- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #6.341
Canım ah sorma ya bende yapınca yiyorum işte yapmasan olmuyor misafirede napcaz böyle dengeliyorum kilo veremiyorum işte anca kilomu koruyabiliyorum öyle olunca seninde pek sağlıklı olmamış canım yemek yeseydin birazda olsaİyi geceler kızlar ,
Patatesli kek çok severimm, keske sevmesek bazı şeyleri, bugün akşam yemedim bişiy inş yemem büyük bir kase tarcinli yoğurt yedim sadece
Eti form bisküviden bişi olmaz canım iyi beslenmişsin meyve yok ama idare eder bakalımO zaman benim de menu geliyor
Sabah
yumurta
peynir
domates
10 zeytin
ceviz
Ara
havuç
Öğle
sinitzel
ayran
Ara
Az kuruyemis
Ara
eti form bisküvi malesef
Aksam
çok sis hissediyordum sadece karpuz ve peynir yedim :)
Canım iyi olmuş akşam menün süper cabım çekti vallahi semizotlu cacığa bayılırımHayirli aksamlar kizlar bugün ki menum
Sabah
1bucuk dilim kepek ekmegi
2has.yumurta,1kk peynir
1tatli kasigi recel,3 zeytin
1/2 bardak süt
Ara
Rezene cayi,1dilim kek
Öğle
Yulafli elmali tarcinli yogurt
1 küçük nektarin
Aksam
3 kasik bezelye yemegi
2kasik bulgur pilavi
Semizotlu cacik, bol yesillik
Ara
Rezene cayi
3lt su
İyi valla yan etki yapmıyosa ye kuzum :) ben de severim acı biber ama dozunda olcak öyle acayip acı olmıcak :)iyiyim şimdilik yoksa tuvalet problen kuzum yaa iyi geliyo
Eti form bisküviden bişi olmaz canım iyi beslenmişsin meyve yok ama idare eder bakalım
Bende suan gicmen arkdasimdayim kizlar borek ve makarna salatasi az yedm tatli yemedmSağ ol bebeğim benimm göçmenler hamurişine bayılıyo :)
Afiyet olsun aslıcım :)Bende suan gicmen arkdasimdayim kizlar borek ve makarna salatasi az yedm tatli yemedm
Sebze canımmm :)))Havuc meyve miydi sebze miydi canım
Afiyet oilsun canım az ye çok yeme kızarımBende suan gicmen arkdasimdayim kizlar borek ve makarna salatasi az yedm tatli yemedm
Canım sen 2 öğün yediğin için gayet güzel bence :)Eveett ben de yazayım menümü :)
Sabah -yarım dilim ekmek,haşlanmış yumurta,6 zeytin,biraz süzme peynir ve kaşar peyniri,1 fincan tek şekerli neskafe 2si bir arada
Aralarda bitki çayı,Türk kahvesi ve 2 kuru kayısı
Akşam-1 dl ekmek,5-6 kaşık yumurtalı ıspanak ve biraz kavun
Sonra da 2 tane eti hoşbeş yedim :)
Bugünlük bu kadar :)
Dimi canım ya gayet iyiydim bugün :) ekmeği iyice azalttımCanım sen 2 öğün yediğin için gayet güzel bence :)
Canım iyi olmuş akşam menün süper cabım çekti vallahi semizotlu cacığa bayılırım
Evet bebeğim çok iyisin valla maşallah :)Dimi canım ya gayet iyiydim bugün :) ekmeği iyice azalttım
Evet canım çok güzel olur :)Teşekkür ederim canim. Ben önceleri semizotu yemezdim. Esim sarimsakli cacik seklinde yapinca cok begendim. Favorim oldu
Haklısın ekmek yemedim diye düşündüm ama abarttım galiba gerçi tabak dolu değildiCanım çok güzel bence sadece bakliyatları 5-6 kaşık yersen iyi olur bilmiyorum belki öyledir ama bir tabak diyince bilemedim yazıyım dedim gayet güzel menü afiyet olsun
sağol şikeriiiimmAfiyet olsun canım harika bence
Büyük paket almıştım az az yediğim için bitmedi gittiHarikasınn nesfit ahh nesfitt koliyle mi aldınız ki
Bence dengelemissin bana göre süper olmusKızlar benşm menü draaam sabah yulaf süt şeftali öğle 2 dilim patatesli kek domtes yumurta peynir akşam 2 kare bitter gece arası 5 kiraz 3 kşk yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?