- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #3.481
Şimdi ciddi bir sıkıntım var aslında, benim göbeğimde cok sarkma var, geçenlerde bir tv programında görmüştüm bi dr un hastası 20 kg vermiş doğumdan sonra, kadının vücut çok düzgündü sonra anaaa bi baktım gömlek çıkarır gibi pantolonun dışına çıkardı göbeğiniCanım sabırlı olursan hepsi toparlanıcak sporunu yap sağlıklı beslen burda bizimle başarıcaksın
merve kız yarn dıyetısyene gıtcek dıe bugun kesn evı temızlıyordur dıp kose senı gıdı bızede solemıyorkı bz sısko kalalım dıe
aynen bende ole canm bıde hep kısa vadelı saglıklı verıceksnkı cabuk donus olmasın acelecıyız yerken dusunmedık şişdik verırken hemen gıtsın
Isveç ve dukan bende yaptım. Tabiki hepsi kısa vadede fayda sağlıyo dukana böbreklerim dayanmadı çok ağrim oldu biraktim bencede boylesi daha iyi acelemiz yok sonuctaooo ben neler yaptım dukaan, isveç diyetii, prinç lapası detoksuu, 5 i bi yerde çaayama ne oldu hoop fazlasıyla geri döndü
Şimdi ciddi bir sıkıntım var aslında, benim göbeğimde cok sarkma var, geçenlerde bir tv programında görmüştüm bi dr un hastası 20 kg vermiş doğumdan sonra, kadının vücut çok düzgündü sonra anaaa bi baktım gömlek çıkarır gibi pantolonun dışına çıkardı göbeğiniAman Allahııııım didim benimkide böyle olcak büyüüük bir ihtimal işte onu düşününce zayıflamasammı diyorum böyle tombul daha iyidir belki yaaa
yani umarım öyle değildir zaten dün dünyada kadar yapmıştı bir de üstüne pasta yapmıştı ben hasta falan olmasından korkuyorum
Şimdi ciddi bir sıkıntım var aslında, benim göbeğimde cok sarkma var, geçenlerde bir tv programında görmüştüm bi dr un hastası 20 kg vermiş doğumdan sonra, kadının vücut çok düzgündü sonra anaaa bi baktım gömlek çıkarır gibi pantolonun dışına çıkardı göbeğiniAman Allahııııım didim benimkide böyle olcak büyüüük bir ihtimal işte onu düşününce zayıflamasammı diyorum böyle tombul daha iyidir belki yaaa
Luppoyu ekmeği de sıvı mı yapıcakmışım da bilmem neymiş de
Luppoyu ekmeği de sıvı mı yapıcakmışım da bilmem neymiş de
Hııı hıııı tabi sen başlattın ama gördüm ben seni hainnnnkoptum var yaama esra sen kasındın yok sıvı dıyetı yok su dıyet ama ben demedım lokur yaptı ben sucsuzum
Seni gidi seniiii..
koptum var yaama esra sen kasındın yok sıvı dıyetı yok su dıyet ama ben demedım lokur yaptı ben sucsuzum
Mervecik yaz temizliğine başladı galiba niyetleniyodu. Ben şimdi şekersiz Türk kahvesi keyfi yapıyorum bi kere hıhh. Yanında da 2 kuru kayısı hıhhhh çatlayınnn
Canlarımm yaa teşekkür ederim beni düşündüğünüz içinnnn.bak seen ben sana haber veriyorum kaç diye sen bana atıyosun öyle mi inşallah evde tatlı vardır da canın ister
işte bunun için yaptık aslında bak ne güzel olmuş
Canlarımm yaa teşekkür ederim beni düşündüğünüz içinnnn.Yapmıcam korkmayın sıvı diyeti filan :) az ve öz yesem yeter. Bu hafta gidicek 2 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?