Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ekmek tamam daha yemediimz aten yemem çok da dert değil ama peynir yedimm öğlen yemiyim bari zeytin yiyim 5-6 tane hindi yiyim domates biber yiyim arada yine ananas yerim upss süt de içtim yarım bardak ama içtim yani neyse bugünlük böyle olsun da yarın sıfır süt ürünü şeklinde yaparım artık bugün alıştırma oldu

ananas aralarda 2-2 4 yazmışsın canım günde bir ananas ı olucak pekii o ikiler nee dilim sanırım da gün boyu 1 ananas mı yiycez

kesinlikle katılıyorum ben eskiden 1 bardak bile içmezdim şimdi her gün 2 litre için uğraşıyorum :)
Güzeeel, ben fazla terliyorum oyüzden çok su içiyorum 2 lt kesmedi beni☺ 3 lt olunca ödem attırıyo şişlik kalmıyo vücutta artık 3 lt içmeye çalışıyorum oyüzden bende

Aynen tatlim gunluk bi ananas gidior demisdm ya hep bogazmizla ugrascaz severm anansi ben ya ver hepsini yerm bisey olmaz ilk gunden yarn normal yaparsn yarn bende basliorum aksam ananas alimde migrosdsn

Ikindi kahvaltısına sütlaç varmış kızlar yaaaa
Tatlıyla aram yoktur ama sütlacı da severim. Çocuklar yiyene kadar odadan çıkmiiciiiiim

Kiyamam ya oda zor yarn bzdr is arkdadma gtcrz tatluyi bz yapcaz enamm bakalm ben napcam
Oruç tut
Hee yaa zor oluyo valla evdeyken iyiydi böyle olmadı sende naapcan ucundan kıyından accık bakcen tadına artık aslıcım

Hemde anasını ağlattı o derecee senin listelerin hep bende bu etkiyi yapıyor lokur Gene değişik bir beslenmeyle karşımızdasın valla o ekmeği ye artık hatunn. kızz böyle bile tutuyo acıkmıyorum kiii

Canım erik 5 tane yemişsin tek başına yeme lütfen çok acıktırır yanına yoğurt süt badem ceviz falan ye karpuz 3 dilim yemekle beraber oda çok fazla

Tutamadım canım ya hastayım ya tatlı yemedim ona yumuldum vallaa. Erik bana aynı etkiyi yapmıyor ya ne zaman yesem yemek az yiyorum

Kız sen niye poğaça yedin sadece öyle olur mu valla kızıcam
Kepekli sandviç kalmamış aç kaldım canımm başka bişi de bulunmuyor ki burada . çalışınca zor oluyor işte bu işler

selam aktif bir topik ararken burayı buldumm :)
aranıza katılabilirmiyim

Hoşgeldiiiin canım

Aynı benim gibisin ama o akşam yemeğini 5 kaşık ye prinç hiç yeme muhtemelen farketceksin canm

asl1can bu benim gelinliğim kuzum. Her birşeyini kendim tasarlayıp diktirttim. tek bi modelim olmadı parça parça sırttaki dantel detay kol olarak devam edip önde dekoltesiz kalp yaka oluyor. Topiğe herkes gelip gidiyor diye muhteşem sıfatlarımızı kapattım

Aynen tatlim gunluk bi ananas gidior demisdm ya hep bogazmizla ugrascaz severm anansi ben ya ver hepsini yerm bisey olmaz ilk gunden yarn normal yaparsn yarn bende basliorum aksam ananas alimde migrosdsn
Ben de yarın için 1 adet daha alıyım bari tamam yarın süt ürünü olmadan tam olarak ne yazdıysan öyle yapıcam ya yeşilçayım da bitti kaç gündür içemiyorum onu alıyım bugün eksik hissediyorumbugün daha yarısı duruyo benim ananasın demek 2 2 yiyince bitmiyo ara ara yiycem o zaman gerçi 5 gibi yesem 2 dilim daha akşa da yemekten sonra yesem biter yaa yarın o zaman tam anlamıyla başlıyoruz kuzum

Çook güzelmiş bayıldımm

Hepinize mrb kızlar ben yine geldim dün diyetisyene gittim dün itibariyle başladım tekrardan ancak o ara bırakmak zorunda kaldığım için çok mutsuz oldum ve hiç dikkat etmedim tabi bu arada 1.5 kilo aldım baktım böyle olmayacak döndüm aranıza kilolar azalmış maşallah size

canım benım harıkasın ya masallah bayıldım bayıldım benım duvagmda bole ıslemelı etek ucumda hp ole ıstemısdım benım modelıde yuklerım aysıra var ordan hazır gelıcek ustumde duzenlemeler olucak benım.

Oruç tut
Hee yaa zor oluyo valla evdeyken iyiydi böyle olmadı sende naapcan ucundan kıyından accık bakcen tadına artık aslıcım
hem ben yapıcam evde hem oruc he aksam gıdıcez kız :) yıok ya yemıcem cok kacırdm artk yettı bana gecen hafta neler yedm neler :)

Ekmeği yemedim asl1can izin vermedi sabah yemem lazımmış 1 dilim hakkımı ben de yemiycem sanıyodum e öğlen de olmaz artık diye yeedim ama yanlışlıkla süt içim peynir yedim ananas dolu günler adlı çalışmamıza başladık da yarın tam doğrusunu yapıcam ama başlıyoruz aslıyla

Bugün ki menüm sabah 2 dilim tt bir yumurta az peynir domates salatalık öğlen bir tabak kabak yemeği 1 dilim ekmek bir kase yoğurt - ara bir avuç leblebi yarım haşlanmış Mısır çok severim malesef

aynen kuzu yarın baslıyoruz ye ye annas guzeldır ıns aksam bende bı mıgrosa gıtmem lazm alım ya hem bana hem anama ıkımız bırlıkde baslayalm dedım ananasa :)

ama kuzu kadn vermıyor bakalım ben nasıl dayancam gece ınsallah fenalasmam gene yemekkk dıe :) bende anlamadm ananasla nıe peynır yenmıyor ama yenmıyormus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…