- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #3.001
Seni en iyi anlayan benim bence :)kızlar ben bildiğiniz tatlı aşeriyorum. isimlerini verip sizinde günahınıza girmeyeyim :) aç da değilim ama nolduysa bana bi iki gündür toparlanamadımo başladığım azimden eser yok
Seni en iyi anlayan benim bence :)
Gördün mü bak nasıl oluyomuşbana da oluyo aynı senin gibi. Bugün istediğini ye o zaman ama gözünü doyur önce. Koy hepsini önüne, hepsinden ye. Sonra bırakırsın canın istemicek
kuzum o an tadında bırakıyorum ama sonra bi daha canım istiyo. yasaklarım meşrulaşıyo :)Ahh ahh :) tadına bakıp bırakmak bütün mesele aslında ama yapamıyoruz malesef. Bugün olanlar oldu,yarın daha güzel olucak inşallah
Ahh ahh :) tadına bakıp bırakmak bütün mesele aslında ama yapamıyoruz malesef. Bugün olanlar oldu,yarın daha güzel olucak inşallah
1.5 tane halka tatli yedim
Offff çok severimmmmmmm1.5 tane halka tatli yedim
olsun canım benim :)Pazar günleri ödül günümz olsun bari yoksa düşünmekten kafayı yicez kızlar
Hedef skalamı çıkarmadım ya tabloyu da attım sinir oldum daolsun canım benim :)
sen pazar günleri hedef skalanı çıkardın mı :) hedefimizi tutturursak eğer küçük bi ödül verelim kendimize
neden bebeğimHedef skalamı çıkarmadım ya tabloyu da attım sinir oldum da
Sen idarelisin aslıcım valla ne güzel. Biz de tam tersine baksana hahha :) bnm sabahki mozaik pasta dışında kaçamağım olmadı çok şükür. O pastayı da yerken zevk almadım aslında tadı öyle güzel gelmedi pek. Kaç gündür yiyemedm ya,dedim ye gitsin aklında duracağına midende dursunIyi aksamlar kizla sizi gidi neler istiyor caniniz bende kuzenm bana kurabiye getrmis bitane yedm teyzemde serbetli tatli yapmis irmikli biseyler ye ye demd yok ole cok az catal ucuyla bakdm yemedm dun bende hep hamur aserdim kucuk bi cocuk pogca yiyodu nasil bakiyorum dedm asli kendine gel
Iyi aksamlar kizla sizi gidi neler istiyor caniniz bende kuzenm bana kurabiye getrmis bitane yedm teyzemde serbetli tatli yapmis irmikli biseyler ye ye dedo yok ole cok az catal ucuyla bakdm yemedm dun bende hep hamur aserdim kucuk bi cocuk pogca yiyodu nasil bakiyorum dedm asli kendine gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?