- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
Hahahha ilahi güldürdün beni. Olsa da alsak 1-2 çatal yaaKünefe miiiiiiiiiiii
eveeeeeeeeeettttt gelin buyurun kızlar :)Künefe miiiiiiiiiiii
Ben şimdi naneli pul biberli yoğurt yicemeveeeeeeeeeettttt gelin buyurun kızlar :)
Yalnız canım acayip istedi naptın seeeeennnnnneveeeeeeeeeettttt gelin buyurun kızlar :)
Hahahha ilahi güldürdün beni. Olsa da alsak 1-2 çatal yaa
eveeeeeeeeeettttt gelin buyurun kızlar :)
Kahve ve kurutulmuş elma keyfi yapıyoruz kızlaaar siz neler yapıyosunuz :)
Ya ben bayılırım künefeyeeeee1-2 çatal mıııı ben künefeyle beraber tasını yutacak gibi oluyorum buzluğumda dondurulmuş var Aman Allahımm
Nefsi duygularımızla oynuyorsunn kızgınım aaa
Ya ben bayılırım künefeyeeeeesanırım aldırcam kocişe bu isteii bastıramazsam.
Öhömmm.. Neyse efendimmmm ben ev yoğurdu yedim şimdi naneli pul biberli azıcık tuzlu. Süperdiiii
Canımm ya biz bulgur yapıcaz yoğurtla yicez oh :))))
Ben yapmıştım öyle,çok da araştırmıştım o konuyu. Bana çok mantıklı geldiği için bunu yapmak istiorum. Aslında düşününce acıkmadan yemek çok saçma değil mi sence de? Sadece acıkınca az yemeyi başarmamız lazım. Eminim diyetle verdiğimizden daha fazla kilo veririz
bizim motive zamanımız gelmişte geçiyor bileee
Ay anam kapadım valla akşam da ızgara köfte yicem birkaç tane.ekmek yemeyi düşünmüyorum ama bakıcaz duruma göre. Salatayla beraber :)
aynen bu cok ıyı oldu cnm :) kunefe mı dedın m-buzlukda hazır mı aldn merk ettım :)
Bakıcaz diyorsan ekmeği yiceksin o zaman :
Markette dondurulmuş alıp öyle buzluğu dolduruyoruz ani durumlar için aslıı ama mutfağım resmen barut ben ateşim hele o 5.çekmece yok mu o 5.çekmece
Bakıcaz diyorsan ekmeği yiceksin o zaman :
Markette dondurulmuş alıp öyle buzluğu dolduruyoruz ani durumlar için aslıı ama mutfağım resmen barut ben ateşim hele o 5.çekmece yok mu o 5.çekmece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?