada size yaklastigi gibi yaklasin ki gorsun ;)
Zaten verdim 25 kilo ustune kilo almiyorumki hem onu ilgilendirmez ona mi dusmus benim kilom!
Sen bekarsin galiba boyle kolay degil hersey,herkezin bunyesi farkli burda zaten sorun kilom degil bana soylemis oldugu laflar benim deme sebebim farkli

Back
X