Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Azcık ucundan bakayım canım :) bu akşam biraz geç yedim 9 da yulaf yemek zorunda kaldım o kadar çok yemişim ki öğlen (

Iyi iste aksami haff kapatmissn bisey olmaz tatlim. Azicik kacamaklae gzldur cok olmadikca bende aksam.yemedm pastadan snra acimmmm ☺☺

asl1can canım senin listen çok katı sanki yaa bana mı öyle geldi yoksaaa. Domates peynir zeytin fln yazmamış hiç. Şok diyet mi bu
Yok tatlim.ne katisi baksana agzm durmuyor yesillik var istedgn kadar ben bu ara yemedm tembellikden zeytini kesti evwt ya gecen hafta vardi haftada 2 gun yumurtamda var unuttum ☺☺

Harbi hizlidan yaznca yalnis yazmisim cnm ya sabah 2 dilim.ekmwk peynir haftada 2 kez yumurta 3 ceviz ☺

Gecen hafta zeytn vardi haftada 2 gun hindi salam vardi bu hafta kesti ama

Sen sok dedn ama ne soku kiz ben diyorum biraz kessek mi yok diyor

Kız bunun neresi çok. Bayağı az geldi bana valla kaç kalorilik bu diyet listesi???

Gunaydin herkese sali aksami spor salonuna basladim carsambada araniz katildim yediklerimede dikkat ettim biliyorsunuz ama 68.5 olan kilom bugun 68.4 yani kilo kaybim yok uzgunum anlamadim bu kadar cabama ragmen.

4 ay once hareketsiz sadece az yiyerek 1.5ayda 5 kilo verebilmistim.cok sasirdim bu haftaya.
Ama birakmiyorum tabiki yarin yine spora devam.ve sunu gordum ogunlerde az yiyebiliyorum sknti yok ama onume bi ikram geldginde pasta tatli neyse yok diyemiyorum.bunu birakmadgim surece basaramam sanirim.
Bu hafta sabahlari limonlu su aksamlari yogurt kurunude yapacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…