Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Benim kahvaltım kızlar 1 tatlı kaşığında 2 yumurta ile omlet 2 domates 1 salatalık 2 dilim ekmek 2 dilim peynir :)) sonrada sade nescafe :)

Seninki de harika kuzum afiyetler olsun ben de akşama güzel bi salata yapıyım diyorum ne zamandır yemiyorum bir de ton balığı açıyım üstüne

OGLEN MENUM

1 parca tavuk
3 köfte bı kac pattis
ayran

Afiyet olsun kuzum ekmek olmayınca pattis normal bence pattis diyen ağzını yerim

ben de dün elmayla geçince gündüz, akşam döner yedim ama yanındaki pilavı patatesi yemedim yeşilliklerle sade döner yedim ama dün 15.000 adım atmışım akşam epey yürüdüm dönerden sonra da öğlen olsa ben de yerdim patatesleri de akşam diye yemiyim dedim

BENCEDE SIKILMAMAK ICIN 2 GUN YETERLI BENDE DENICEM BI KAC EKSIGI ALIMDE.

OLSUN KUZUM KAHVALTI EN GUZELI GERCEKDEN HER OGUN YENIYOR YA.

NE DEMEK TATLIM BENIM YAPALIMDA

bu akşam ben de eve giderken alıyım eksikleri yapıcam yarın içicem sabah çıkmadan içerim kalanı da eve gelince bi küçük şişe de işe getiririm

pattıslerımı yeme benı ye :):)

ayy doner cok severım ıyı yapmıssın kuzum yannda da cok olmuyor ama bende hazır doner alm dedm markette var mıgrsda gzel oluyomu sen bazen yapıosun ya. senn yuruyus harıka gercekden bende yapıcam bu ara gene gıtmedm.
bu akşam ben de eve giderken alıyım eksikleri yapıcam yarın içicem sabah çıkmadan içerim kalanı da eve gelince bi küçük şişe de işe getiririm

evet evde de ıcılır bende evden yaparım daha mantıklı aktar gıbı yer bulmam lazm ama

Yani marka vericem ama nametin var bi de bi tane daha var migroslarda, o bitane dahadediğim markasını hatırlamadığım daha güzel ama ikisi de bildiğin döner oluyo kuzum valla yani ben beğeniyorum ve diyet boyunca da ekmeksiz salatayla çok yedim ben döner zaten onlar ısınınca epey bi yağı çıkıyo tavada kalıyo hatta bazenpeçete üstüne koyduğum da oldu yağını yemiyim diye ama praitk yani hemen gel ısıt bi de salata yanına oh miss fiyatı da 15-16 bişey normalde iki kişi dışarda döner yesen tek kişi bile o fiyattan fazla veriyosun bence dene

Kimseler yoook ben de sek kahvemi yudumluyorum sütü bıraktım bu ara

Birazdan da çıkıcam eve gidicem giderken de o kürün malzemelerini alıcam eve gidip yapıyım ondan bir de üşenmezsem bi kabak yemeği falan yapsam bari ay hiç yemek yapasım yok mercimek mi haşlasam acaba mercimekli taze soğanlı maydonozlu falan salata yapsam mesela ya da nohutlu ya da fasulyeli kafamda deli sorular bakalım yolda karar veririm artık

Kızlarrr ben geldim yaa sormayın bugün dışarıdaydık hep eşim izinliydi. Ya biz arabamızı sattık eski bi model vardı şahinlerden eşim hastasıdır şahinlerin ya adam manyak yani yeni bir araba bakıyoruz kaç aydır ama birkaç gündür beğendiğimiz bir araba var da ona bakmaya gittik bugün. Arada tanıdık çıktı vesaire derken arabayı çok beğendik de yarın bizim olucak inşallahhh bugün giremedim o yüzden ama yoruldum ya kızın bebek arabası filan derken yollarda sıcakta :) neyse iyi ki huysuzlanmadı hanımefendi keyfi yerindeydi otobüslerde filan
Valla bu saate kadar neler yedim içtim onları yazayım :)

Sabah 10 gibi: 2 dilim ekmek,sucuklu yumurta,peynir,kaşar peyniri,zeytin,salatalık,tereyağı,reçel,kahvaltılık sos filan azar azar işte. Mis gibi doyurucu oldu valla çok iyi geldi :)

Öğlen 13 gibi: 1 tabak mercimek çorbası,1 kase cacık

Aralarda sade neskafe çay limonlu soda

Veee asıl bomba 1 kare dilim tiramisu ama zor bitirdim resmen. Para vercez diye yedim valla

Akşam yemeği yok henüz. Yiyeceğimi de sanmıyorum zaten hiç aç değilim. 4900 küsür adım atmışım pek fazla değil ama napalım :)

He bu arada sabah tartıldığımda -300 gördümm çok şükür. Regl olmama rağmen eksik gösterdi çok mutlu oldumm

2 haşlanmış yumurtayı doğra üzerine 5 kaşık yoğurt kpy biraz yeşillik biraz soğan doğra içine biraz pul biber ekle bir dilim ekmekle beraber tüket kuzu

zeytinyağı ve nane toz biber ile tükettim
ve bir kase yoğurtla
bir dahakine öyle denerim :)

akşam yemeğim ise salata ve ekmek
ama bu akşam votka iççem kilo aldırmaz umarım canım istiyor

Canım harika bi yemek saati sen büyük bir ihtimal bu yüzden istikrarlı devam ediyosun sonrada bir ara öğün 9 gibi yapsan en doğrusu işte bende 6 da yemek yiyip 9 da ara öğün yapayım bari :)
Evet kuzum yapabilirsin. O dediğin içecek çok güzel bende yapabilirim ödem attırır. Merak etme bir kaç güne vücut alışır ve kilo verirsin. Kiraz sapı içiyor musun çok güzel ödem attırıyor. Ben 7 den sonra yemek yemem. :)

Canım istersen 5 te 5 diyeti var detoks niyetine bayağı memnun olanlar vardı. Hem daha az gün. 5 gün yapacaksın her bir farklı tür besin. Forumda çok vardı bunu yapan araştır bence. Benim eski topiktekilerde yapmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam biri 3 kilo civarı vermişti. İstersen sende yapabilirsin. :) Hem takılmanda gider bundan sonrada rahat rahat yaparsın

Süpersin canım :) yürüyüşte yapmışsın oh oohh :) :)
OGLEN MENUM

1 parca tavuk
3 köfte bı kac pattis
ayran
Canım tatilden döndükten sonra süper gidiyorsun. Patates ekmek niyetine olsun canım :)

Kızlar galiba ben pazar tartıldığımla bugün tartıldığım arasında dağlar kadar fark var. 2 günde bu kadar vermem imkansız. Ya pazar günü bende şişlik vardı ya da bu tartı dengesiz tartıyor yarın bir eczaneye gidicem inş. Bu arada geç oldu ama zafer bayramımız kutlu olsun. Atatürk'ü ve tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Allah askerimizi, polisimizi ve devletimizi korusun.

Menümüde yazıp çıkayım
Sabah 9.00
1 tereyağlı yumurta
1 br süt
Yarım domates
Yarım salatalık
5 zeytin
Yağlı peynir, çeçil peynir(az tuzlu)
Öğle 13.00
1 mürdüm eriği
1 tanede lavaşla peyniri dürüm yapıp yedim.Ama lavaş kalın değildi
Akşam 17.30
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase pulbiberli yoğurt
Aslında kırmızı ette vardı çok severek yiyecektim ki annem benim sevmediğim şekilde pişirmişti. Yiyemedim içimde kaldı resmen.

Kuzummm kesin 1 lilo gitti garanti diyorum ben elmalar sayesinde :))

Olsun kuzum kahvaltı daha güzel oluyo zaten hafif evet bebeğim onlar 2 dilim diye geçiyo ben doygun alıyorum kare kahvaltıda 2 tane yiyorum bugün de iki öğün yaptım kahvaltıdan sonra babam geldi evde yemek yeme dışarıda yeriz dedi alışverişe çıktık soydan beye sonra yemeğe oturduk arada nescafe içmiştim sade ordada bi köri soslu tavuk yedim ama krema vardı tanelerinden yedim sadece ekmeksiz 2 çatal pilavdan aldım 1 çatalda keşkekten tattım soda içtim yanında ondan sonra sade türk kahvesi içtim eve gelince içim yanmış iki üç yudum ıce tea içtim 5 buçuk 6 gibi yedim acıktım yoğurt kepekli bisküvi yaparım birazdan kuzum bugün pek su içemedim ama yürüyüş 4 saat yaptım mutluyum

Seninki de harika kuzum afiyetler olsun ben de akşama güzel bi salata yapıyım diyorum ne zamandır yemiyorum bir de ton balığı açıyım üstüne
Ben de akşama öyle plan yapıyodum yalan oldu kuzum bak yarın yapcam canım istiyo ne zamandr bnmde

Kuzumm bakliyatta yemeliyiz arada bende kuru börülce mercimek haşlayıp salatasını çok severim yaparımda soğanlı yeşillikli süper olur kabakta çok yaparım ikiside süper ikisinide yap at dolaba seçenek olsun sana

Kuzum hayırlısı olsunn benim eşimde eski modellere bayılır :) bizim ikimizdede ehliyet yok ondan arabada yok ama Allah nasip ederde ben ehliyeti alırsam eşim bana ucuzlarından btne alıcak söz verdi bakalım Allah nasip ederse tabi İnşallah :))) sizede güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim :) bizde babam annem soydan çıktık hiç durmadı velet bi alışveriş yapayım hep gözleri bendeydi bi rahat bırakmadı ben 4 saat yürümüşüm öldüm ya zaten çıktıkmı giremiyoruz benimkide yarın izinliymiş bide yarın bu yorgunlukla yürücem eyvahlar olsun :) kuzum yediklerin gayet normal o efora enerjiye tiramusu gtmştr zaten tartıda eksiyi görünce dahada bi motivr oldun yedn demi seni çakal afiyt bal olsun kuzum akşam yemeği niyetine olsun oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…