Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kızlar selaam :) nasılsınız bakalım?bugün giremedim ya evi temizliyim dedim iyi spor oldu benim için kaç saat uğraştım
Sabah 1 dl ekmekle biraz peynir sosis sucuk yedim ama azıcık :) bi de günlerdir aklımda olan mozaik pastadan 1 dl yedim. Bilerek sabah yedim eriteyim diye. Öğlen yaptım kahvaltımı o yüzden akşam üstü biraz kuru kayısı ve yoğurt yedim. Akşam yemeği olarak da 1 kase domates çorbası,biraz kabak yemeği ve biraz da yoğurtlu mor lahana mezesi yedim. Ekmek 1 dl etmedi pide gibi olanlardan kopardım bir parça o kadar :)

kızlar ben bildiğiniz tatlı aşeriyorum. isimlerini verip sizinde günahınıza girmeyeyim :) aç da değilim ama nolduysa bana bi iki gündür toparlanamadım o başladığım azimden eser yok

kızlar ben bildiğiniz tatlı aşeriyorum. isimlerini verip sizinde günahınıza girmeyeyim :) aç da değilim ama nolduysa bana bi iki gündür toparlanamadım o başladığım azimden eser yok
Seni en iyi anlayan benim bence :)
Gördün mü bak nasıl oluyomuş bana da oluyo aynı senin gibi. Bugün istediğini ye o zaman ama gözünü doyur önce. Koy hepsini önüne, hepsinden ye. Sonra bırakırsın canın istemicek

valla kuzum benim gözüm doyacak olsa yıllar önce doyardı zaten :) sadece kendim için çeşit çeşit yemek çeşit çeşit tatlı öğrendim yaptım tepsi tepsi yedim doyamadım 2 kilo daha verince kocaman bi tatlı tabağı söylerim kendime. zaten ödülüm olacak 58 kilo olunca.

Benim de bugün öyleydi binde regl oldum onun da etkisi var tabii muz yoğurt tarçın karışımı yedim akşam patlıcan yiycektim dedim patlıcan yesem yine tatlı istiycek bari yoğurt tarçın muzu karıştırıyım dedim şimdi daha sakinim bazen oluyo yani atlatmanın yolunu bilsek de oluyo hele bir parça aldık mı gerisi geliyo zaten kızlar bugün olan olsun da yarın tertemiz bir sayfa açalım artık haftaya sallayalım bayrakları hepberaber sağlıklı şeylerden bol bol yiyelim ama zararlılardan bir lokma yok hepberaber başarıcaz bakın dikkat edince nasıl da veriyoruz bunu düşünelim

canım hiç tatlı, pasta, kola, dondurma, çikolata zararlı olan ne varsa istemiyodu. öyle azimle başladım diyete. tabii ki kaçamak yapıyordum ufak tefek, biraz dozunu aşınca demek ki vücut o disiplinden çıkıyo. lokur

Ahh ahh :) tadına bakıp bırakmak bütün mesele aslında ama yapamıyoruz malesef. Bugün olanlar oldu,yarın daha güzel olucak inşallah

Ahh ahh :) tadına bakıp bırakmak bütün mesele aslında ama yapamıyoruz malesef. Bugün olanlar oldu,yarın daha güzel olucak inşallah
kuzum o an tadında bırakıyorum ama sonra bi daha canım istiyo. yasaklarım meşrulaşıyo :)

Pazar günleri ödül günümz olsun bari yoksa düşünmekten kafayı yicez kızlar

Iyi aksamlar kizla sizi gidi neler istiyor caniniz bende kuzenm bana kurabiye getrmis bitane yedm teyzemde serbetli tatli yapmis irmikli biseyler ye ye dedo yok ole cok az catal ucuyla bakdm yemedm dun bende hep hamur aserdim kucuk bi cocuk pogca yiyodu nasil bakiyorum dedm asli kendine gel

Sen idarelisin aslıcım valla ne güzel. Biz de tam tersine baksana hahha :) bnm sabahki mozaik pasta dışında kaçamağım olmadı çok şükür. O pastayı da yerken zevk almadım aslında tadı öyle güzel gelmedi pek. Kaç gündür yiyemedm ya,dedim ye gitsin aklında duracağına midende dursun ama gerçekten canım istemiyomuş aslında

canım benim tebrik ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…