- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #3.881
Evet canım pazar günü yarım kiloyada razıyım anca gidicek çünkü belli(
Ahh evet merve de bnm gibi biraz sabırsız. Ama yavaş gidicek bi çaresi yok. Veriyoruz ya önemli olan bubiz dün sana ne dedikk bi titre ve kendine gel gayet güzel kilo veriyosun kaçamak yapma listene aynen uy ve sabırlı lütfen mervecim gerçekten çok takıyosun bu ruh halinden kurtul lütfen 1 günde mi aldın ki 1 günde gitsin
hergün tartılıp tartılıp kendini strese sokuyosun ve listene uy lütfen şimdi ona uyunca sana psikolojik olarak çok yiyosun gibi geliyo biliyorum ama doğrusu bu az yersen kıtlık var diye hiç vermez vücut
yapalım yaa nooluuurrrrr
Anlamam mı hacııama hakikaten az yemişsin ben asla 3 çatal alıp bırakmazdım
lahmacun da evet gerçekten en hafif kaçamktır yani günlük ekmek hakkı yerine öğlen 1 tane yeneblir akşam da sebze yoğurt ya da meyve yoğurt yenir öyle bile telafi edilir oturup 3 tane yiycek halimiz yok 1 tane ayran ve bol yeşillikle mis yani
aferin kuzumaaohh elbiseler de artık daha güzel olacak
ben mi soktumvalla bence öğlen yenen bir lahmacun ayran bol yeşillikten bişey olmaz lahmacun 25-300 kalori bizim normal yememiz gereken bir öğün zaten 300-400 kalori günlük 1200 kalori falan almamız gerekiyo yani öğlen bu şekilde yenir akşam da yoğurt salata yenir mesela oldu bitti
yok seyrek soktu aklıma dedı dedıaynen yenır yanı bıde ben cok severm lahmacun
Ahh evet merve de bnm gibi biraz sabırsız. Ama yavaş gidicek bi çaresi yok. Veriyoruz ya önemli olan bu
hee palldonnben deeee ve ben haziran 4-5 antebe gidicem arkadaşlarla gezmeye o zamana kadar ödül mödül yok orda ramazan öncesi sanırım dibine vururum
Beeaber zayiflariz onemli olan irade..bendeki mantik şu diyeti birakinca hepsine saldiracaima herseyden az yiyip nefsimi koreltiyorum..yani diyette degilim zayifliyorum diyorum..Geçmiş olsun inşallah tez zamanda düzelir rahatsızlığın. Burada bazı arkadaşlar diyetisyen eşliğinde kilo veriyolar,ben de kendimce yapıyorum bişeyler. Cnm ne isterse az yiyorum seningibi. Beraber veririz inşallah :)
aa ne güzel gezmeye he ay yenmez mı orda simdiden ıyı gezmeler bende 20 mayısda 1 haftalıgına ızne cıkcam mangal ayarladım bıde bıgun adalar bıgnde annemlerın kavacıkda kahvalt gunu var dedım onu da ayarlaynkı evde durmıyım gerı kalanla evn eksklerını gelınlıgı halletcem umarm almam spor yapcm ama bol bol
En güzeli bana göre de :)Beeaber zayiflariz onemli olan irade..bendeki mantik şu diyeti birakinca hepsine saldiracaima herseyden az yiyip nefsimi koreltiyorum..yani diyette degilim zayifliyorum diyorum..
CAnım pazardan beri aynıyım 4 gündür onu diyorum :))yavru 1 gunde kılo verılmez cok sabırsızsn bu kdr dusunme yavas yaavs daha 1 ay oldu
yulafı puding yapabiliriz içine kakao pekmez bi kaç tane de damla çikolata koyup geceden yapabiliriz :)olur o zman ole yap cnm yulafda cok gzl bsey olmadıgı ıcın :)
Yaa ne zamandır gidemiyorum ben de antebe birkaç arkadaşım da görmek istiyodu antebi ayarladık ucuz bilet haftasonu gidicez bizim zaten ev var orda kalıcaz ailem adanada çünkü ev boşinşallah ağız tadıyla güzel geçer
senin de güzel geçer inşallah tatilin canım
CAnım pazardan beri aynıyım 4 gündür onu diyorum :))
yulafı puding yapabiliriz içine kakao pekmez bi kaç tane de damla çikolata koyup geceden yapabiliriz :)
Ah sabah 2 dilim ekmek yazıyodu yedim kusasım var canım bu ne ben böyle nasıl zayıflıcam şaka gibi geliyor bu hafta 1 kilo giderse şok olurumbiz dün sana ne dedikk bi titre ve kendine gel gayet güzel kilo veriyosun kaçamak yapma listene aynen uy ve sabırlı lütfen mervecim gerçekten çok takıyosun bu ruh halinden kurtul lütfen 1 günde mi aldın ki 1 günde gitsin
hergün tartılıp tartılıp kendini strese sokuyosun ve listene uy lütfen şimdi ona uyunca sana psikolojik olarak çok yiyosun gibi geliyo biliyorum ama doğrusu bu az yersen kıtlık var diye hiç vermez vücut
Ah canım orasıda doğru strestende gitmiyor kilolar çok paniğimcnm olsun dıyetyene gıttın sen pazarlara bakmıcan yagdan vermıssın goremedıgın o da var senın dusunme bnu benı gormedn mı 2 haftada 700 gramdı sen pazarı bzm ıcın tartılıon senn ıcın 2 hafta sonrası onemlı
çok güzel oluyor ben yapmıştım bikere geceden yapıp sabahtan sonraki ara öğünde yiyebiliriz tatlısızlıktan mahvolduk güzel alternatif :))enamm bana tatlı deme kızbılmem olur mu ole hıc degısık seylerde yapmam
Ah canım orasıda doğru strestende gitmiyor kilolar çok paniğim
Boy 161 kilo 69.8
Boy 161 kilo 69.8 30 yasindayim polikistik overim var o nedenle kilo vermem lazim..calisiyorum musait oldulca ugricam..bildirim gunlerimiz ne zamam..bu arada hosbilduk
yapalım yaa nooluuurrrrr
Anlamam mı hacııama hakikaten az yemişsin ben asla 3 çatal alıp bırakmazdım
lahmacun da evet gerçekten en hafif kaçamktır yani günlük ekmek hakkı yerine öğlen 1 tane yeneblir akşam da sebze yoğurt ya da meyve yoğurt yenir öyle bile telafi edilir oturup 3 tane yiycek halimiz yok 1 tane ayran ve bol yeşillikle mis yani
aferin kuzumaaohh elbiseler de artık daha güzel olacak
ben mi soktumvalla bence öğlen yenen bir lahmacun ayran bol yeşillikten bişey olmaz lahmacun 25-300 kalori bizim normal yememiz gereken bir öğün zaten 300-400 kalori günlük 1200 kalori falan almamız gerekiyo yani öğlen bu şekilde yenir akşam da yoğurt salata yenir mesela oldu bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?