- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #2.401
Ayy bunu bende yapıyorumCanım tartılmaa motiven düşer 2 hafta da 1 tartılmak aslında en iyisi
Birbirimize söz versek işe yarar mı acaba ya ben de tartılyorumAyy bunu bende yapıyorum
Tartıyı başka yere kaldırıyorum
Sonra tekrar gidip kaldırdığım yerden geri çıkarıyorumbi çözüm bulmak lazım bunada yoksa motivasyonum düşüyo
Aman Allahııııım ne yaptın seen☺ ay bişey olmaz canım bozma moralini,bugün biraz dikkat edersen telafi edersin hemen karalar bağlama şekerimGünaydın kızlar. Ben akşam bozdum mahvettim günü.. Kandil sebebiyle yedim yani misafirliğe gittik birkaç saatliğine eşimin halasına. Kandil simidi,kek,muhallebi fln getirdi. Miktarları azdı ama hepsini yedim vallaama sonradan midem kötü oldu huzursuz oldum yemesem iyi olcaktı akşam 10dan sonra.. Hiç olmadı bu. Daha kahvaltımı da yapamadım bugünü hafif atlatmak için ne yapabilirm diye kara kara düşünüyorum
Offf ya sorma cnm yaptım işte bi halt ettim. Sonradan üzüldüm ama telafi edicem bugün tabiki :)Aman Allahııııım ne yaptın seen☺ ay bişey olmaz canım bozma moralini,bugün biraz dikkat edersen telafi edersin hemen karalar bağlama şekerim
Bi çözüm bulursanız sevinirim şekerim. Eşimde kızıyo hergün çıkma diye, o görmeden tartılmaya başladım şimdiBirbirimize söz versek işe yarar mı acaba ya ben de tartılyorum
Hahaha bnmki bişey demiyo da iyi bişey değil bu yaptığımız.aslında iki haftada bir tartılsak süper olur ama beceremeyizBi çözüm bulursanız sevinirim şekerim. Eşimde kızıyo hergün çıkma diye, o görmeden tartılmaya başladım şimdi
Bende biraz verdikten sonra başlıyayım bari
Aynen ya bi de emzirirken kendiliğinden verirsin diyorlar hem yürüyorum hem yediklerimle dikkat ediyorum yok 200 gr anca .. İki gün azcık kaçırsam verdiklerimi hemen geri alıyorum of offf
Ayy bunu bende yapıyorum
Tartıyı başka yere kaldırıyorum
Sonra tekrar gidip kaldırdığım yerden geri çıkarıyorumbi çözüm bulmak lazım bunada yoksa motivasyonum düşüyo
Herkesin aynı şekilde cnm ya. Artık kendimiz halledicez bu işiEvet ya tartida eksi görmeyin ce motivem dusuyo
Kızlar bu arada ben Aysun unutmuşum
Öğlen de :
*3 adet baget
*yarım porsiyon kurufasulye
*çoban salata
*1 dilim beyaz ekmek yedim ( girdiğim yerde çavdar yoktu bu hata oldu )
Akşam tarhana çorbası içicem kızlar.yanında 1 dl ekmek yesem mi acaba
Yaa dünden sonra valla deli oldum :) tmm yiyeyim o zaman 1 dl bişey olmaz hıhıhı :)YE TABI CNM KURU KURU CORBA ICILIR MI
Yaa dünden sonra valla deli oldum :) tmm yiyeyim o zaman 1 dl bişey olmaz hıhıhı :)
Aynen tatlım bugün hiç kaçamak yapmadım çok şükür. Akşam öyle yemişim ki çikolata gofret filan göresim yok. İnsan bir süre yemeyip birden yiyince gerçekten rahatsız oluyo. Ama sürekli yersen sorun olmuyo bağımlılık yapıyorlar resmencanım bende dun yedm ama yapcak bısey yok aynı yerden devam edıcez takma kafana
Aynen tatlım bugün hiç kaçamak yapmadım çok şükür. Akşam öyle yemişim ki çikolata gofret filan göresim yok. İnsan bir süre yemeyip birden yiyince gerçekten rahatsız oluyo. Ama sürekli yersen sorun olmuyo bağımlılık yapıyorlar resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?