Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Evet canım pazar günü yarım kiloyada razıyım anca gidicek çünkü belli (
biz dün sana ne dedikk bi titre ve kendine gel gayet güzel kilo veriyosun kaçamak yapma listene aynen uy ve sabırlı lütfen mervecim gerçekten çok takıyosun bu ruh halinden kurtul lütfen 1 günde mi aldın ki 1 günde gitsin

hergün tartılıp tartılıp kendini strese sokuyosun ve listene uy lütfen şimdi ona uyunca sana psikolojik olarak çok yiyosun gibi geliyo biliyorum ama doğrusu bu az yersen kıtlık var diye hiç vermez vücut

Ahh evet merve de bnm gibi biraz sabırsız. Ama yavaş gidicek bi çaresi yok. Veriyoruz ya önemli olan bu

yok seyrek soktu aklıma dedı dedı aynen yenır yanı bıde ben cok severm lahmacun

yok seyrek soktu aklıma dedı dedı aynen yenır yanı bıde ben cok severm lahmacun

hee palldonn ben deeee ve ben haziran 4-5 antebe gidicem arkadaşlarla gezmeye o zamana kadar ödül mödül yok orda ramazan öncesi sanırım dibine vururum

Ahh evet merve de bnm gibi biraz sabırsız. Ama yavaş gidicek bi çaresi yok. Veriyoruz ya önemli olan bu

ama canım benim bu işin en önemli püf noktası sabır ben 5 ayda 11 kilo verdim merve 1 ayda 6 verdi ben öliim o zaman paniğe kapılıp çabuk vermek için az yemek ya da ümitsizlik en büyük hatalar diyette başarıcaz yani gayet de güzel gidiyoruz maşallah

hee palldonn ben deeee ve ben haziran 4-5 antebe gidicem arkadaşlarla gezmeye o zamana kadar ödül mödül yok orda ramazan öncesi sanırım dibine vururum

aa ne güzel gezmeye he ay yenmez mı orda simdiden ıyı gezmeler bende 20 mayısda 1 haftalıgına ızne cıkcam mangal ayarladım bıde bıgun adalar bıgnde annemlerın kavacıkda kahvalt gunu var dedım onu da ayarlaynkı evde durmıyım gerı kalanla evn eksklerını gelınlıgı halletcem umarm almam spor yapcm ama bol bol

Beeaber zayiflariz onemli olan irade..bendeki mantik şu diyeti birakinca hepsine saldiracaima herseyden az yiyip nefsimi koreltiyorum..yani diyette degilim zayifliyorum diyorum..

Yaa ne zamandır gidemiyorum ben de antebe birkaç arkadaşım da görmek istiyodu antebi ayarladık ucuz bilet haftasonu gidicez bizim zaten ev var orda kalıcaz ailem adanada çünkü ev boş inşallah ağız tadıyla güzel geçer

senin de güzel geçer inşallah tatilin canım

cok guzel canım guzelde gecer oh evde bos gencler takılın

CAnım pazardan beri aynıyım 4 gündür onu diyorum :))

cnm olsun dıyetyene gıttın sen pazarlara bakmıcan yagdan vermıssın goremedıgın o da var senın dusunme bnu benı gormedn mı 2 haftada 700 gramdı sen pazarı bzm ıcın tartılıon senn ıcın 2 hafta sonrası onemlı

Ah sabah 2 dilim ekmek yazıyodu yedim kusasım var canım bu ne ben böyle nasıl zayıflıcam şaka gibi geliyor bu hafta 1 kilo giderse şok olurum

Ah canım orasıda doğru strestende gitmiyor kilolar çok paniğim

Ah canım orasıda doğru strestende gitmiyor kilolar çok paniğim

kafanda sureklı dusunursen vücüt kıtlık var sanırım kılo alırsn akln yemeklerde olur ben bunu cok yaptım dusunme bende dıyetsyene gıttıfımde ekmek yemıodm bı anda 4 dılım ekmek verdı aksama kdr dedm cok dııl mı yok dedı ye zmanla dedı bı anda olmaz sende duusnme ye gtsn onlar bılıyor

ıyımıs onu denerım o zman tatlı ıstegımı kessn

Boy 161 kilo 69.8

Boy 161 kilo 69.8 30 yasindayim polikistik overim var o nedenle kilo vermem lazim..calisiyorum musait oldulca ugricam..bildirim gunlerimiz ne zamam..bu arada hosbilduk

PAZAR GÜNLERİ TARTI GÜNÜMÜZZ

ay yeminlen içimi ferahlattın lokur gerçekten üzülüyordum önceden bozup gitmişti dityet ama bu sefer ciddden 60 ı ve sıkı vücudu görmem lazım

kızlar oglen menum

tavuk sıs yesıllık var yannda kepenk ekmegı koy dedm 2 pıde koymus yaglı yaglı ama yemıcem bakkaldan ekmek aldm 1 adet de ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…