- 20 Şubat 2015
- 480
- 264
- 123
- 41
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #1.181
yaaa öyle güzel söylemişsin ki ben de 11 ay önce doğum yaptım 58.5 ile hamile kaldım 73 ile doğum yaptım şu an 65 kiloyum ve moralim 0 hiç birşey giyesim alasım yok aynaya bakasım yok. ve benim de yıllardır başladığı gün sonlanan diyet listelerimden başka becerebildiğim hiç birşey yok. lütfen destek olalım birbirimize ve şu kilolardan kurtulalım artıkBen sana inanıyorum hiçte zor değil biz kadınız guçluyuz biz anneyiz her şeyi yapabiliriz sadece inanmak gerek canım şuan dan itibaren her şeyi unut bırak kendini duşun bizim ne farkımız var o incecik kadınlardan bizde başarabiliriz şuandan itibaren sağlıklı şeyler yemeye odaklan diyete değil sağlıklı beslenerek kendimizi ozel hissetirmeye odaklanalım bunu başaralım :)
Hoşgeldiniz :) bizle takılın kilo verin. Tek başına olmuyo yaa bir yere kadar gidiyo ama devamı gelmiyo malesef.yaaa öyle güzel söylemişsin ki ben de 11 ay önce doğum yaptım 58.5 ile hamile kaldım 73 ile doğum yaptım şu an 65 kiloyum ve moralim 0 hiç birşey giyesim alasım yok aynaya bakasım yok. ve benim de yıllardır başladığı gün sonlanan diyet listelerimden başka becerebildiğim hiç birşey yok. lütfen destek olalım birbirimize ve şu kilolardan kurtulalım artık
İnternetden ip siparis ettim gelsin başlayacağımHoş geldin canım tabi spor yapınca daha çok gidiyor :)) pilates ve ip atlamak çok etkili :))
nerden ettın acaba bende ıp ıstıyorum ya gecen aldm cocuk ıpı bırbıne bagladm :)İnternetden ip siparis ettim gelsin başlayacağım
afıyet olsun ne bu yumurtalı bıseye benzyor ama
Bu benim bu sabah ki kahvaltımdı
15 gün önce olsa doymazdim ama bu gün doydum
Ben de Katılmak istiyorum kızlar 16 aylık bir kızım var emziriyorum ama diyete de başlamam gerek artık 160 boy 71 kiloyum
Ben de görmüştüm nette bu listeyi de ara öğünleri falan bana çok geldi benim oğlum 3.5 aylık henüzHoşgeldin Canım,
Ben de emziriyorum 13 aylık kızım. Benim diyetisyenlerin yazdığı bi kaç menü var elimde aşağıda seninle paylaştım ama sen bunlara süt arttırıcı bi iki bişey daha ekle tavsiyem. Minnağın sütü kalitesini kaybetmesin hemen etkileniyor yoksa..
Emziren anne menüsü
Kahvaltı
1 su bardağı süt veya yumurta, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 1 tatlı kaşığı reçel veya pekmez, 2 ince dilim ekmek
Ara öğün
1 orta boy meyve veya komposto
Öğle yemeği
1 tabak etli sebze veya baklagil yemeği, 2 kaşık pilav veya makarna veya 1 dilim ekmek, Salata (1 tatlı kaşığı zeytinyaÇ ile), 1 kase yoğurt veya cacık
Ara öğün
1 bardak ayran, 1 ince dilim börek
Akşam
1 kase çorba, 3 - 4 köfte kadar ızgara et veya tavuk veya balık, Salata (1 tatlı kaşığı zeytinyaÇ ile), 1 dilim ekmek
Ara Öğün
1 orta boy meyve , 1 bardak süt, 10 fındık
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………
KAHVALTI:
Bol sütlü müsli veya yulaf ezmesi veya
1 su bardağı süt (kalsiyumla zenginleştirilmiş)
1 yumurta
1 kibrit kutusu kadar peynir
4-5 zeytin
1-2 ince dilim ekmek
1 meyve veya domates-salatalık
ARA ÖĞÜN:
Meyve, süt
ÖĞLE:
1 porsiyon etli sebze yemeği
1 porsiyon pilav veya makarna
1 kase yoğurt veya ayran
1 ince dilim ekmek
Salata, meyve
ARA ÖĞÜN:
1 kibrit kutusu kadar peynir
1-2 ince dilim ekmek
Meyve veya domates
AKŞAM:
Çorba ( tarhana, mercimek, sebze veya yoğurtlu çorbalar)
2-3 yumurta kadar et (balık, tavuk) veya kıymalı sebze yemeği
1 porsiyon zeytinyağlı sebze yemeği
Salata
1 kase yoğurt veya sütlü tatlı
1-2 ince dilim ekmek
GECE:
Meyve, süt veya sütlü tatlı
Yemek aralarında ıhlamur, nane, papatya gibi bitki çayları, az şekerli limonata ve komposto içilebilir.
Ben de görmüştüm nette bu listeyi de ara öğünleri falan bana çok geldi benim oğlum 3.5 aylık henüz
Ara öğün mutlaka yapıyorum ama ya bi bardak kefir ya bir tane meyve yada iki tane ceviz .sütlaçlar ekmekler hem süt hem meyve çok geldi . Bu kadar yiyince diyet modundan çıkıp önüme ne gelirse yiyorum3,5 aylıksa bebeğiniz zaten iyi beslenmeniz lazım sadece ana öğünler yetmez ki
Mrb Tatlım ben burdayımmm ... Akşam 3 tane ızgara köfte yiyeceğim yanına iki Kaşık bulgur pilavı yesem mi yemesem mi diye düşünüyorumBgun kimse yok dun ben yoktum ben geldim herkezcikler kacdi ☺
Mrb Tatlım ben burdayımmm ... Akşam 3 tane ızgara köfte yiyeceğim yanına iki Kaşık bulgur pilavı yesem mi yemesem mi diye düşünüyorum
Hos geldin canim ,dilerim en kisa zamanda istediyin kiloya ulasirsinIyi geceler herkese, bende yeni başladım diyete, ikizlerim 4 aylıkken sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim, 3.bebeğimde doğduktan sonra d.kontrol için doktorumla konuştuk tek çözüm 3 aylık iğneler ama kilo alırsın dedi, dördüncü bir bebektense kiloyu tercih ederim dedim öyle de oldu. şuan 84 kiloyum ve yaza kadar acil kilo vermem lazım diyet günlüklerini okurken yazınızı gördüm inşallah banada faydası olur diye düşünüyorum
Iyi gunler tatlim rica etsem sen yaptigin ekmeyin tarifini bana verirmisin.Hem ben yulaf ezmesini ezib oyle yapicam,burda unu yokda sence oyle alinirmi?Merhaba arkadaşım bu dukan ekmeğini ben daha önce yapmıştım çok lezzetli ve ciddi tok tutucu özelliği var, o gördüğün tariften 8 dilim ekmek çıkıyodu yanlış hatırlamıyorsam, ben tam tahıllı ekmek yiyorum şu an, ama bitince dukan ekmeği yapıcam tahıllıdan daha lezzetli bana göre. Eğer üşenmezsen yap derim , fazla yapıp buzlukta dilim dilim saklayarak tüketebilirsin.
iyiyiz tatlım sen nasılsın :)Iyi aksamlar sekerler nasilsiniz bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?