Kızlar geldimmmm....

deryaevren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
342
7
46
37
İzmir
Kızlar çok güzel kızımvar masallah fotolarını koyucam bakarsınız herşeyim çok güzel geçti rahat doğum yaptım sezeryanım çok güzel geçti kızımı hemen kokladım size geniş bilgi detaylarını anlatıcam daha sonra biraz ameliyat yerlerim acıyoor ama herşeye değer kızım 2750 g 48 cm doğdu herşeyi normal allah herkese tattısınn

ALLAH bağışlasın..darısı da bizlere olsun inşallah hayırlısıyla bebeklerimiz kucağımıza alalım sağlıkla..

rabbim hayırlı,saliha bir kız olmasını nasip etsin inşallah.doğumun kolay geçmesine sevindim.darısı bizlerin başına.inşallah en kısa zamanda ağrılarında geçer.sağlıcakla.....

zaten sezaryen olmuşsun:) rahat doğum yaptım diyince bnde normal doğurdun sandım, ayy dedim rahat doğum yapan biriiii

Çok sevindim Allah bağışlasın İnşallah ağrıların hemen geçer kokla kızını bizim için darısı bizlere inşallah :)

ANaaammm mesaji okurken insan heyecanlaniyor... hehe
hehe tebrik ederiz.. erken dogum felan mi oldu? Kaç haftalikti...
Bol bol istirhaat edin sonra hikayenizi okuruz in$allah... Ay ayayayayayay bende canimi böle öpüp koklicagim günleri merak ediyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…