- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #2.181
Tarihlerin karşılarını boş bırakmıştım ama yazabilirim bak mantıklıhaziranda en kötü temmuzda zayıf olacağımı bilmek beni inanılmaz mutlu etti :) sende listene hedefini ve zamanını yaz bence mutlu oluyo insan
Benim kızım emmeyi bıraktı,o yüzden kendime de almıyorum pek öyle. Meyve aklıma gelmez pek.bebeğin için de faydalı olur bolca c vitamini alırsınız ikinizde. zaten dolapta da saklayabiliyorsun.
Benim kızım emmeyi bıraktı,o yüzden kendime de almıyorum pek öyle. Meyve aklıma gelmez pek.
Benim kızım emmeyi bıraktı,o yüzden kendime de almıyorum pek öyle. Meyve aklıma gelmez pek.
ek gıda olarak verirsin diye düşünmüştüm.
sende yaz ve duygularını paylaş lütfenben şu an bi kavanoz çikolata yemiş gibi mutlu, önümde dursa göz atmayacak kadar tok hissediyorum
Çok teşekkür ederim Amin :)bu arada kızın da çok tatlı Allah esirgesin maşallah.
Tamam yazarım ben de :)
Ohh şimdiden böyle mutluysan çok güzel, devamı da gelir inşallah.
Ananas ne zaman veriliyo bilmiyorm ama araştırıcam
Kuruyemiş alabilirsin yanına. Ya da patlamış mısır gevrekleri oluyo ya hani onlar olabilir.valla bende bilmiyorum tabii araştırmadan verme. ben günün büyük bi kısmını dışarda geçiriyorum o yüzden yanımda taşıyabileceğim şeyler eklemek istiyorum diyetime ama aklıma pek bişey gelmiyor
Canim suan gurcistandayim geziyorum.telden zorla giriyorum neteCanım nerdesiiin sen :)
Kiz elma al yanina elmaaa:)Kuruyemiş alabilirsin yanına. Ya da patlamış mısır gevrekleri oluyo ya hani onlar olabilir.
Ya mezuram yok benimben vücut ölçülerimi de not aldım. koldan inceldiğimiz zaman vücudumuzdan yağ yaktığımızı daha rahat anlayabiliyormuşuz. bi doktor arkadaşım söylemişti araştırmadım. ölçüm yaaparsanız sizde kızlar kol kalınlığınızı ölçmeyi unutmayın
bende iki tane keşke birini sana gönderebilsem şu anYa mezuram yok benim
Neyse şimdilik kalsın :)a4 uzunluğundan fazladır herhalde bnm kolum ahahahha kestiremedim şuan tam olarakbende iki tane keşke birini sana gönderebilsem şu anbi A4 kağıdı uzunluğu yaklaşık olarak 30 cm en azından işaret koyabilirsin bu günlük
Kiz elma al yanina elmaaa:)
Maşallah çok tatlı görünüyorsun enerji dolu pozitif bebiş çok tatlı hani nerdeyse zayıflama böyle iyisin dicemkızlar şuan böyleyim. bu arada diyetisyene yarın gidiyorummmyarın kaldırıcam hatunlar.. Çok dobiş duruyo muyum sizce
Eki Görüntüle 1824884
Hoşgeldin katılabilirsin. Kendini tanıtır mısın acaba ? Adın yaşın mesleğin nerede yaşıyosun boy kilo vs ne gelirse aklına :)merhaba kızlar aranıza katılabilir miyim acaba ? birbirinize çok iki destek oluyorsunuz :)
Canım profilinde başlangıç hedef güncel falan yazıyo ya onu nerden ayarlıyosun.Hoşgeldin katılabilirsin. Kendini tanıtır mısın acaba ? Adın yaşın mesleğin nerede yaşıyosun boy kilo vs ne gelirse aklına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?