Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Canım tartılmaa motiven düşer 2 hafta da 1 tartılmak aslında en iyisi
Ayy bunu bende yapıyorum
Tartıyı başka yere kaldırıyorum
Sonra tekrar gidip kaldırdığım yerden geri çıkarıyorum bi çözüm bulmak lazım bunada yoksa motivasyonum düşüyo

Ayy bunu bende yapıyorum
Sonra tekrar gidip kaldırdığım yerden geri çıkarıyorum bi çözüm bulmak lazım bunada yoksa motivasyonum düşüyo
Birbirimize söz versek işe yarar mı acaba ya ben de tartılyorum

Aman Allahııııım ne yaptın seen☺ ay bişey olmaz canım bozma moralini,bugün biraz dikkat edersen telafi edersin hemen karalar bağlama şekerim

Aman Allahııııım ne yaptın seen☺ ay bişey olmaz canım bozma moralini,bugün biraz dikkat edersen telafi edersin hemen karalar bağlama şekerim
Offf ya sorma cnm yaptım işte bi halt ettim. Sonradan üzüldüm ama telafi edicem bugün tabiki :)

Birbirimize söz versek işe yarar mı acaba ya ben de tartılyorum
Bi çözüm bulursanız sevinirim şekerim. Eşimde kızıyo hergün çıkma diye, o görmeden tartılmaya başladım şimdi

Bi çözüm bulursanız sevinirim şekerim. Eşimde kızıyo hergün çıkma diye, o görmeden tartılmaya başladım şimdi
Hahaha bnmki bişey demiyo da iyi bişey değil bu yaptığımız.aslında iki haftada bir tartılsak süper olur ama beceremeyiz

Aynen ya bi de emzirirken kendiliğinden verirsin diyorlar hem yürüyorum hem yediklerimle dikkat ediyorum yok 200 gr anca .. İki gün azcık kaçırsam verdiklerimi hemen geri alıyorum of offf

BENDE OLE HIC KACAMAK HAKKIMIZ YOK. AMA EMZIRENLERE DE DIYOLAR AMA HERKEZ BIR DIIL GERCEKDEN.

Ayy bunu bende yapıyorum

YAPMAA CANIM GRAM GÖRMEK İSTEMİYORUM KİLO İSTİYORUM DE 2 HAFTA DAYAN BAK BANA BEN ŞİMDİ DİYETİSYENE KADAR TARTILMAM TAM 3 HAFTA YANİ SÜPRİZ OLSUN ORADA

Kızlar bu arada ben Aysun unutmuşum

Öğlen de :
*3 adet baget
*yarım porsiyon kurufasulye
*çoban salata
*1 dilim beyaz ekmek yedim ( girdiğim yerde çavdar yoktu bu hata oldu )

Akşam tarhana çorbası içicem kızlar.yanında 1 dl ekmek yesem mi acaba

canım bende dun yedm ama yapcak bısey yok aynı yerden devam edıcez takma kafana
Aynen tatlım bugün hiç kaçamak yapmadım çok şükür. Akşam öyle yemişim ki çikolata gofret filan göresim yok. İnsan bir süre yemeyip birden yiyince gerçekten rahatsız oluyo. Ama sürekli yersen sorun olmuyo bağımlılık yapıyorlar resmen

tabı cnm smdı bıde kafada bıtırınce yıyınce pısmanlık baslıyor aynısını bende yapıorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…