- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #1.021
Azcık ucundan bakayım canım :) bu akşam biraz geç yedim 9 da yulaf yemek zorunda kaldım o kadar çok yemişim ki öğlenAy tatlim kiyamam ya tadlarina bak sadece cok sevdgnin bisey olmaz
Azcık ucundan bakayım canım :) bu akşam biraz geç yedim 9 da yulaf yemek zorunda kaldım o kadar çok yemişim ki öğlen(
Ay bende açım bitanem valla doymadım ama yapcak bişey yok yemiyoruz zayıflıycaaaz :)Iyi iste aksami haff kapatmissn bisey olmaz tatlim. Azicik kacamaklae gzldur cok olmadikca bende aksam.yemedm pastadan snra acimmmm ☺☺
Cok tesekkurlerAmin cnm guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim.
Aynen gencligini yasa elbet olur zaten bu kdr tatli diline karsinada iyi kisiler cikar insallah.
Hos geldin tatlim sakinnnnn bisey yeme yarin tartilicazKızlaaar ben geldim misafirim var Allaaah eşim bissürü şey aldı şimdi yardım edin yememem lazııııım
Sen istersen yarin bi test alib yeniden yoxla ,ureyinin rahat etmesi acisindanCanlarım erkene çektim diyetisyeni kilolar kaldı gitmiyoe adette olmadım bidaha test alasım geldi yani o derece
Ay evet tartılcaz demi tamam canım tadına bile bakmıcam sabah tartıdan sonra bakarım :))))Hos geldin tatlim sakinnnnn bisey yeme yarin tartilicaz
Ay tarti var dogru yani yarin moralle verdim die yersinAy evet tartılcaz demi tamam canım tadına bile bakmıcam sabah tartıdan sonra bakarım :))))
Yok tatlim.ne katisi baksana agzm durmuyor yesillik var istedgn kadar ben bu ara yemedm tembellikden zeytini kesti evwt ya gecen hafta vardi haftada 2 gun yumurtamda var unuttum ☺☺asl1can canım senin listen çok katı sanki yaa bana mı öyle geldi yoksaaa. Domates peynir zeytin fln yazmamış hiç. Şok diyet mi bu
Kız bunun neresi çok. Bayağı az geldi bana valla kaç kalorilik bu diyet listesi???Harbi hizlidan yaznca yalnis yazmisim cnm ya sabah 2 dilim.ekmwk peynir haftada 2 kez yumurta 3 ceviz ☺
Gecen hafta zeytn vardi haftada 2 gun hindi salam vardi bu hafta kesti ama
Sen sok dedn ama ne soku kiz ben diyorum biraz kessek mi yok diyor
Kız sen naptınnnnKızlar günaydın tartıldınız mı :))
Ay ben 60 ta kaldım kuzum ya tövbe yarabbim gitmiyor kilolar sıkıntı içindeyimKız sen naptınnnn
Olsun tamam 1 kilo gitmiş işte böyle düşün :) haftaya daha iyi olucaktır eminimAy ben 60 ta kaldım kuzum ya tövbe yarabbim gitmiyor kilolar sıkıntı içindeyim
İnşallah canım ya çok taktım ya ondan veremiyorum:))Olsun tamam 1 kilo gitmiş işte böyle düşün :) haftaya daha iyi olucaktır eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?