Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kahve ve kurutulmuş elma keyfi yapıyoruz kızlaaar siz neler yapıyosunuz :)

1-2 çatal mıııı ben künefeyle beraber tasını yutacak gibi oluyorum buzluğumda dondurulmuş var Aman Allahımm

Nefsi duygularımızla oynuyorsunn kızgınım aaa
Ya ben bayılırım künefeyeeeee sanırım aldırcam kocişe bu isteii bastıramazsam.
Öhömmm.. Neyse efendimmmm ben ev yoğurdu yedim şimdi naneli pul biberli azıcık tuzlu. Süperdiiii

Kızlar ne künefesi demeyin öyle şeyler .ddd kahve içelim bol bol biz :)))

Ya ben bayılırım künefeyeeeee sanırım aldırcam kocişe bu isteii bastıramazsam.

Öhömmm.. Neyse efendimmmm ben ev yoğurdu yedim şimdi naneli pul biberli azıcık tuzlu. Süperdiiii

Bende akşam yapıcam sanırım ama tek çorba içicem yemekte MerveeTunaa biz tükanı kapadık esraylaa

ama cnm ben acıkıyorum ara ogun gelmeden yedıgım bıle olutyor nasıl alısırsan ole gıdıyor :)

Ay anam kapadım valla akşam da ızgara köfte yicem birkaç tane.ekmek yemeyi düşünmüyorum ama bakıcaz duruma göre. Salatayla beraber :)

Bakıcaz diyorsan ekmeği yiceksin o zaman :

aynen bu cok ıyı oldu cnm :) kunefe mı dedın m-buzlukda hazır mı aldn merk ettım :)

Markette dondurulmuş alıp öyle buzluğu dolduruyoruz ani durumlar için aslıı ama mutfağım resmen barut ben ateşim hele o 5.çekmece yok mu o 5.çekmece

Markette dondurulmuş alıp öyle buzluğu dolduruyoruz ani durumlar için aslıı ama mutfağım resmen barut ben ateşim hele o 5.çekmece yok mu o 5.çekmece

Hahha bana da yerim gibi geliyo ama belki de yemem

ayy evde ole olunca ınsan dayanamıyor ya ben hıc dayanamam aklım hep onda durur smdı annem memelekette gelınce gunler oluyor ah o gunler mahfedıyor benıde :) kunefe hıc deneemdık bı kez dıım de yapak cok ıhtıyacım var ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…