- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.921
Benim kahvaltım kızlar 1 tatlı kaşığında 2 yumurta ile omlet 2 domates 1 salatalık 2 dilim ekmek 2 dilim peynir :)) sonrada sade nescafe :)
OGLEN MENUM
1 parca tavuk
3 köfte bı kac pattis
ayran
BENCEDE SIKILMAMAK ICIN 2 GUN YETERLI BENDE DENICEM BI KAC EKSIGI ALIMDE.
OLSUN KUZUM KAHVALTI EN GUZELI GERCEKDEN HER OGUN YENIYOR YA.
NE DEMEK TATLIM BENIM YAPALIMDA
Afiyet olsun kuzum ekmek olmayınca pattis normal bence pattis diyen ağzını yerim
ben de dün elmayla geçince gündüz, akşam döner yedim ama yanındaki pilavı patatesi yemedim yeşilliklerle sade döner yedim ama dün 15.000 adım atmışım akşam epey yürüdüm dönerden sonra da öğlen olsa ben de yerdim patatesleri de akşam diye yemiyim dedim
bu akşam ben de eve giderken alıyım eksikleri yapıcam yarın içicem sabah çıkmadan içerim kalanı da eve gelince bi küçük şişe de işe getiririm
pattıslerımı yeme benı ye :):)
ayy doner cok severım ıyı yapmıssın kuzum yannda da cok olmuyor ama bende hazır doner alm dedm markette var mıgrsda gzel oluyomu sen bazen yapıosun ya. senn yuruyus harıka gercekden bende yapıcam bu ara gene gıtmedm.
evet evde de ıcılır bende evden yaparım daha mantıklı aktar gıbı yer bulmam lazm ama
2 haşlanmış yumurtayı doğra üzerine 5 kaşık yoğurt kpy biraz yeşillik biraz soğan doğra içine biraz pul biber ekle bir dilim ekmekle beraber tüket kuzu
Koyvermiyorum canım doğum gününe az kaldı oğlumun bi kaç kilo daha gitse bayramdan sonra kutlucam doğum gününü o zaman kadar bari gitsinbi tarif buldum 2 elma 1 limon 4 tarçın kabuğunu 1 litre suya atıyosun bi gece dolapta bekliyo ister ılık ister soğuk her sabah içiyosun 12 günde 5 kilo verdiriyormuş ya dün yapıcaktım sürahim yok benim hiç tencereye yapmayada üşendim ama şimdi bebek uyusun yapıcam yumurta haşladım 1 tam 1 beyaz 1 kase pul biberli yoğurtla beraber yiycem 2 dilim ekmekle beraber bugünde böyle olsun canım değişik bişiler çekti :)))
Evet kuzum yapabilirsin. O dediğin içecek çok güzel bende yapabilirim ödem attırır. Merak etme bir kaç güne vücut alışır ve kilo verirsin. Kiraz sapı içiyor musun çok güzel ödem attırıyor. Ben 7 den sonra yemek yemem. :)Canım harika bi yemek saati sen büyük bir ihtimal bu yüzden istikrarlı devam ediyosun sonrada bir ara öğün 9 gibi yapsan en doğrusu işte bende 6 da yemek yiyip 9 da ara öğün yapayım bari :)
Canım istersen 5 te 5 diyeti var detoks niyetine bayağı memnun olanlar vardı. Hem daha az gün. 5 gün yapacaksın her bir farklı tür besin. Forumda çok vardı bunu yapan araştır bence. Benim eski topiktekilerde yapmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam biri 3 kilo civarı vermişti. İstersen sende yapabilirsin. :) Hem takılmanda gider bundan sonrada rahat rahat yaparsınBeğendiğine sevindim kuzum sallamasyon kahvaltı yaptımhaftaya güzel başladık bakalım hayırlısıyla kuzuu bide bii tarif var 2 elma 1 limon 4 kabuk tarçın 1 litre suya doğruyon koyuyon bir gece dolapta bekliyor her sabah aç karnına içiyosun bir bardak günde 2 dilim ekmek sebze karbonhidrat çok çok az protein çok yiyerek 12 günde 5 kilo yzmş br kız çevremdeki herkes verdi söz veriyorum vericeksiniz ama tuz şeker hamur işi falan yasak demiş onu yapcam ayol tencereye yapcam sürahi yok ayol bende neye yapsam diye düşünürken o geldi aklıma kepçeyle alır içerim :))
Kuzum sanki karabiber fazla olmuş acı tatmasın.Kuzum öyleydi ama lokurum 1 elma 1 limon 4 çubuk tarçın dedi ve tane karabiber dedi ben de 1 çay kaşığı karabiber 10 adet karanfilide ekledim pişirdim
Maşallah kuzum çok güzel :)Benim kahvaltım kızlar 1 tatlı kaşığında 2 yumurta ile omlet 2 domates 1 salatalık 2 dilim ekmek 2 dilim peynir :)) sonrada sade nescafe :)
Süpersin canım :) yürüyüşte yapmışsın oh oohh :) :)Afiyet olsun kuzum ekmek olmayınca pattis normal bence pattis diyen ağzını yerim
ben de dün elmayla geçince gündüz, akşam döner yedim ama yanındaki pilavı patatesi yemedim yeşilliklerle sade döner yedim ama dün 15.000 adım atmışım akşam epey yürüdüm dönerden sonra da öğlen olsa ben de yerdim patatesleri de akşam diye yemiyim dedim
Canım tatilden döndükten sonra süper gidiyorsun.OGLEN MENUM
1 parca tavuk
3 köfte bı kac pattis
ayran
Kuzummm kesin 1 lilo gitti garanti diyorum ben elmalar sayesinde :))Ben pazar tartılmıştım mervecim 52ydim ama tatilden önce bi kere bi 50,5 gördüm sonra hep 51 - 51,5 falandı bu pazar da 52ydi ama tatilden hemen sonra 54 çıkmıştım yine de iyi tabii bakalım bu pazar nasıl olacak güzel şeyler bekliyorum hepimiz için de
Olsun kuzum kahvaltı daha güzel oluyo zaten hafif evet bebeğim onlar 2 dilim diye geçiyo ben doygun alıyorum kare kahvaltıda 2 tane yiyorum bugün de iki öğün yaptım kahvaltıdan sonra babam geldi evde yemek yeme dışarıda yeriz dedi alışverişe çıktık soydan beye sonra yemeğe oturduk arada nescafe içmiştim sade ordada bi köri soslu tavuk yedim ama krema vardı tanelerinden yedim sadece ekmeksiz 2 çatal pilavdan aldım 1 çatalda keşkekten tattım soda içtim yanında ondan sonra sade türk kahvesi içtim eve gelince içim yanmış iki üç yudum ıce tea içtimSağol mervetoşumm aynısını öğlen de yedim yemeğim yoktu kahvaltı oldu mecbur o uzun dilimler 2 dilim sayılır diye düşünüyorum hani kare kare olmuyo da yuvarlak ekmekler oluyo dilimlenmiş uzun dilimler oluyo onlardan
Ben de akşama öyle plan yapıyodum yalan oldu kuzum bak yarın yapcam canım istiyo ne zamandr bnmdeSeninki de harika kuzum afiyetler olsun ben de akşama güzel bi salata yapıyım diyorum ne zamandır yemiyorum bir de ton balığı açıyım üstüne
Kuzumm bakliyatta yemeliyiz arada bende kuru börülce mercimek haşlayıp salatasını çok severim yaparımda soğanlı yeşillikli süper olur kabakta çok yaparım ikiside süper ikisinide yap at dolaba seçenek olsun sanaKimseler yoookben de sek kahvemi yudumluyorum sütü bıraktım bu ara
Birazdan da çıkıcam eve gidicem giderken de o kürün malzemelerini alıcam eve gidip yapıyım ondan bir de üşenmezsem bi kabak yemeği falan yapsam bari ay hiç yemek yapasım yok mercimek mi haşlasam acaba mercimekli taze soğanlı maydonozlu falan salata yapsam mesela ya da nohutlu ya da fasulyelikafamda deli sorular bakalım yolda karar veririm artık
Kuzum hayırlısı olsunn benim eşimde eski modellere bayılır :) bizim ikimizdede ehliyet yok ondan arabada yok ama Allah nasip ederde ben ehliyeti alırsam eşim bana ucuzlarından btne alıcak söz verdi bakalım Allah nasip ederse tabi İnşallah :))) sizede güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim :) bizde babam annem soydan çıktık hiç durmadı velet bi alışveriş yapayım hep gözleri bendeydi bi rahat bırakmadı ben 4 saat yürümüşüm öldüm ya zaten çıktıkmı giremiyoruz benimkide yarın izinliymiş bide yarın bu yorgunlukla yürücem eyvahlar olsun :) kuzum yediklerin gayet normal o efora enerjiye tiramusu gtmştr zaten tartıda eksiyi görünce dahada bi motivr oldun yedn demi seni çakalKızlarrr ben geldim yaa sormayın bugün dışarıdaydık hep eşim izinliydi. Ya biz arabamızı sattık eski bi model vardı şahinlerdeneşim hastasıdır şahinlerin ya adam manyak yani yeni bir araba bakıyoruz kaç aydır ama birkaç gündür beğendiğimiz bir araba var da ona bakmaya gittik bugün. Arada tanıdık çıktı vesaire derken arabayı çok beğendik de yarın bizim olucak inşallahhh bugün giremedim o yüzden ama yoruldum ya kızın bebek arabası filan derken yollarda sıcakta :) neyse iyi ki huysuzlanmadı hanımefendi keyfi yerindeydi otobüslerde filan
Valla bu saate kadar neler yedim içtim onları yazayım :)
Sabah 10 gibi: 2 dilim ekmek,sucuklu yumurta,peynir,kaşar peyniri,zeytin,salatalık,tereyağı,reçel,kahvaltılık sos filan azar azar işte. Mis gibi doyurucu oldu valla çok iyi geldi :)
Öğlen 13 gibi: 1 tabak mercimek çorbası,1 kase cacık
Aralarda sade neskafe çay limonlu soda
Veee asıl bomba 1 kare dilim tiramisu ama zor bitirdim resmen. Para vercez diye yedim valla
Akşam yemeği yok henüz. Yiyeceğimi de sanmıyorum zaten hiç aç değilim. 4900 küsür adım atmışım pek fazla değil ama napalım :)
He bu arada sabah tartıldığımda -300 gördümm çok şükür. Regl olmama rağmen eksik gösterdi çok mutlu oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?