Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

bak yaa hepsini bana bıraktı :KK67::KK62::KK62:
Şimdi kızlar

valla ben bir tek güllaç yedim kalanları aslıyla aysuna sorabilirsin şekerim:KK45::KK45:

bende bulgur pılavı yedm beyaz plav dııl ekmek yemedm bıkere :)
1 tancık kurabıye ama zeytınyagıyla yapıldı katı yag yok (:
1 tanecıkde gullac bız lokurla gullac kardesıyız :):)):)

Şimdi kızlar

valla ben bir tek güllaç yedim kalanları aslıyla aysuna sorabilirsin şekerim:KK45::KK45:
yok zaten onların hepsini senin yemediğin belli kankii öteki yenilenlerin yanında bi kare güllacın lafı bile olmaz
nasıl yedilerse artık hatunlar:skandal:

bu aksam o zman bzde kızartma var bıber patlıcan onu duymayn kızlar :-) aklımda bıde tavuklu pılav vardı ama bıraz ara verdm ona :-):-) tatlı yemıcem bı kac gun persembe kaynanama davette olabılırız
Daha da hala plan yapıyo yaaa :KK70::KK70:kız sen beni öldürürsün kızartma falan yeme bak dünya yağ çeker patlıcan biber tavuklu pilav da benim göresim yok meşhur maslak pilavcısı var bizim altta kiracımız iş yerinde alttaki dükkan, bütün gün tavuk pilav kokusu içindeyiz

bende bulgur pılavı yedm beyaz plav dııl ekmek yemedm bıkere :)
1 tancık kurabıye ama zeytınyagıyla yapıldı katı yag yok :-)
1 tanecıkde gullac bız lokurla gullac kardesıyız :):)):)

evet biz bitek güllaç yedik aslında ortalığı karıştrıp kayıplara karışan aysun:KK45::KK45::KK45:

ayy bizim iş yeri menüsüde şehriyeli tavuk çorba, kısır, milföy börek:mad::mad::mad::mad:

o nasıl bir menü yaa hem kısır hem börek hem çorba da şehriyeli çok saçma olmuş:sinirli::sinirli: yakınlarda bakkal falan yok mu canım yaa ayran mayran bişeyler alsan ya da bi kase çorba iç 2 kepçe yaında da 3 kaşık kısır ye belki yeşillik ayran falan da :işsiz:vardır

Daha da hala plan yapıyo yaaa :KK70::KK70:kız sen beni öldürürsün kızartma falan yeme bak dünya yağ çeker patlıcan biber tavuklu pilav da benim göresim yok meşhur maslak pilavcısı var bizim altta kiracımız iş yerinde alttaki dükkan, bütün gün tavuk pilav kokusu içindeyiz

benımde ne zmandır aklmda tavuklu pılav smdı yemem ben dedm asıl bulgurlu yapak dıe annem dıyor ona yakısmaz (: bzm pıyasada da cok var hıc alıp yememısımdır. tamam kızartma yemem bı ıkı tane atabılırım ama tadımlık dmı (:

evet biz bitek güllaç yedik aslında ortalığı karıştrıp kayıplara karışan aysun:KK45::KK45::KK45:

o nasıl bir menü yaa hem kısır hem börek hem çorba da şehriyeli çok saçma olmuş:sinirli::sinirli: yakınlarda bakkal falan yok mu canım yaa ayran mayran bişeyler alsan ya da bi kase çorba iç 2 kepçe yaında da 3 kaşık kısır ye belki yeşillik ayran falan da :işsiz:vardır

aynen ole 12 de yedı cegkofteyı bızı bırbırımıze katıp gıttı gördün mü (:

harbı degısık menuymus kısır gunu mu var orda (:

kuzum sanada afıyet olsun menun cok guzel gullac da en hafıf tatlı zaten bende yedm aynıyız bak :-) o kdr da ıolsun sen dengelersn bak sahurda ekmegı kesmıssn hemen :)

ama kuzu yumurta kırcakdı annem aksam yıyınce cnm ıstemedı hem ne yıcem kı gece nıe ole dıyorsun :) smdı dıcem annem ekmegn ustune kasar domates bıber fırına ver o cok gzkl oluyor aklmda yufkadan boerekde var onu ödül yapcam snra kız ben ne tarfler bakıyor sen de yeme bana uyma :):) pizzapizza onuda neden cnm ıstıyor abım evden 1 dılım getrmıs bı ısırımlık yedm hala aklmda dıe :):)):

Tost 1 ay oldu ama aslımm istikrarla canın hala istiyorsa ben ne diyem ama börek versinler ben de yerim :KK69: Ödülün pizza olsun o zaman bu hafta şekoşum :KK51:

akşam 1 kase çorbayla salata ve yoğurt yedim ben, sahurda da klasik kahvaltı ve 1 bardak süt,
bu akşam için henüz ne yemek yapcam karar vermedim, dün oğlan pizza istedi babası börek,
atlattım bi şekilde ikisini de ama nereye kadar kaçarım bilmiyorum bu akşamı da atlatmak gerek

Tost 1 ay oldu ama aslımm istikrarla canın hala istiyorsa ben ne diyem ama börek versinler ben de yerim :KK69: Ödülün pizza olsun o zaman bu hafta şekoşum :KK51:
ooo gelmiş bizim çiiköfteciiii:KK54:
bak haala börek versinler yerim diyo ya la :olamaz:

Yaaa tabi kendiniz yiyin çiğköfteleri pilavları çikilataları(mutluluk hormonu bahane çikolata şahane:KK45:) güllaçları dondurmaları bak bak bak saymaktan yoruldum:KK70::KK70:

bu masım bu garip bir güllaç yedi diye günah keçisi:KK42::KK42:
yüklenmeyin lokuruma :D tebrik koyamıcam ama lokur :D

kuzu ama nıe skılımkı ben duz ekmek yıyemem ya kızartcaz ustune peynır sur oda uzun ıs bu aparatıf oluyor sen kızdn dıe bu aksam omlet yapcam :):) aynen zayf olcam sıgara boregı yapardık onceden ah nerde nerdeee

akşam 1 kase çorbayla salata ve yoğurt yedim ben, sahurda da klasik kahvaltı ve 1 bardak süt,
bu akşam için henüz ne yemek yapcam karar vermedim, dün oğlan pizza istedi babası börek,
atlattım bi şekilde ikisini de ama nereye kadar kaçarım bilmiyorum bu akşamı da atlatmak gerek

pızza varsa 1 dılım banada gonder ben anlamam bende ıstıyorum :):) tek corba salata doymam kız nasıl duruyon ole

benımde ne zmandır aklmda tavuklu pılav smdı yemem ben dedm asıl bulgurlu yapak dıe annem dıyor ona yakısmaz :-) bzm pıyasada da cok var hıc alıp yememısımdır. tamam kızartma yemem bı ıkı tane atabılırım ama tadımlık dmı :-)

Çok az ama tamam mı çünkü çok yağ çekiyo ben d ebayılırım da asla bırakamam tadına bakarsam:KK43: ben de burdan birkaç kere yedim pilav ama işte artık gör gör bıktım galiba burası da çok kalabalık adam arabada satıyodu dükkana geçti düşün çok meşhurmuş bence pek bi özelleiği yok ama işte :KK45:anlamış değilim

aslında bulgurla da güzel oluyo tavuk ben severim yani o_O

Kız tek öğün dediğin iftarsa zaten sahurda iki yumurta var:KK70: 1200 ü geçmemiştir bence yaaa yemekler falan azdı yani niye böyle yapıyosun ki bi güllaç yedim sahurda 2 dilim ekmek olucaktı yemedim süt içmedim:mad:

olamaz yiyemezsin daha gelin edicem ben seniii :KK11:tamam neyse şuan yumuşadım arada bi ben de denetlim yahu hep sen mi denetlicenn :KK53:

lokur bole seyler yapmazdı dmı kuzum bızı de azarlayamadı kendıde yedı ya olsn arada kaynadık bak :):)

ohh çok iyi oldu yoksa dün yediklerimle bi düzine sopa yerdim :KK45:

Yaaa tabi kendiniz yiyin çiğköfteleri pilavları çikilataları(mutluluk hormonu bahane çikolata şahane:KK45:) güllaçları dondurmaları bak bak bak saymaktan yoruldum:KK70::KK70:

bu masım bu garip bir güllaç yedi diye günah keçisi:KK42::KK42:

hiii çikiletamı deşifre etmiş canın istemesin diye demiyordum :KK70: bi kerem yediğim çiğköfte + çikiletam : 300 cal felan senin güllaç ne kadar hacıı :KK53::KK53: ooh ağla sennn :süslü:

bız ole seyler yermıyız hıc yok cok kınadık senı yakısmadı bz de dıyoruz aysun basımızda ah ah nerdeee :) :) :)
:KK70::KK70: Biz yemedik kedi yedi kedii :KK59:

slm kızlar :)
sayfayı açıp sondan bakiiim dedim
şu mesajı okuyunca yanlış topiğe girdim sandım bir an :oha:
ne yediniz yavrum siz öyle:KK57:
nerdeyim ben siz kimsiniz :KK70::KK70::KK70:

biz arada diyet arada yemek tarifleri bazende bir derdim var oluyoruzz beybisii rengarenk bi post buraa ama çaktırmaa sen :KK59::KK71:

ooo gelmiş bizim çiiköfteciiii:KK54:
bak haala börek versinler yerim diyo ya la :olamaz:

ayy börek bayağı oldu yemedim yaa o en son misafirlikte bile yoktuu o yüzden gözümde tüttü azcık :KK22:

pızza varsa 1 dılım banada gonder ben anlamam bende ıstıyorum :):) tek corba salata doymam kız nasıl duruyon ole
1 lt su içince şişiriyo zaten aslıcım yemek yiyemiyorum çoğu zaman,
evde un yok diye pizzadan, milföyde kalmamış diye börekten yırttığımı düşünüyorum
ammaaa bugün her an bi alışveriş yapıp gelebilir sevgili kocam o_O

Çok az ama tamam mı çünkü çok yağ çekiyo ben d ebayılırım da asla bırakamam tadına bakarsam:KK43: ben de burdan birkaç kere yedim pilav ama işte artık gör gör bıktım galiba burası da çok kalabalık adam arabada satıyodu dükkana geçti düşün çok meşhurmuş bence pek bi özelleiği yok ama işte :KK45:anlamış değilim

aslında bulgurla da güzel oluyo tavuk ben severim yani o_O

aynen bende cok severm ev kalabalık dıe annemde az yapmıs zaten. aynen mesela unkapanı pılavcısı vardır pılavda neyı cok mesur bende anlamam ben evde bole mevlutlerde yapılanlardan severm ah ah bzm kosede pıdecı var hıc alıp yemem mesela cok yaglı mesela zayflımde odulun kıralını yapcam :) bencede bzmkıler bulgur cok sevmıyor ben salcasız yaptırdm cok sevıyorum bıde ekmek yerne verıyordu dıyetsyen :)

Back
X